Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy S10 Plus reparatie
Samsung Galaxy S10 Plus reparatie2019-07-01T12:57:36+01:00

Samsung Galaxy S10 Plus
reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy S10 Plus gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung Galaxy S10 Plus reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung s10e reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

Samsung Galaxy S10 Plus scherm reparatie

Samsung Galaxy S10 Plus scherm reparatie

Samsung Galaxy s10 plus batterij vervangen

Samsung Galaxy S10 Plus batterij vervangen

Samsung Galaxy S10 plus overige reparaties

Overige Samsung Galaxy S10 Plus reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren we nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Samsung Galaxy S10 Plus reparatie

Samsung heeft zichzelf wederom overtroffen met een smartphone die voor zowel privégebruik als zakelijk gebruik fantastisch is. Met een Super AMOLED scherm en een schermdiagonaal van maar liefst 16,3 cm is dit een telefoon waar alles mogelijk mee is. Het enige nadeel? Door het gebruik van glas voor scherm en backcover is het een uiterst kwetsbare telefoon. Een val of een stoot ligt altijd op de loer en daardoor barsten of krassen ook. Daarnaast kan een barst nog veel meer gevolgen hebben voor je Samsung Galaxy S10 Plus. Wist je namelijk dat de smartphone dan niet meer waterdicht is en dat vocht door de barst(en) heen kan komen? Techniek en vocht, een slechte combinatie en ook daardoor kunnen er allerlei defecten het gevolg zijn. Waarmee je ook komt bij Phoneworld, wij voeren de Samsung Galaxy S10 Plus reparatie snel en secuur voor je uit. En snel is bij ons ook echt snel. Met onze professionele monteurs die de juiste tools gebruiken sta je met de meeste reparaties binnen een halfuur weer buiten. Voor de tijd en kosten hoef je een bezoek aan ons niet in de wind te slaan.

 

Gericht te werk

Een Samsung Galaxy S10 Plus reparatie is voor ons misschien dagelijks werk, toch behandelen we elk geval met veel zorg. Vooral na een val of stoot is het altijd de vraag waar precies de schade(s) en defecten aan de telefoon zich bevinden. Is het een harde val geweest waardoor meer componenten beschadigd zijn of is er ook wat vochtschade bij gekomen? Wij lichten gratis je hele telefoon door alvorens wij met de reparatie van je Samsung Galaxy S10 Plus beginnen. Tijdens het hele proces van het vooronderzoek bespreken de monteurs precies met je wat ze aangetroffen hebben en wat er aan gedaan kan worden. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet zit te wachten op een dure reparatie aan een smartphone die ook al prijzig in aanschaf was. Daarom denken we graag met je mee en geven we je advies wat je het beste kunt doen. Een vooronderzoek is dus niet alleen een doorlichting van je telefoon, ook krijg je van ons gratis vrijblijvend advies. Allemaal service van Phoneworld als je bij ons je Samsung Galaxy S10 Plus reparatie laat uitvoeren.

 

Een kwalitatieve Samsung Galaxy S10 Plus reparatie

Elke Samsung Galaxy S10 Plus reparatie wordt bij ons met de grootste zorg uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat allereerst je data behouden blijft. Zelfs in de ergste gevallen van waterschade zetten wij ons hier 100% voor in. Daarnaast is je data bij ons in vertrouwen. Tot slot gaan we hardware matig net zo secuur te werk. Met precisie-instrumenten maken we je Samsung Galaxy S10 Plus open en repareren of vervangen we de aangedane onderdelen.

Wij bij Phoneworld snappen de huidige inzet voor het milieu. Onderdelen als batterijen zijn bijvoorbeeld zeer slecht als deze hierin terecht komen en dat willen wij met alle macht voorkomen. Of het daarom een kapot scherm is, een defecte lithiumbatterij of een ander klein onderdeel uit je telefoon, wij gooien niets zomaar weg. Alles wat wij dagelijks uit apparaten halen, wordt apart verzameld en teruggestuurd voor recyclingdoeleinden. Zo draag jij ook bij aan een beter milieu door te kiezen voor een Samsung Galaxy S10 Plus reparatie bij Phoneworld.

 

Garantie op originele onderdelen en op de Samsung Galaxy S10 Plus reparatie

Bij Phoneworld geloven wij niet in B- of C-kwaliteit onderdelen. Dit in tegenstelling tot veel andere reparateurs die onderdelen in je smartphone vervangen voor goedkopere alternatieven. Het gevolg is dat de vervangen componenten na afzienbare tijd weer kuren gaan vertonen. Daarnaast luistert een goede sluiting van Samsung onderdelen in elkaar heel nauw. Indien een onderdeel net een klein beetje afwijkt, kan dit er bijvoorbeeld al voor zorgen dat je telefoon niet meer helemaal waterdicht is. We weten wat daar de gevolgen van kunnen zijn. Kies je dus voor een Samsung Galaxy S10 Plus reparatie bij Phoneworld, dan kies je voor kwaliteit. We zien je heus wel graag langskomen maar niet om onnodig geld aan reparaties uit te geven. Een origineel Samsung onderdeel wordt dus bij ons vervangen voor een even origineel onderdeel dat ook uit de Samsung fabriek is komen rollen.

Omdat wij erkend zijn bij de meeste schadeverzekeraars, kan het van belang zijn je factuur te bewaren na reparatie aan je Samsung Galaxy S10 Plus. Als de schade die je hebt geleden onder een inboedel- of telefoonverzekering valt, kan dat je veel geld besparen. Daarnaast geven wij een vernieuwde garantie van een halfjaar op vervangen en/of gerepareerde onderdelen. Ook daarvoor moet je dus goed de factuur bewaren indien er binnen het halfjaar onverhoopt iets mis gaat na de reparatie aan je Samsung Galaxy S10 Plus.

 

Aanvullende informatie Samsung Galaxy S10 Plus reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie uitvoeren aan de Samsung Galaxy S10 Plus waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy S10 Plus reparatie. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S10 Plus (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

 

Contact

Een defect of schade aan je telefoon? Als je ons van tevoren belt op 085 760 2727 of een mailtje stuurt naar [email protected] en een afspraak inplant, dan zorgen wij dat we voor je klaarstaan. Ook als je fysiek niet kan langskomen voor je Samsung Galaxy S10 Plus reparatie, kunnen we zorgen dat we met een verzendservice je telefoon ontvangen en versturen zodat je snel weer uit de voeten kan. Uiteraard ben je ook altijd welkom om op de bonnefooi in een filiaal van ons binnen te stappen. Onze monteurs helpen je graag verder.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.