Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 9 reparatie»Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie
Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie2019-05-22T14:44:22+01:00

Samsung Galaxy Note 9
scherm reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy Note 9 gebroken of beschadigd? Je Samsung Galaxy Note 9 scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy Note 9 schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€279,9030 minuten
Samsung Galaxy Note 9 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 9 reparatie?

Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie

Het beeldscherm van de Samsung Galaxy Note 9 is ideaal voor allerlei verschillende doeleinden. Professioneel werk als het maken van illustraties of het bewerken van tekstdocumenten is een optie. Maar ook door het grote formaat en de haarscherpe kwaliteit kun je er met gemak Netflix op bingen. Ideaal als je een avondje helemaal niets aan je hoofd hebt en je op de bank of in bed ligt. Ook tablets dragen echter een enorm risico met zich mee als het aankomt op het oplopen van schade. Zo gebruik je de tablet misschien niet op veelvuldige basis zoals je dat met je smartphone doet en ligt een tablet makkelijker in de hand. Toch is een ongelukje snel gemaakt, vooral als je spelende kinderen thuis hebt. Het beeldscherm is daarbij vaak het eerste wat het moet ontgelden, en dat is niet vreemd met een dergelijke oppervlakte van glas. Hoe vervelend is het dan ook als je Samsung Galaxy Note 9 glas vervangen moet worden en dat dit lang duurt? Je wilt immers zo snel mogelijk weer gebruik maken van je toestel. Bij Phoneworld hebben we daar een oplossing voor die snel en secuur werken heet. Wij zorgen dat we de onderdelen op voorraad hebben liggen zodat we meteen met de reparatie van je Samsung Galaxy Note 9 scherm kunnen beginnen. Het enige dat jij hoeft te doen, is ons even door middel van mail of telefoon laten weten dat je komt. We staan direct voor je klaar. Alles om jou zo snel mogelijk weer op weg te sturen met een goedwerkende tablet!

Alleen originele onderdelen bij een Samsung Galaxy Note 9 reparatie

Phoneworld heeft zeer veel ervaring met schermreparaties. Het is immers een veelvoorkomende schade en wij zitten al jarenlang in het vak. Daarnaast hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen de kwaliteit van onze service maar ook die van onze materialen. Als je dus een nieuw scherm op je Samsung Galaxy Note 9 bij ons laat plaatsen, ben je ervan verzekerd dat dit een kwalitatief hoogwaardig scherm is. Sterker nog, het is een Samsung Galaxy Note 9 beeldscherm dat origineel uit de Samsung fabriek is komen rollen. Wat het jou oplevert? Een onderdeel dat weer jarenlang meegaat waarbij je weer van dezelfde beeldkwaliteit kunt genieten. De ervaring heeft ons geleerd dat originele onderdelen het langst meegaan. Niet alleen ben jij daardoor behoed voor een reparatie die binnen de kortste keren opnieuw uitgevoerd moet worden. Ook het milieu is daarbij gebaat omdat onderdelen langer meegaan en dus duurzamer zijn.

Hoeveel tijd kost het scherm laten maken van mijn Samsung Galaxy Note 9?

Indien je op afspraak komt, weet je zeker dat het plaatsen van een nieuw glas op je Samsung Galaxy Note 9 slechts 30 tot 60 minuten van je tijd in beslag neemt. In de tussentijd zorgen wij voor een vervangende tablet en krijg je een lekkere gratis kop koffie op de koop toe. Alles om de wachttijd zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Moet je gauw terug naar je werk of heb je andere afspraken? Dan kan je ook gerust later weer aankeren. Wij zijn flexibel en tot in de namiddag geopend. Je Samsung Galaxy Note 9 incluis nieuw scherm ligt op je te wachten tot je tijd hebt om weer langs te komen!

Reparatie scherm Samsung Galaxy Note 9 en bijbehorende garantie

Het goed bewaren van de factuur van Phoneworld is van groot belang voor je portemonnee. Zo kan je onderzoeken in hoeverre je een schade kunt verhalen die onder je inboedelverzekering valt. De meeste verzekeraars erkennen Phoneworld als reparateur waardoor je met onze factuur voor de reparatie aan het scherm van je Samsung Galaxy Note 9 altijd goed zit. Daarnaast willen wij er zeker van zijn dat jij 100% tevreden bent met de reparatie. Daarom krijg je een vernieuwde garantie van 6 maanden op vertoon van de factuur op het onderdeel dat wij vervangen hebben. Daarbij is nieuwe val- en/of waterschade uiteraard uitgezonderd.

Tarief Samsung Galaxy Note 9 beeldscherm

Een Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie kost €279,90. We gebruiken voor deze reparatie enkel hoogwaardige 1440p Super AMOLED schermen. Gegarandeerd dezelfde beeldkwaliteit en ultieme service van onze kant inbegrepen!

Waarom je Galaxy Note 9 scherm reparatie bij Phoneworld?

Duurzaamheid is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De Galaxy Note 9 is een ontzettend mooi product, maar het is ook een grote investering. Haal dus het meeste eruit door te kiezen voor een gerichte en mooi afgewerkte reparatie. Als je het beeldscherm van je Samsung Galaxy Note 9 bij ons laat repareren, kun je er zeker van zijn dat het goed gebeurt en dat je niet snel weer terug hoeft te komen. Vervang je toestel niet als deze al meerdere kuren vertoont maar laat deze zo snel mogelijk maken. Dan haal je het meeste plezier uit je dure investering!

Aanvullende informatie Samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een nieuw glas op de Samsung Galaxy Noty 9 zetten waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy Note 9. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 9 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Contact

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected].

Je bent altijd welkom om even binnen te lopen op een van onze locaties. Wij geven je gratis vrijblijvend advies en als je besluit van onze diensten gebruik te maken, sta je ook meestal binnen een uur weer buiten als tevreden klant. Het Samsung Galaxy Note 9 beeldscherm is snel gemaakt! Drink lekker een kopje koffie terwijl je wacht!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.