Samsung Galaxy Note 9
scherm reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy Note 9 gebroken of beschadigd? Je Samsung Galaxy Note 9 scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy Note 9 schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€279,9030 minuten
Samsung Galaxy Note 9 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 9 reparatie?

Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie

De Samsung Galaxy Note 9 heeft een scherm dat ideaal is voor alle soorten media. Met zijn grote formaat en haarscherpe kwaliteit kun je er met gemak Netflix op bingen. Ideaal dus voor als je op de bank ligt of in bed. Dit wil je gewoon kunnen blijven doen, dus daarom is het belangrijk om je Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie zo snel mogelijk te laten uitvoeren als je scherm kapot is. Zodat je weer maximaal kan genieten van je phablet.

Phoneworld heeft zeer veel ervaring met schermreparaties, voor het vervangen van het scherm van je Galaxy Note 9 kun je bij ons terecht. Voor onze reparaties gebruiken we uitsluitend originele Samsung onderdelen, dus we staan garant voor het behoud van dezelfde beeldkwaliteit die je gewend bent. Daarnaast werken onze monteurs professioneel, snel en secuur. Binnen 30 tot 60 minuten is het scherm van je Galaxy Note 9 gerepareerd en daarna krijg je ook nog eens 6 maanden garantie, nieuwe val- en/of waterschade uitgezonderd.

Onze monteurs voeren bijna dagelijks dit soort reparaties uit. Dus je kan op ons vertrouwen voor het afleveren van goed werk. Wij proberen altijd om je toestel weer als nieuw bij je af te leveren. Voor een voordelige prijs kun je dus weer jarenlang genieten van je premium toestel. Een goede investering!

Tarief

Een Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie kost €279,90. We gebruiken voor deze reparatie enkel hoogwaardige 1440p Super AMOLED schermen. Gegarandeerd dezelfde beeldkwaliteit!

Waarom je Galaxy Note 9 scherm reparatie bij Phoneworld?

Phoneworld staat voor uitmuntende service en kwaliteit, en houdt altijd rekening met je tijd. Je hebt een druk leven, en het is niet altijd even makkelijk om zonder je smartphone te zitten. Om die reden streven we ernaar om reparaties altijd binnen 30 tot 60 minuten te voltooien. Jij kan lekker achterover leunen met een kop koffie, en kan daarna weer verder met je dag. Wij hebben vestigingen door heel Nederland. Hierdoor kunnen we voordelige afspraken maken met leveranciers en ook investeren in onze monteurs. Je kan dus bij ons zeker zijn van topkwaliteit.

Duurzaamheid en je portemonnee

Duurzaamheid is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De Galaxy Note 9 is een ontzettend mooi product, maar het is ook een grote investering. Haal dus het meeste uit je investering door te kiezen voor een gerichte en mooi afgewerkte reparatie. Als je het scherm van je Galaxy Note 9 bij ons laat repararen, kun je er zeker van zijn dat het goed gebeurt en dat je niet snel weer terug hoeft te komen. Vervang je toestel niet als er iets mis is, maar laat hem maken. Dan haal je het meeste plezier uit je dure investering!

Levertijd

Indien reserve schermen van de Galaxy Note 9 niet voorhanden zijn, dan zijn ze binnen 24 uur nieuw leverbaar. Neem contact met ons op om te informeren de voorraad en het beste tijdstip voor een reparatie.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy Note 9. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 9 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected].

Je bent altijd welkom om even binnen te lopen op een van onze locaties. Wij geven je gratis vrijblijvend advies, en als je besluit van onze diensten gebruik te maken, sta je ook meestal binnen een uur weer buiten als tevreden klant. Het Galaxy Note 9 scherm is snel gemaakt! Drink lekker een kopje koffie terwijl je wacht!

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1106 reviews op Kiyoh