Samsung Galaxy Note 9
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy Note 9 niet meer goed? Je Samsung Galaxy Note 9 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy Note 9 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
Samsung Galaxy Note 9 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 9 reparatie?

Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen

De Samsung Galaxy Note 9 heeft een gigantische batterij van 4000 mAh. Dit, in combinatie met zijn uitstekende bouwkwaliteit, en water- en stofbestendigheid, betekent dat het een toestel is dat je makkelijk over mee naar toe kan nemen. Bijvoorbeeld op vakantie of op een afgelegen werkplek. De batterij gaat lang mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je op een cruciaal moment zonder telefoon zit.

Batterijen kunnen echter na een aantal jaar versleten zijn, of op een andere manier kapot gaan. Dan ben je ineens een stuk minder mobiel. Je moet letten op je batterijpercentage, altijd een oplaadkabel bij je hebben, en ook op de uitkijk staan voor een stopcontact. Dat is natuurlijk geen manier om te leven. Dan is je phablet eerder een blok aan je been dan iets dat je mobiliteit vergroot.

Laat de batterij van je Galaxy note 9 door Phoneworld vervangen als je niet tevreden bent. Het is een eenvoudige reparatie voor ons, die we extreem snel en met 100% tevredenheid kunnen uitvoeren. Binnen 30 minuten zijn we klaar en daarna kan je batterij weer 2 tot 2,5 jaar mee. Dat is een uitstekend rendement op een kleine tijds- en geldinvestering!

Kosten

Het vervangen van je Samsung Galaxy Note 9 batterij kost €74,90. We gebruiken uitsluiten originele Samsung batterijen, met dezelfde grote capaciteit en oplaadsnelheid.

Waarom je Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld heeft vestigingen door heel Nederland, en hierdoor kunnen wij consistent en voor een goede prijs onderdelen inkopen. Hierdoor is er sprake van een gunstige prijskwaliteitsverhouding. Onze monteurs zijn echte experts op het gebied van Samsung reparaties en zorgen ervoor dat het vervangen van de batterij van je Galaxy Note 9 zo veilig en efficiënt mogelijk gebeurt. Er is weinig kans op schade aan je moederbord of het verlies van data. Je toestel is dus veilig bij ons, je kan op ons vertrouwen!

Met het gebruik van hoogwaardige onderdelen zorgen we er ook voor dat de merkkwaliteit van je toestel behouden blijft. Er is een reden dat Samsung voor specifieke onderdelen heeft gekozen bij het samenstellen van een telefoon. Ze zijn een belangrijke speler in de smartphonemarkt en weten slechte onderdelen van goede onderdelen te scheiden. Wij volgen hun expertise en hun voorbeeld in keuze voor onderdelen. Voor het vervangen van de batterij van de Galaxy Note 9 gebruiken we enkel officieel goedgekeurde 4000 mAh batterijen. Deze batterijen zijn iets duurder dan namaak, maar gaan veel langer mee waardoor je op de lange termijn geld bespaart.

Levertijd

Nieuwe Galaxy Note 9 batterijen zijn doorgaans op voorraad, maar worden als het nodig is binnen 24 uur geleverd. Van vertragingen zullen we je uiteraard van op de hoogte houden, als het voorkomt.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy Note 9. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 9 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Je kan met ons telefonisch of via de e-mail een afspraak maken. Maar je kan altijd zonder afspraak even langskomen. De monteur geeft je graag vrijblijvend advies, en als je kiest voor onze hulp dan gaan we zo snel mogelijk met je telefoon aan de slag.

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1105 reviews op Kiyoh