Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 9 reparatie»Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen
Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen2019-06-12T17:12:11+01:00

Samsung Galaxy Note 9
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy Note 9 niet meer goed? Je Samsung Galaxy Note 9 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy Note 9 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
Samsung Galaxy Note 9 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 9 reparatie?

Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen

De Samsung Galaxy Note 9 heeft een gigantische batterij van 4000 mAh. Dit in combinatie met zijn uitstekende bouwkwaliteit, en water- en stofbestendigheid, betekent dat het een toestel is dat je makkelijk over mee naar toe kan nemen. Bijvoorbeeld op vakantie of op een afgelegen werkplek. De batterij gaat lang mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je op een cruciaal moment zonder telefoon zit. De batterij snel leeg van een Samsung Galaxy Note 9? Dat zal niet snel voorkomen in het begin!

Batterijen kunnen echter na een aantal jaar versleten zijn of op een andere manier kapot gaan. Dan ben je ineens een stuk minder mobiel. Je moet letten op je batterijpercentage, altijd een oplaadkabel bij je hebben, en ook op de uitkijk staan voor een stopcontact. Dat is natuurlijk geen manier om optimaal je smartphone te kunnen gebruiken. Dan is je phablet eerder een blok aan je been dan dat je mobiliteit vergroot wordt.

Samsung Galaxy Note 9 accu vervangen

Raakt de batterij van je Samsung Galaxy Note 9 snel leeg? En ben je bang dat als je deze laat vervangen dat je de telefoon lang kwijt bent? Geen note want bij Phoneworld werken we pijlsnel aan je smartphone. Laat dus gerust de batterij van je Galaxy Note 9 vervangen als je niet tevreden bent. Het is een eenvoudige reparatie voor ons, die we extreem snel en met 100% tevredenheid kunnen uitvoeren. Binnen 30 minuten zijn we klaar en daarna kan je vervangen Samsung Galaxy Note 9 batterij die origineel is weer 2 tot 2,5 jaar mee. Dat is een uitstekend rendement op een kleine tijds- en geldinvestering!

Samsung Galaxy Note 9 nieuwe batterij – wat kost het?

Het vervangen van je Samsung Galaxy Note 9 batterij kost €74,90. Dat betekent niet alleen zomaar een batterij plaatsen. Je krijgt er uitstekende service voor en als je vragen hebt over de reparatie, loodsen onze monteurs je door het hele proces. Ze geven je graag een kijkje in de keuken bij Phoneworld en geven je advies om voortaan je batterij zo lang mogelijk mee te laten gaan. Daarnaast gebruiken we uitsluitend Samsung Galaxy Note 9 batterijen die origineel zijn. Waarom? Die hebben namelijk gegarandeerd dezelfde grote capaciteit en oplaadsnelheid zoals je die van een nieuwe Samsung Galaxy Note 9 batterij gewend bent. Op kwaliteit wordt dus nooit ingeboet!

Waarom je Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld heeft vestigingen door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij consistent en voor een goede prijs onderdelen inkopen. Dat betekent voor jou een gunstige prijskwaliteitsverhouding! Onze monteurs zijn echte experts op het gebied van Samsung reparaties en zorgen ervoor dat het vervangen van de batterij van je Galaxy Note 9 zo veilig en efficiënt mogelijk gebeurt. Er is weinig kans op schade aan je moederbord of het verlies van data. Je toestel is dus veilig bij ons, je kan op ons vertrouwen!

Met het gebruik van hoogwaardige onderdelen zorgen we er ook voor dat de merkkwaliteit van je toestel behouden blijft. Er is een reden dat Samsung voor specifieke onderdelen heeft gekozen bij het samenstellen van een telefoon. Ze zijn een belangrijke speler in de smartphonemarkt en weten slechte onderdelen van goede onderdelen te scheiden. Wij volgen hun expertise en hun voorbeeld in keuze voor onderdelen. Voor het vervangen van de batterij van de Galaxy Note 9 gebruiken we enkel officieel goedgekeurde 4000 mAh batterijen. Deze batterijen zijn iets duurder dan namaak, maar gaan veel langer mee waardoor je op de lange termijn geld bespaart.

Samsung Galaxy Note 9 nieuwe batterij – levertijd

Nieuwe Galaxy Note 9 batterijen zijn doorgaans op voorraad. Is er veel vraag naar, dan kan ons magazijn ook weleens tekort schieten. Desondanks kunnen wij de batterijen binnen 24 uur naar een filiaal krijgen. Als je daarom een dag van tevoren laat weten dat je langskomt, dan leggen wij de benodigde onderdelen voor de monteurs klaar. Zij kunnen je dan direct opvangen en voor je aan de slag gaan wanneer je binnenloopt.

Aanvullende informatie Samsung Galaxy Note 9 accu vervangen

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy Note 9. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog voor dat de backcover van een Samsung serie breekt, dit valt helaas onder eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 9 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, indien deze breekt tijdens een reparatie.

Contact

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Je kan met ons telefonisch of via de e-mail een afspraak maken. Ook kan je altijd zonder afspraak even langskomen. De monteur geeft je graag vrijblijvend advies, en als je kiest voor onze hulp dan gaan we zo snel mogelijk met je telefoon aan de slag.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.