Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 9 reparatie»Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties
Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties2019-04-29T15:19:18+01:00

Samsung Galaxy Note 9
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy Note 9 kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy Note 9 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 9 reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 9 reparatie?

Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen

Overige Samsung Galaxy Note 9 reparaties

Naast het vervangen van een kapot scherm of een oude batterij, zijn er talloze reparaties waarmee onze deskundige monteurs je kunnen helpen.

Samsung Galaxy Note 9 reageert niet

Een phablet die vastloopt kan op meerdere manieren defect zijn. Een softwarefout is snel opgelost met een fabrieksreset of een software update, maar als er iets mis is met de hardware dan kun je het beste een expert naar je toestel laten kijken. Middels een nauwkeurig onderzoek stellen we vast wat er precies aan de hand is en wat we moeten doen om het probleem te verhelpen.

Phoneworld kan een niet reagerende Samsung Galaxy Note 9 maken vanaf €29,95.

Overige problemen en mankementen

Onze monteurs kennen de Samsung Galaxy Note 9 van binnen en buiten en weten voor elk probleem wel een passende en betaalbare oplossing. Ook voor de volgende problemen kun je bij Phoneworld terecht. Staat je probleem er niet tussen? Informeer dan even.

  • Ruis bij telefoongesprekken
  • Ruis bij muziek luisteren op luidspreker
  • Versleten headphone jack (slechts gedeeltelijke aansluiting)
  • Waterschade

Afhankelijk van het soort probleem en de gebruikte oplossingen en onderdelen, rekent Phoneworld een betaalbaar tarief.

Waarom je Samsung Galaxy Note 9 laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld is bekend met alle soorten telefoons. Of het nu gaat om een Galaxy Note 9 of een iPhone 6s plus. De kracht van deze veelzijdige kennis is dat we alles weleens een keer zijn tegengekomen en daar ook een oplossing voor weten. We hebben meer dan 10 jaar ervaring, dus reken er maar op dat we echt álles weten van telefoons. Onze monteurs zijn zeer goed opgeleid, en kunnen ook vertrouwen op het netwerk en de steun van een landelijk bedrijf. We hebben vestigingen door heel Nederland en zijn hierdoor overal goed bereikbaar. Je kan dus altijd bij ons terecht voor een goede en voordelige oplossing van je smartphone problemen.

Waar wij heel trots op zijn is de snelheid waarmee we werken. Wij houden rekening met het feit dat je niet heel lang zonder je smartphone kan tegenwoordig, omdat je nu eenmaal goed bereikbaar moet zijn. Om die reden proberen we altijd binnen 30 tot 60 minuten je reparatie te voltooien. Als je bij ons aanklopt, kun je er dus vanuit gaan dat je ook snel weer verder kan met je dag!

Levertijd

In bijzondere gevallen moet een onderdeel speciaal besteld worden. Dan wordt het onderdeel geleverd binnen 24 uur. Zulke vertragingen geven we netjes bij je aan, zodat je er rekening mee kan houden.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy Note 9. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 9 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected]

Je bent altijd welkom, ook zonder afspraak. Neem je Samsung Galaxy Note 9 mee en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.