Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 9 reparatie
Samsung Galaxy Note 9 reparatie2021-03-11T11:58:07+01:00

Samsung Galaxy Note 9
reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy Note 9 gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung Galaxy Note 9 reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung note 9 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 9 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 9 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 9 overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren we nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Samsung Galaxy Note 9 reparatie

De Samsung Galaxy Note 9 is in 2018 verkozen tot beste telefoon van het jaar. Met een hele goede reden: het toestel heeft onder andere een prachtig 1440p Super AMOLED scherm, een batterij van 4000 mAh en superveel geheugen. Voor een scherm met de allerbeste specificaties moet je ook op zoek gaan naar de beste service. Phoneworld is dan de beste keus. Wij zijn voordelig, maar werken wel alleen met de beste monteurs en de allerbeste originele Samsung onderdelen. Voor een reparatie van je Samsung Galaxy Note 9 moet je dus bij ons zijn!

Phoneworld werkt heel snel en secuur. Wij streven ernaar om binnen 30 tot 60 minuten je Samsung Galaxy Note 9 te repareren, en je ook blijvend tevreden te houden met de reparatie. Je hoeft dus niet lang te wachten en kan vervolgens jaren door met een reparatie. Om die reden geven wij ook 6 maanden garantie op elke reparatie, mits er geen sprake is van nieuwe val- en/of waterschade.

Gebarsten scherm

Het grote scherm van de Note 9 is ideaal om filmpjes op te kijken, te gamen of foto’s mee te maken. Een gebarsten scherm is zonde van je phablet, want waarom zo’n groot scherm als je er niet optimaal van kan genieten? Laat je Galaxy Note 9 scherm meteen door ons vervangen als deze beschadigd is geraakt. Of er nu sprake is van een klein barstje of een slechte beeldkwaliteit, wij verwisselen hem professioneel en met een officieel Galaxy Note 9 scherm. Op die manier blijft de extreem goede beeldkwaliteit behouden. Het vervangen van je Galaxy Note 9 scherm kost €279,90.

Andere Samsung Galaxy Note 9 reparaties

We zijn op de hoogte van wat er allemaal mis kan gaan met een telefoon, en zorgen dat we voor elke mogelijkheid de juiste onderdelen en tools in huis hebben om je te helpen. Kijk hieronder voor een lijst van wat er allemaal mogelijk is. Voor elke reparatie van je Samsung Galaxy Note 9 weten wij een oplossing.

  • Scherm vervangen – €279,90
  • Batterij vervangen (4000 mAh) – €74,90
  • Backcover vervangen – €74,90
  • Ultraschone reiniging en onderzoek bij waterschade – €49,95

Waarom je Samsung Galaxy Note 9 laten repareren bij Phoneworld?

Phoneworld heeft meer dan 10 jaar ervaring met de reparatie van Samsung telefoons. Samsung staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en wij streven ernaar om dezelfde kwaliteit te realiseren met onze reparaties. Een reparatie van je Samsung Galaxy Note 9 zal gebeuren op één van de vele locaties die we hebben door heel Nederland. Een goed opgeleide monteur, voorzien van de juiste tools en onderdelen, zal je toestel voorzichtig en secuur onder handen nemen. Binnen 30 tot 60 minuten is hij klaar. Daarna volgt een garantieperiode van 6 maanden, nieuwe val- en waterschade niet inbegrepen, uiteraard.

We hechten veel belang aan efficiëntie en duidelijkheid en geven van tevoren goed aan hoeveel een reparatie kost. Jouw vertrouwen is voor ons heel belangrijk. Zo gaan we goed met je data om, en zijn we ook zeer voorzichtig dat we geen nieuwe schade aanbrengen. Om die reden voeren we ook van te voren een zorgvuldig onderzoek op je Samsung Galaxy Note 9 uit om vast te stellen wat er precies aan de hand is. De monteur kan dan zo nauwkeurig en efficiënt werken volgens een gericht plan. Aarzel dus niet langer en laat je Samsung Galaxy Note 9 bij ons repareren.

Levertijd

Phoneworld werkt altijd met originele Samsung onderdelen voor de reparaties. Deze onderdelen gaan langer mee en werken ook gewoon beter. Bijna altijd zijn onderdelen op voorraad, waardoor de monteur meteen aan de slag kan gaan en binnen 30 tot 60 minuten klaar is. In zeldzame gevallen wordt een specifiek onderdeel nageleverd. Dit duurt ongeveer 24 uur. Indien er sprake is van een vertraging, zullen we je er tijdig over informeren! Maak snel een afspraak met ons maken voor je Galaxy Note 9 reparatie!

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy Note 9. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 9 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor de reparatie van je toestel? Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

Ook zonder afspraak ben je uiteraard welkom. Drink lekker een kopje koffie terwijl je wacht!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.