Samsung Galaxy Note 8
scherm reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy Note 8 gebroken of beschadigd? Je Samsung Galaxy Note 8 scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy Note 8 schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€279,9030 minuten
Samsung Galaxy Note 8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 8 reparatie?

Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 8 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 8 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie

De Samsung Galaxy Note 8 heeft een heel bijzonder scherm. Het loopt namelijk door tot over de randen. Daardoor is het erg lastig als je scherm kapot is. Heb je bijvoorbeeld last van een slechte beeldkwaliteit of vreemde vlekken? Of is het scherm zelfs helemaal zwart? In dat geval zit er vaak niets anders op dan het Samsung Galaxy Note 8 scherm te vervangen. Een scherm reparatie is de snelste en meest complete oplossing. Phoneworld heeft zeer veel ervaring met het vervangen van smartphone schermen en zorgt ervoor dat dit vlekkeloos en professioneel gebeurt. Kom dus bij ons langs voor de reparatie van je scherm.

Kosten

De reparatie van je Samsung Galaxy Note 8 scherm kost €279,90. Voor deze prijs zetten we een gloednieuw en origineel Samsung Note 8 scherm in je toestel. Onze deskundige monteurs kunnen dit in 30 minuten voor je doen. Wij geven 6 maanden garantie op elke scherm reparatie.

Waarom je Samsung Galaxy Note 8 scherm laten vervangen bij Phoneworld?

Het voordeel van Phoneworld is dat we ernaar streven om elke scherm reparatie binnen 30 tot 60 minuten uit te voeren. Dit vinden wij belangrijk, omdat je smartphone hoogstwaarschijnlijk nu eenmaal een essentieel onderdeel is van je werk en je sociale leven. Het is dus ons doel om je zo snel mogelijk weer bereikbaar en mobiel te krijgen!

In de 10 jaar dat we in deze branche werkzaam zijn, is de belangrijkste les die we hebben geleerd dat merk-onderdelen absoluut hun geld waard zijn. Zo ook bij de reparatie van het Samsung Galaxy Note 8 scherm. Namaakschermen of goedkope schermen hebben namelijk niet dezelfde kwaliteit en levensduur als de originele Samsung schermen. Kiezen voor Phoneworld is kiezen voor de Samsung kwaliteit die je gewend bent.

Levertijd

De reparatie van een Samsung Galaxy Note 8 scherm is binnen 30 tot 60 minuten gepiept. Wij proberen het altijd zo te regelen dat de juiste onderdelen voorradig zijn. Mocht dit een keertje niet zo zijn, dan stellen we je hiervan op de hoogte. Ontbrekende onderdelen zijn binnen 24 uur leverbaar. Dus ook dan kan je binnen een dag bij ons terecht voor de reparatie van het scherm van je Samsung Galaxy Note 8.

Wil je er zeker van zijn dat je niet hoeft onnodig hoeft te wachten? Bel dan even voor een afspraak. Als je jouw scherm reparatie een dag van te voren reserveert, is je Samsung Galaxy Note 8 scherm binnen de kortst mogelijke tijd gemaakt!

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy Note 8. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 8 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected] voor vragen of het maken van een afspraak.

Direct iemand naar je telefoon laten kijken? Loop gerust even binnen. Met wat geluk staat u binnen 30-60 minuten weer buiten met een herstelde telefoon.

Phoneworld.nl krijgt een 9.3/10 uit 1105 reviews op Kiyoh