Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 8 reparatie»Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie
Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie2019-05-22T15:49:39+01:00

Samsung Galaxy Note 8
scherm reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy Note 8 gebroken of beschadigd? Je Samsung Galaxy Note 8 scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy Note 8 schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€279,9030 minuten
Samsung Galaxy Note 8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 8 reparatie?

Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 8 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 8 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie

Met de Samsung Galaxy Note 8 bracht de Zuid-Koreaanse techgigant in 2017 een hypermoderne tablet uit die tot grootse prestaties in staat is. Een van de opmerkelijkste kenmerken is daarbij het beeldscherm van de Samsung Galaxy Note 8 die gebogen over de randen heen loopt. Het maakt dat de tablet voor veel verschillende zaken gebruikt kan worden. Denk maar eens aan het maken van tekeningen of aan het verwerken van tekstdocumenten. Met de juiste accessoires is het allemaal mogelijk met deze tablet. Voor privégebruik kan het Samsung Galaxy Note 8 beeldscherm met het grootste gemak gebruikt worden voor het bekijken van beeldmateriaal. Denk maar eens aan een heerlijk avondje bingewatchen met je favoriete Netflix serie.

Je zou het bijna niet zeggen totdat je het een keertje hebt meegemaakt, maar de keerzijde aan het scherm is de fragiliteit ervan. Met een kleine val of stoot heb je zo een barst te pakken en moet je een nieuw glas op je Samsung Galaxy Note 8 laten zetten. Sommige mensen kiezen ervoor hier lang mee te wachten. Wij raden echter aan om snel te handelen. Zo is het sowieso zonde om met een verminderde kwaliteit scherm een dure investering te gebruiken. Wie wil niet de beste beeldkwaliteit zonder tegen een scheur aan te moeten kijken? Er zitten echter nog meer voordelen aan het snel plaatsen van een nieuw scherm op je Samsung Galaxy Note 8. Zo wordt het apparaat weer dichtgemaakt en krijgt vochtige lucht geen kans om door de barsten heen te dringen. Iets wat enorm fataal voor het interne werk van de tablet kan zijn. Laat de reparatie van je Samsung Galaxy Note 8 scherm daarom niet te lang zitten en kom bij Phoneworld langs voor een vlugge, kwalitatieve reparatie.

Het scherm laten maken van je Samsung Galaxy Note 8 hoeft helemaal niet lang te duren. Al helemaal niet als je ons van tevoren laat weten wanneer je graag langs wilt komen. Wij houden rekening met jouw tijdsschema en zorgen dan ook dat de benodigde onderdelen in de voorraad liggen. Kom je daarom langs in het filiaal, dan word je meteen geholpen. Binnen 30 tot 60 minuten sta je weer buiten en heeft je Samsung Galaxy Note 8 een nieuw scherm dat weer jarenlang mee kan.

Alleen originele onderdelen bij een Samsung Galaxy Note 8 reparatie

Als je bij ons je Samsung Galaxy Note 8 glas laat vervangen, ben je ervan verzekerd dat je 100% dezelfde kwaliteit ervoor terugkrijgt. Wij werken namelijk uitsluitend met originele onderdelen die door de Samsung fabriek zelf zijn geproduceerd. Je Samsung Galaxy Note 8 beeldscherm is dan ook precies dezelfde kwaliteit als die je voor de reparatie gewend was.

Uit ervaring weten wij wat het verschil in kwaliteit is tussen originele en goedkopere, alternatieve onderdelen. De originele onderdelen zijn robuust, passen goed in elkaar en gaan veel langer mee. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hetzelfde onderdeel het gauw weer begeeft. Daarnaast doe je ook een duit in het zakje voor het milieu. Onderdelen die namelijk langer meegaan, kunnen ook gemakkelijker gerecycled worden waardoor productie van nieuwe onderdelen onnodig wordt.

Hoeveel tijd kost het scherm laten maken van mijn Samsung Galaxy Note 8?

Als je per mail of telefoon een afspraak hebt gemaakt, dan is een nieuw glas op je Samsung Galaxy Note 8 plaatsen binnen 30 tot 60 minuten afgerond. In de tussentijd kan je van ons een vervangende tablet krijgen waarop je eventuele online werkzaamheden kunt hervatten. Zo blijf je bereikbaar of kan je simpelweg jezelf vermaken met een leuke game. Wees maar niet bang dat je in de tussentijd in slaap valt, ook de koffie is volop aanwezig om jou een zo plezierig mogelijke wachttijd te bezorgen.

Reparatie scherm Samsung Galaxy Note 8 en bijbehorende garantie

Er zijn meerdere redenen waarom je een factuur van Phoneworld goed moet bewaren. Zo zijn wij erkend bij de meeste schadeverzekeraars. Kijk daarom eens goed of de reparatie aan het scherm van je Samsung Galaxy Note 8 onder een van je verzekeringen valt. Door het simpelweg insturen van onze factuur kan je een hoop geld besparen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je tevreden bent over onze service. Wij geven dan ook een vernieuwde garantie van 6 maanden op het onderdeel dat vervangen is tijdens de Samsung Galaxy Note 8 reparatie. Daarbij is nieuwe val- en/of waterschade uiteraard uitgezonderd.

Tarief Samsung Galaxy Note 8 beeldscherm

De kosten van een Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie zijn €279,90. Je krijgt daarvoor onze uitstekende service, garantie en een hoogwaardig origineel Super AMOLED scherm terug in je toestel.

Waarom je Galaxy Note 8 scherm reparatie bij Phoneworld?

Duurzaamheid is op meerdere vlakken gunstig, namelijk voor het milieu en voor je eigen portemonnee. Het lang meegaan van onderdelen bespaart je een hoop kosten en het maakt dat je zo lang mogelijk van een grote investering in je tablet kan genieten. Als je het beeldscherm van je Samsung Galaxy Note 8 bij ons laat repareren, kun je er zeker van zijn dat het goed gebeurt en dat je niet snel weer terug hoeft te komen. Zo haal je het maximale uit je tablet en is het de investering (in de reparatie) dubbel en dwars waard!

Aanvullende informatie Samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een nieuw glas op de Samsung Galaxy Note 8 zetten waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy Note 8. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 8 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Contact

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected].

Onze monteurs zijn er niet alleen om reparaties uit te voeren. Zij weten ook het fijne van alle toestellen waardoor je altijd het best mogelijke advies bij hen kan inwinnen. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen op een van onze locaties.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.