Samsung Galaxy Note 8
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy Note 8 niet meer goed? Je Samsung Galaxy Note 8 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy Note 8 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
Samsung Galaxy Note 8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 8 reparatie?

Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 8 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 8 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen

Als je batterij wat ouder of misschien wel versleten is, kan het zijn dat je last hebt van een van de volgende problemen:

  • De batterij gaat erg snel leeg
  • De telefoon valt uit, zelfs als hij niet helemaal leeg is
  • De batterij laadt heel langzaam op
  • Wisselend batterijpercentage

Over het algemeen hoort een batterij ongeveer 2 tot 2,5 jaar meegaan. Daarna is hij in sommige gevallen aan vervanging toe. Het kan ook zijn dat je batterij vóór die tijd al vervangen moet worden, bijvoorbeeld door water- of valschade of simpelweg een defecte batterij.

Bij Phoneworld kun je jouw Samsung Galaxy Note 8 batterij snel en probleemloos laten vervangen. We doen dit ook nog eens voor een scherpe prijs. Omdat de batterij ingesloten zit in de telefoon zelf, heb je hier enig geduld, deskundigheid en het juiste gereedschap voor nodig om het te vervangen. Gelukkig zijn onze monteurs goed opgeleid en ervaren. Over het algemeen duurt een reparatie niet langer dan 30 tot 60 minuten.

Het is ook mogelijk dat het niet de batterij van je Samsung Galaxy Note 8 die vervangen moet worden, maar het micro-usb contact. Weet je niet zeker welk van de twee defect is? Kom dan naar Phoneworld. Onze monteurs kijken je toestel na om vast te stellen wat er precies aan de hand is. Wij lossen elk probleem op!

Kosten

Het vervangen van je Samsung Galaxy Note 8 batterij is mogelijk vanaf €74,90. We gebruiken alleen merkonderdelen. Na je reparatie heeft je Samsung Galaxy Note 8 dus een gloednieuwe, officiële Samsung batterij, die net zo lang meegaat zoals Samsung het bedoelt heeft.

Waarom je Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld levert professionele en nette service tegen een goede prijs. In de werkplaats proberen we altijd goed voorbereid en georganiseerd te zijn, zodat u niet langer dan 30-60 minuten hoeft te wachten. Omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteiten, geven we 6 maanden garantie op elke reparatie. Je kan dus met een gerust hart bij ons je telefoon laten maken.

Het is belangrijk om onderweg goed bereikbaar te zijn. Je hebt namelijk niet altijd een usb-kabel bij je. Het is vervelend als dan je telefoon halverwege de avond uitvalt en je zonder telefoon zit. Laat dus zo snel mogelijk je Samsung Galaxy Note 8 batterij bij ons vervangen om in no time weer te genieten van een goed werkende telefoon.

Levertijd

Het vervangen van een Samsung Note 8 batterij duurt zo’n 30 tot 60 minuten. Je kan eenvoudig je telefoon laten repareren terwijl jij een boodschap doet. Uiteraard kun je ook even bij ons wachten en genieten van een kopje koffie.

Het kan een keer voorkomen dat het ons niet lukt om binnen 30 tot 60 minuten je telefoon te repareren. Bijvoorbeeld wanneer de batterijen op dat moment niet voorradig zijn. Geen nood, de levertijd is ongeveer 24 uur!

Wil je er zeker zijn dat je niet onnodig lang hoeft te wachten, maak dan een afspraak! Wij zorgen ervoor dat de onderdelen op voorraad zijn. Onze monteurs zorgen ervoor dat de batterij van je Samsung Galaxy Note 8 zo snel mogelijk wordt voltooid.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy Note 8. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 8 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected] voor meer informatie en het reserveren van een reparatie.

Of kom langs met je toestel in een van onze vestigingen. De monteurs helpen je graag.

Phoneworld.nl krijgt een 9.2/10 uit 1098 reviews op Kiyoh