Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 8 reparatie»Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen
Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen2019-09-12T09:12:06+01:00

Samsung Galaxy Note 8
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy Note 8 niet meer goed? Je Samsung Galaxy Note 8 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy Note 8 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€74,9030 minuten
Samsung Galaxy Note 8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 8 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 8 reparatie?

Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 8 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 8 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen

Als je batterij wat ouder of misschien wel versleten is, kan het zijn dat je last hebt van een van de volgende problemen:

  • De batterij gaat erg snel leeg
  • De telefoon valt uit, zelfs als deze niet helemaal leeg is
  • De batterij laadt heel langzaam op
  • Wisselend batterijpercentage

Over het algemeen hoort een accu ongeveer 2 tot 2,5 jaar meegaan. Daarna is hij in veel gevallen aan vervanging toe. Het kan ook zijn dat vóór die tijd je Samsung Galaxy Note 8 een nieuwe batterij nodig heeft, bijvoorbeeld door water- of valschade of simpelweg door een defecte batterij. Een ongeluk zit wat dat betreft in een klein hoekje. Ook als de batterij van je Samsung Galaxy Note 8 snel leeg raakt, is dat ontzettend vervelend. Het kan ervoor zorgen dat je gesprekken onverwachts afgebroken worden of dat je apps niet meer optimaal kan gebruiken. Of wat dacht je van constant je telefoon aan de stroom leggen als je updates wilt downloaden? Allemaal enorm omslachtig, wacht daarom niet te lang met je Samsung Galaxy Note 8 accu vervangen en kom langs bij Phoneworld. Wij helpen je vlug en met expertise graag verder!

Bij ons kun je jouw Samsung Galaxy Note 8 batterij snel en probleemloos laten vervangen. We doen dit ook nog eens voor een scherpe prijs. Omdat de batterij ingesloten zit in de telefoon zelf, heb je hier enig geduld, deskundigheid en het juiste gereedschap voor nodig om het te vervangen. Gelukkig zijn onze monteurs goed opgeleid en ervaren. Over het algemeen duurt een reparatie niet langer dan 30 tot 60 minuten.

Het is ook mogelijk dat het niet de batterij is van je Samsung Galaxy Note 8 die vervangen moet worden, maar het micro-usb contact. Weet je niet zeker welke van de twee defect is? Kom dan naar Phoneworld. Onze monteurs kijken je toestel na om vast te stellen wat er precies aan de hand is. Wij lossen elk probleem op!

Kosten

Het vervangen van je Samsung Galaxy Note 8 batterij is mogelijk vanaf €74,90. We gebruiken alleen merkonderdelen en doen geen concessies aan de kwaliteit. Een goedkope batterij van een discounter? Daar doen wij niet aan! De batterij van je Samsung Galaxy Note 8 moet origineel zijn. Na de reparatie zit er dus een officiële, nieuwe Samsung Galaxy Note 8 batterij in je toestel. Eentje die net zolang meegaat als alle nieuwe batterijen uit de Samsung fabriek.

Waarom je Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen bij Phoneworld?

Phoneworld levert professionele en nette service tegen een goede prijs. In de werkplaats proberen we altijd goed voorbereid en georganiseerd te zijn, zodat je niet langer dan 30-60 minuten hoeft te wachten. Omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteiten, geven we 6 maanden garantie op elke reparatie. Je kan dus met een gerust hart bij ons je telefoon laten maken.

Raakt je Samsung Galaxy Note 8 batterij snel leeg? Twijfel niet om naar Phoneworld te komen. Wij plaatsen uitsluitend een batterij terug die origineel is. Dit omdat is aangetoond dat originele onderdelen kwalitatiever veel beter zijn dan goedkope alternatieven. Met de kwaliteit wordt dus nooit gesjoemeld bij Phoneworld!

Het is belangrijk om onderweg goed bereikbaar te zijn. Je hebt namelijk niet altijd een usb-kabel bij je. Het is vervelend als dan je telefoon halverwege de avond uitvalt en je zonder telefoon zit. Laat dus zo snel mogelijk je Samsung Galaxy Note 8 accu vervangen bij ons om in no time weer te genieten van een goed werkende telefoon.

Levertijd

Het vervangen van een Samsung Note 8 batterij duurt zo’n 30 tot 60 minuten. Je kan eenvoudig je telefoon laten repareren terwijl jij even de deur uitloopt om boodschappen te doen. Uiteraard kun je ook bij ons wachten en genieten van een kopje koffie.

Het kan een keer voorkomen dat het ons niet lukt om binnen 30 tot 60 minuten je telefoon te repareren. Bijvoorbeeld wanneer de batterijen op dat moment niet voorradig zijn. Geen nood, de levertijd is ongeveer 24 uur!

Wil je er zeker zijn dat je niet onnodig lang hoeft te wachten, maak dan een afspraak. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de benodigde onderdelen op tijd op voorraad zijn. Onze monteurs zorgen ervoor dat de reparatie van de batterij van je Samsung Galaxy Note 8 zo snel mogelijk wordt voltooid.

Aanvullende informatie Samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een Samsung Galaxy Note 8 accu vervangen waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vastzitten aan de achterkant (backcover). Het kan echter voorkomen dat de backcover van de Samsung serie breekt, dit wordt vermeld als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 8 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected] voor meer informatie en het reserveren van een reparatie.

Of kom langs met je toestel in een van onze vestigingen. De monteurs helpen je graag.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.