Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 8 reparatie
Samsung Galaxy Note 8 reparatie2021-03-11T11:56:40+01:00

Samsung Galaxy Note 8
reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy Note 8 gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung Galaxy Note 8 reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung note 8 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 8 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 8 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 8 overige reparaties

Samsung Galaxy Note 8 overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Samsung Galaxy Note 8 reparatie

De Samsung Galaxy Note 8 is een echte flagship telefoon. Met een groot, voorkantvullend scherm, een nette stylus en een krachtige 12 megapixel camera is het een toestel dat je overal mee naar toe kan nemen. Bij een kwalitatief hoogwaarde telefoon hoort ook kwalitatief hoogwaardige service. Phoneworld heeft ruim 10 jaar ervaring met smartphone onderhoud en -reparatie en werkt alleen met originele Samsung onderdelen. Is er dus iets mis met je Samsung Galaxy Note 8? Wij maken hem voor je!

Een herstel is doorgaans binnen een halfuur gedaan, je staat dus snel weer buiten en kan dan weer volop gebruik maken van je toestel. Wij geloven in onze deskundige monteurs en geven ook 6 maanden garantie op elke reparatie. Laat je Samsung Galaxy Note 8 dus bij ons maken.

Veel voorkomende Samsung Galaxy Note 8 reparaties

Er zijn talloze dingen die kapot kunnen gaan in een telefoon. Wij stellen het probleem vast en voeren de bijpassende reparatie uit. Kijk hieronder voor een overzicht van mogelijke problemen waarmee je absoluut bij ons terecht kan. Als je probleem er niet tussen staat, kunnen we je hoogstwaarschijnlijk toch helpen. Loop gerust bij ons binnen of bel als u het niet zeker weet.

  • Gebroken scherm
  • Gaat niet meer aan
  • Geen beeld
  • Batterij is heel snel leeg
  • Kapotte camera
  • Achterkant gebarsten

Heb je een nieuw scherm nodig?

Een reparatie die we heel vaak uitvoeren op de Samsung Galaxy Note 8 is het vervangen van het scherm. Het scherm van de Samsung Galaxy Note 8 heeft een bijzonder gebogen vorm. Helaas komt het best vaak voor dat een scherm na een valpartij gebarsten is. Gelukkig betekent dit ook dat wij daardoor heel veel ervaring hebben met het vervangen van dit soort schermen. De originele (en dus zeker passende) Note 8 schermpjes hebben wij bijna altijd op voorraad. Hierdoor duurt een reparatie vaak niet meer dan 30 minuten.

Waarom je smartphone repareren bij Phoneworld?

Phoneworld staat voor kwaliteit en hoogwaardige service. Al ruim 10 jaar zijn we bezig met het repareren en onderhouden van smartphones. Omdat er zo gigantisch veel smartphones op de markt zijn, is het vaak lastig om te ontdekken wat nou de beste keus is voor je specifieke telefoon. Wat betreft Samsung telefoons ben je bij ons altijd aan het goede adres. Voor het reparen van de Samsung Galaxy Note 8 gebruiken we namelijk altijd alleen maar merkonderdelen. Tevens zijn wij ook door verzekeraars goedgekeurd!

De Samsung Galaxy Note 8 heeft een extra grote harde schijf. Dit betekent dat het dus extra belangrijk is dat er goed om wordt gegaan met je data. Wij garanderen data behoud bij elke reparatie en waarborgen ook dat je gegevens bij ons veilig zijn. Wij respecteren je privacy. Laat je Samsung Galaxy Note 8 dus bij ons maken, je hoeft je nergens zorgen om te maken.

Samsung Galaxy Note 8 garantie

Wij bieden 6 maanden garantie op elke reparatie van je Samsung Galaxy Note 8. Dit geldt uiteraard niet voor nieuwe glas- en valschade.

Aanvullende informatie samsung reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt, wanneer wij een reparatie uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover word uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geld ook voor de Samsung Galaxy Note 8. Inmiddels zijn wij natuurlijk duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt soms nog steeds wel eens voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en moeten dit vermelden als eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 8 (€74,90) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden, mocht deze breken.

Contact

Heeft u vragen? Bel naar 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected] Tevens kun je ook met ons een afspraak maken voor een reparatie.

Zonder afspraak kun je ook altijd bij ons binnenlopen in een van onze vestigingen. Je bent altijd welkom!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.