Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 10 reparatie»Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie
Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie2019-09-04T11:19:00+01:00

Samsung Galaxy Note 10
scherm reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy Note 10 gebroken of beschadigd? Je Samsung Galaxy Note 10 scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy Note 10 scherm reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
Nog niet beschikbaar30 minuten
Samsung Galaxy Note 10 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 10 reparatie?

Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 10 overige reparaties

Overige Samsung Galaxy Note 10 reparaties

Samsung Galaxy Note 10 scherm vervangen

Zoals het Samsung betaamt brengt het bedrijf met de Samsung Galaxy Note 10 weer een apparaat op de markt dat nog meer excelleert qua schermfeatures. Het beeldscherm van de Samsung Galaxy Note 10 is maar liefst 6,3 inch groot wat je in staat stelt perfect films en series te streamen en kijken. Daarnaast is het niet alleen op een prettig formaat kijken met deze phablet. Met een 1080p dynamisch AMOLED scherm dat HDR10+ ondersteunt kijk je ook nog eens haarscherp. Het zijn geweldige eigenschappen waar geavanceerde en fragiele techniek achter schuilt. Hoe zonde zou het dan zijn als je Samsung Galaxy Note 10 beeldscherm een barst oploopt of helemaal niet meer werkt? Helaas is het zonder hoesje bijna onmogelijk om een kwetsbaar glazen oppervlak goed te houden. Met een kleine val of stoot is het vaak al gedaan. Het scherm laten maken van je Samsung Galaxy Note 10 lijkt misschien een dure aangelegenheid maar dat weegt niet op tegen de voordelen die je ervan hebt. Zo kun je weer het maximale uit je phablet halen. Daarnaast voorkom je bijkomende schade. Als er namelijk een flinke barst in de behuizing zit, betekent dat ook dat er vocht bij het interne werk kan komen. Wacht dus niet te lang met een reparatie aan je Samsung Galaxy Note 10 scherm en kom langs bij Phoneworld. Wij zijn helder in de kosten en denken graag met je mee zodat je snel weer kunt genieten van een optimaal werkende phablet.

Vooronderzoek bij Samsung Galaxy Galaxy Note 10 glas reparatie

Er zijn meerdere defecten en schades die je aan een scherm kan oplopen. Het kan gaan om een kras of barst aan de behuizing maar ook het scherm zelf kan kuren vertonen. Denk maar aan zwarte strepen in beeld of een scherm dat helemaal niet meer aangaat. Met verschillende klachten komen ook verschillende oorzaken. Daarom lichten wij eerst helemaal gratis je phablet door alvorens wij een nieuw scherm op je Samsung Galaxy Note 10 zetten. Wij willen er zeker van zijn dat de problemen bij de kern worden aangepakt en dat we gericht te werk gaan. Dat betekent voor jou dat je niet onnodig lang je toestel kwijt bent en dat je naar buiten loopt met een 100% goed functionerend toestel. Service die je van Phoneworld kunt verwachten.

Kwalitatief het Samsung Galaxy Note 10 glas vervangen

Een nieuw glas op de Samsung Galaxy Note 10 zetten is een precisiewerkje dat je beter niet aan de eerste de beste reparateur over kunt laten. Omdat de techniek achter een scherm zeer verfijnd is en samenhangt met andere componenten in het toestel, is het noodzakelijk dat een reparatie uiterst secuur uitgevoerd wordt. Bij Phoneworld hebben we alle precisietools in huis die nodig zijn voor een reparatie aan een scherm van de Samsung Galaxy Note 10. Daarnaast is het niet alleen belangrijk de juiste instrumenten en technieken in huis te hebben. Ook de mensen die hiermee omgaan, moeten verstand van zaken hebben. Onze monteurs zijn daarom altijd opgeleid en hebben jarenlang ervaring op moeten doen in het veld. Zij hebben dus een hoge mate van expertise en kunnen snel en secuur elk soort reparatie uitvoeren.

Het vervangen van het Samsung Galaxy Note 10 scherm gaat bij Phoneworld op een milieuverantwoorde wijze. Al is je scherm nog zo gebarsten of defect, wij gooien het nooit zomaar weg als het uit je phablet gehaald wordt. Alle onderdelen, van schermen tot batterijen en van kabeltjes tot moederboards worden apart ingezameld en teruggestuurd voor recycling. Er verdwijnt dus niets in het milieu en door recycling hoeft er minder opnieuw geproduceerd te worden.

Samsung Galaxy Note 10 nieuw scherm

Bij ons betekent nieuw ook echt nieuw en origineel. Als je daarom je Samsung Galaxy Note 10 glas laat vervangen bij Phoneworld, ben je altijd verzekerd van een origineel nieuw scherm terug in je toestel. Wij geloven niet in namaakonderdelen of goedkopere alternatieven. Die lijken in eerste instantie goedkoop en de oplossing te bieden. Het probleem is dat ze sneller weer defect raken en kuren vertonen. Je staat dan binnen de kortste keren met hetzelfde probleem op de stoep en daar wordt niemand gelukkig van. Een nieuw beeldscherm voor je Samsung Galaxy Note 10 komt dus altijd rechtstreeks uit de Samsung fabriek.

Samsung Galaxy Note 10 scherm vervangen? Factuur bewaren!

Het klinkt tegenstrijdig maar een factuur van Phoneworld is op meerdere manieren waardevol. Wij zijn erkend bij de meeste en grootste verzekeraars, check dus goed of je schade verhaald kan worden op jouw telefoon- of inboedelverzekering. Met de factuur kun je de claim indienen. Daarnaast is de factuur tevens een garantiebewijs. Als je namelijk het scherm hebt laten maken van je Samsung Galaxy Note 10, dan ontvang je een vernieuwde garantie hierover van een halfjaar. Bewaar dus nog zeker je factuur voor zes maanden in het geval er iets mocht schelen aan het onderdeel. Je kunt dan altijd terugkomen waarna we meteen gratis voor je aan de slag gaan.

Aanvullende informatie Samsung Galaxy Note 10 scherm vervangen

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een nieuw glas op de Samsung Galaxy Note 10 zetten waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy Note 10 reparatie. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy S10e (nog niet beschikbaar) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Kosten nieuw glas Samsung Galaxy Note 10

Bij Phoneworld kun je alleen de beste service verwachten, een kwalitatieve reparatie en originele onderdelen. Dit alles tezamen brengt de kosten van een Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie op (nog niet beschikbaar). Heb je ons per mail of telefoon van te voren laten weten dat je langskomt? Dan kunnen we ervoor zorgen dat een bezoek aan ons in de meeste gevallen slechts een halfuur duurt. Daarnaast kun je ook altijd van tevoren advies bij ons inwinnen en vertellen we je graag wat we voor je kunnen doen en wat de bijbehorende kosten zijn. Transparantie vinden wij zeer belangrijk bij Phoneworld.

Contact

Advies nodig of een afspraak maken? Mailen kan naar <ahref=”mailto:[email protected]”>[email protected] Ook ons telefoonnummer is op kantooruren te bereiken op 085 760 2727. Als je meteen langs wilt komen, ben je van harte welkom in een van onze filialen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar of Zwolle.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.