Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1409 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 10 reparatie»Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen
Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen2019-09-04T11:20:26+01:00

Samsung Galaxy Note 10
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy Note 10 niet meer goed? Je Samsung Galaxy Note 10 batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy Note 10 batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
Nog niet beschikbaar30 minuten
Samsung Galaxy Note 10 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy S10 reparatie?

Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 overige reparaties

Overige Samsung Galaxy Note 10 reparaties

Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen

Met een 6,3 inch 1080p dynamisch AMOLED scherm is de Samsung Galaxy Note 10 tot grote prestaties in staat. Daarnaast is het een razendsnel toestel waar je vele geavanceerde apps op kunt gebruiken. Het is dan ook niet voor niets dat dit toestel een kwalitatieve batterij behoeft met een zeer grote capaciteit. Alle onderdelen vragen veel kracht en dat kan de 3500 mAh batterij van deze phablet moeiteloos leveren. Toch kan er een moment komen dat de Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen moet worden. Het voordeel van lithiumbatterijen is dat ze veel capaciteit hebben maar ook niet eeuwig meegaan en langzaam minder worden. De batterij kan namelijk maar een maximaal aantal keren opgeladen worden tijdens zijn levensduur en dat kan dus een keer ophouden. Mocht het zover zijn dat je constant de phablet aan de lader moet leggen of dat deze onverwacht uitvalt terwijl het batterijpercentage nog op peil leek, kom dan naar Phoneworld. Wij vervangen een Samsung Galaxy Note 10 batterij in een handomdraai en je weet zeker dat er een originele Samsung batterij terug in je toestel gaat.

Vooronderzoek bij vervangen Samsung Galaxy Note 10 batterij

Bij het vroegtijdig uitvallen van een smartphone of tablet is de batterij de usual suspect. Toch kunnen er meerdere oorzaken ten grondslag liggen aan een slecht functionerend toestel. Voordat wij daarom aan de slag gaan, lichten we grondig je Samsung Galaxy Note 10 door. De reden hiervoor? Wij kunnen dan gericht te werk waarbij we zeker weten dat we de oorzaak van het probleem aanpakken. Zo kunnen we zo snel mogelijk de phablet repareren en krijg je niet met onnodige kosten te maken.

De Samsung Galaxy Note 10 batterij is origineel bij Phoneworld

Heb jij weleens een B-merk batterij online besteld om vervolgens in je toestel te laten zetten? Het klinkt als een goedkope oplossing en dat is het ook. Wist je echter dat je daarmee schade aan andere componenten in je phablet kan aanrichten? Een namaakbatterij is kwalitatief een stuk minder en kan voor een verkeerde stroomtoevoer zorgen. Daarnaast kan het formaat op millimeters afwijken. Dit heeft tot gevolg dat de phablet niet meer 100% dicht is en daardoor vocht binnen krijgt. Het zijn een paar voorbeelden wat de gevolgen kunnen zijn van B-merk batterijen. Als je bij Phoneworld je Samsung Galaxy Note 10 batterij laat vervangen, dan zorgen wij ervoor dat er altijd een originele batterij teruggaat in je toestel. Geen concessies aan kwaliteit waardoor je weer net zo lang en optimaal kunt genieten als toen je de phablet nieuw kocht. Onderdelen bij ons komen altijd origineel uit de Samsung fabriek.

Kosten en tijd Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen

Het is vervelend als de batterij snel leeg is van je Samsung Galaxy Note 10. Wellicht weerhoudt een lange reparatietijd je ervan om hier wat aan te laten doen. Bij Phoneworld kunnen we echter binnen een halfuur al de Samsung Galaxy Note 10 accu vervangen. Helemaal als je op afspraak komt, dan hebben we gegarandeerd een nieuwe batterij voor je klaarliggen en staat er een monteur voor je klaar om direct te starten met de reparatie.

Een nieuwe batterij voor de Samsung Galaxy Note 10 inclusief de reparatiekosten bedragen (nog niet beschikbaar). Je krijgt daarvoor een originele Samsung Galaxy Note 10 batterij, een snelle service en ook 6 maanden garantie. Bewaar dus altijd de factuur van de reparatie goed. Mocht er dan onverhoopt iets mis blijken te zijn, dan kun je daarmee altijd terugkomen bij Phoneworld.

De Samsung Galaxy Note 10 accu vervangen op milieuverantwoorde wijze

Als de batterij van je Samsung Galaxy Note 10 snel leeg is en vervangen moet worden, dan kies je met Phoneworld voor milieubewust. Waarom? Omdat wij nooit zomaar kapotte en defecten onderdelen weggooien bij het restafval. Of het nu om een scherm gaat dat in diggelen ligt of om een batterij die niet meer aan de praat te krijgen is, weggooien is uit den boze. Alle onderdelen die uit gerepareerde toestellen komen, worden apart ingezameld en ter recycling aangeboden. Zo komen er geen onderdelen in het milieu terecht en hoeft er minder nieuw geproduceerd te worden.

Het belang van een Phoneworld factuur

Dat je 6 maanden garantie op de nieuwe batterij voor je Samsung Galaxy Note 10 en bijbehorende reparatie kreeg, wist je natuurlijk al. Maar wist je dat het bewaren van de factuur nog meer voordelen kan opleveren? Heb jij een telefoon- of inboedelverzekering lopen? Kijk dan eens welke defecten en schades daar onder vallen. Eventueel is het mogelijk die schade te verhalen. Daar heb je de originele factuur van Phoneworld voor nodig. Wij zijn erkend bij de grootste verzekeraars. Nooit zomaar die factuur weggooien dus, het kan je veel geld besparen!

Aanvullende informatie Samsung Galaxy Note 10 batterij vervangen

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een Samsung Galaxy Note 10 accu vervangen, wordt er enige druk op de backcover uitgeoefend. Daarbij bestaat de kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy Note 10. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico.

Contact

Wil je een afspraak met ons maken alvorens je komt? Of wil je gebruik maken van de opstuurservice? Dan kun je een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 085 760 2727. Ouderwets langskomen in het Phoneworld filiaal van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of Alkmaar kan natuurlijk ook. De koffie staat voor je klaar en onze monteurs staan je graag te woord om je verder te helpen.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1409 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.