fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.2/10 uit 1281 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»»Samsung Galaxy Note 10 Plus Batterij vervangen
Samsung Galaxy Note 10 Plus Batterij vervangen2019-09-05T12:43:59+01:00

Samsung Galaxy Note 10 plus
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung Galaxy Note 10 plus niet meer goed? Je Samsung Galaxy Note 10 plus batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung Galaxy Note 10 plus batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
Nog niet beschikbaar30 minuten
Samsung Galaxy Note 10 plus reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 plus batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 plus batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy note 10 plus reparatie?

Samsung Galaxy Note 10 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 plus overige reparaties

Overige Samsung Galaxy Note 10 plus reparaties

Samsung Galaxy Note 10 Plus batterij vervangen

Apparatuur van nu kan niet meer zonder: lithiumbatterijen. Een soort batterij dat veel langer meegaat en uitzonderlijke prestaties neerzet. Door de technische ontwikkeling kunnen lithiumbatterijen steeds kleiner en dunner geproduceerd worden zonder aan batterijduur in te leveren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Samsung Galaxy Note 10 Plus een krachtige 4300 mAh accu in zich draagt. Deze batterij kan ook nog eens snel en draadloos opgeladen worden. De enige keerzijde aan lithiumbatterijen? Ze kunnen een maximaal aantal oplaadcycli meegaan. Dat betekent dat de batterij niet eindeloos elke keer opnieuw opgeladen kan worden maar steeds een beetje meer capaciteit bij het oplaadproces verliest. Dit uit zich in het constant moeten opladen, een toestel dat soms willekeurig uitvalt of zelfs apps die niet meer goed werken. Het zijn zaken waarvoor je niet die mooie phablet hebt aangeschaft. Raakt de batterij van jouw Samsung Galaxy Note 10 Plus daarom snel leeg? Wacht niet te lang met een reparatie. Het kan je veel ongemak besparen, de reparatie is niet prijzig en duurt bovendien hooguit een halfuurtje.

Accu vervangen van je Samsung Galaxy Note 10 Plus? Eerst een vooronderzoek!

Een defecte batterij kan meerdere zichtbare gevolgen hebben. Denk maar eens aan het vroegtijdig uitvallen van je toestel. De gevolgen kunnen echter ook te maken hebben met een ander defect. Voordat we dan ook een nieuwe batterij in je Samsung Galaxy Note 10 Plus zetten, gaan we eerst onderzoeken waar het defect precies door veroorzaakt wordt. Mocht het niet de batterij zijn maar een ander component, dan brengen we je hiervan op de hoogte en vertellen we wat we voor je kunnen doen. Op die manier weten we zeker dat een probleem bij de kern wordt aangepakt en dat een defect goed verholpen is. Gratis je phablet helemaal doorgelicht? Het is onderdeel van de service van Phoneworld!

De Samsung Galaxy Note 10 Plus batterijen zijn bij ons origineel

Met minder genoegen nemen doen wij niet bij Phoneworld. Als daarom je Samsung Galaxy Note 10 Plus een nieuwe batterij nodig heeft, dan plaatsen we ook een gloednieuwe, originele Samsung batterij in je phablet terug. Namaakbatterijen zijn een goedkope oplossing om de reparatiekosten minder hoog te laten uitvallen. Het probleem is echter dat ze een veel kortere levensduur hebben en soms niet goed samengaan met andere onderdelen in je Samsung Galaxy Note 10 Plus. Omdat wij alleen kwalitatieve reparaties garanderen, is het plaatsen van originele componenten daar ook onderdeel van. Het voorkomt dat je snel weer met hetzelfde defect kampt en dat je op lange termijn nog meer kosten moet maken.

Kosten en tijd Samsung Galaxy Note 10 Plus batterij vervangen

Als blijkt dat je Samsung Galaxy Note 10 Plus accu vervangen moet worden, dan is dit geen ingewikkelde klus. Helemaal als je ons van tevoren per mail of telefoon laat weten dat je komt, dan zorgen wij dat er in ieder geval een nieuwe batterij voor je Samsung Galaxy Note 10 Plus klaarligt. Kom je bij het filiaal naar keuze aan, dan word je direct geholpen en sta je binnen een halfuur weer buiten. Maak je liever gebruik van de opstuurservice? Ook dan zorgen wij dat je binnen een paar dagen de phablet weer 100% functionerend thuis afgeleverd krijgt.

Elders een goedkopere reparateur op het oog? Bedenk dan wat wij je voor (nog niet beschikbaar) kunnen bieden. Je krijgt een algehele check-up van je phablet, een originele nieuwe Samsung batterij, een snelle service, een kundige monteur en een hernieuwde garantie van een halfjaar op de batterij en op de reparatie zelf.

Met het oog op duurzaamheid de Samsung Galaxy Note 10 Plus accu vervangen

Voor Phoneworld kiezen betekent niet alleen originele onderdelen en een kwalitatieve service. Ook zetten wij ons in voor duurzaamheid. Als we een Samsung Galaxy Note 10 Plus batterij vervangen, verdwijnt de oude batterij niet zomaar bij het restafval. Samen met allerlei andere defecte onderdelen (van schermen tot moederboards en kabeltjes) wordt je oude batterij samengevoegd en opnieuw ingezet voor recyclingdoeleinden.

Het belang van een Phoneworld factuur

Garantie is tegenwoordig de heilige graal voor elektronica die je aanschaft of laat repareren. Het geeft je een stukje zekerheid waar je altijd op terug kunt vallen. Daarom bieden wij een garantie op de reparatie die wij uitvoeren en het onderdeel dat wij vervangen. Met je factuur ben je zo een halfjaar lang verzekerd tegen onverhoopte zaken. Na een halfjaar je factuur weggooien? Wacht nog even! Aangezien Phoneworld bij de meeste verzekeraars erkend wordt, zou je in aanmerking kunnen komen voor een vergoeding vanuit je inboedel- of telefoonverzekering. Sommige schades en defecten worden namelijk gedekt. Met je factuur kun je vervolgens je claim volledig maken.

Aanvullende informatie Samsung Galaxy Note 10 Plus batterij vervangen

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een Samsung Galaxy Note 10 Plus accu vervangen, wordt er enige druk op de backcover uitgeoefend. Daarbij bestaat de kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus (nog niet beschikbaar) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Contact

Batterij snel leeg van je Samsung Galaxy Note 10 Plus? Wacht niet te lang met de reparatie en geniet weer optimaal van je phablet zoals het hoort. Bij Phoneworld zorgen wij er in ieder geval voor dat je zo snel mogelijk weer een optimaal werkend toestel in handen hebt. Je kunt ervoor kiezen in onze filialen binnen te komen lopen. Wij hebben de meeste onderdelen op voorraad liggen dus de kans is groot dat je direct aan de beurt bent. Wil je toch liever een afspraak maken of van de opstuurservice gebruik maken? Mail ons dan naar [email protected] of bel 085 760 2727.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.2/10 uit 1281 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.