Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 10 Plus reparatie»Overige Samsung Galaxy Note 10 Plus reparaties
Overige Samsung Galaxy Note 10 Plus reparaties2019-09-05T12:37:23+01:00

Samsung Galaxy Note 10 Plus
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je Samsung Galaxy Note 10 Plus kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung Galaxy Note 10 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
    

Reparaties

Nog niet beschikbaar
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 Plus reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung Galaxy Note 10 Plus reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.
    

Reparaties

Nog niet beschikbaar

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere Samsung Galaxy Note 10 Plus reparatie?

Samsung Galaxy Note 10 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 plus batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 10 plus batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 10 Plus overige reparaties

Zit jij met een defect of schade aan je Samsung Galaxy Note 10 Plus? Je bent niet de enige. Dagelijks krijgen wij te maken met talloze gevallen van mankementen aan smartphones, tablets en phablets. Van waterschade tot defecte speakers en van een losgeraakte chip tot een gebarsten scherm. Door de veelzijdigheid en daarmee de hoeveelheid elektronica van de apparaten is een schade of defect aan een onderdeel zo gemaakt. Waar je ook mee komt, wij doen altijd het maximale om jou weer te voorzien van een 100% functionerend toestel. Met een gratis vooronderzoek lichten we je hele phablet door en kunnen wij je precies vertellen waar het probleem zit en wat wij eraan kunnen doen. In de meeste gevallen kunnen wij een reparatie snel en secuur uitvoeren en bij het vervangen van onderdelen, krijg je altijd originele onderdelen ervoor in de plaats terug. Blijkt je phablet total loss? Wij kunnen in ieder geval er alles aan doen om je data te redden en we denken graag met je mee voor een vervangende oplossing. Daarbij houden wij uiteraard rekening met jouw budgetwensen.

Een kras of barst in de achterkant en/of cameralens

Met drie lenzen en een glazen behuizing neem je een levensgroot risico als je jouw Samsung Galaxy Note 10 Plus niet voorziet van een hoesje. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en kan er altijd door een flinke val of stoot alsnog schade aan de behuizing ontstaan, dan wel aan de geïntegreerde cameralezen. De gevolgen kunnen zeer vervelend zijn. Van glassplinters in je hand tot belemmering bij het maken van foto’s en video’s. Om de backcover te vervangen, betaal je bij Phoneworld (nog niet beschikbaar). Wij zorgen ervoor dat je binnen een halfuur weer je phablet optimaal kan gebruiken waar deze voor gemaakt is.

De camera functioneert niet meer goed

Een barst in de voor- of achterkant kan de werking van een van de drie lenzen van de Samsung Galaxy Note 10 Plus belemmeren. Dit is oppervlakkige schade. Het kan echter ook zijn dat er intern of softwarematig iets met je toestel aan de hand is. Dit uit zich soms in het niet meer kunnen focussen van de camera of dat je vlekken in beeld ziet. Als je bij Phoneworld een reparatie laat uitvoeren, kost dit gemiddeld (…), afhankelijk van het defect. Wij voeren in ieder geval een onderzoek uit waarbij je hele phablet doorgelicht wordt zodat duidelijk wordt wat het defect veroorzaakt. Zo weet je zeker dat je na een bezoek aan ons naar huis gaat met een Note 10 Plus die weer de mooiste beelden kan maken.

Waterschade en reinigingsonderzoek

Het lijkt misschien onmogelijk met de waterdichte toestellen die nu op de markt komen, maar zelfs deze kunnen waterschade oplopen. De redenen hiervan kunnen uiteenlopend zijn. Zo kun je in de front- of backcover een zodanig grote barst hebben zitten dat vocht naar binnen kan kruipen. Als dit het geval is, dan is waterschade zo gemaakt, zelfs bij een regenbui. Ook worden smartphones, tablets en phablets regelmatig door kleine bedrijfjes zonder de juiste gereedschappen in huis gerepareerd. Het probleem daarvan is dat het toestel vaak niet op de juiste wijze dicht wordt gemaakt. Ook daarvan is het gevolg dat de behuizing niet meer 100% water- en stofdicht is. Voordat er nog meer schade komt aan je Samsung Galaxy Note 10 Plus raden wij aan met (vermoedelijke) waterschade direct naar Phoneworld te komen. Wij zouden nog eventueel kunnen voorkomen dat er componenten op het moederboard doorbranden en kunnen met de juiste reiniging de phablet weer aan de praat krijgen. Tot slot is het een doel van ons om in ieder geval je data te redden. Een waterschade en reinigingsonderzoek bedraagt (nog niet beschikbaar).

Aanvullende informatie Samsung Galaxy Note 10 Plus reparatie

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een reparatie aan de Samsung Galaxy Note 10 Plus uitvoeren waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus (nog niet beschikbaar) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Minimale reparatietijd, kwaliteit en duurzaamheid

Wat het defect ook is aan je Samsung Galaxy Note 10 Plus, wij proberen met alle macht jou zo snel mogelijk weer op pad te sturen met een goed gerepareerde phablet. Doorgaans liggen er genoeg onderdelen in onze filialen klaar om je direct te kunnen helpen als je binnenloopt in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle of Alkmaar. Desondanks kan het bij schaarste weleens voorkomen dat een onderdeel besteld moet worden. Dit duurt maximaal 24 uur. Als je van te voren een afspraak maakt, dan kunnen wij anticiperen op je komst en liggen de benodigde onderdelen gegarandeerd klaar. Een afspraak maak je door te bellen met 085 760 2727 of door een mail te sturen naar [email protected].

De onderdelen die wij vervangen en terugzetten in je Galaxy Note 10 Plus, zijn altijd onderdelen die door Samsung zelf geproduceerd zijn. Bij Phoneworld hoef je dus niet bang te zijn dat er een namaakbatterij, B-merk scherm of alternatief onderdeel in je phablet terechtkomt. Wij willen namelijk dezelfde kwaliteit garanderen als toen je de phablet net nieuw kocht. Alleen maar originele uit de Samsung-fabriek zelf dus.

De defecte en kapotte onderdelen die bij ons in de werkplaats achterblijven, verdwijnen niet zomaar in de afvalbak. Omdat we ons met zijn allen willen inzetten voor een beter milieu, willen wij op het gebied van duurzaamheid een steentje bijdragen. Deze onderdelen worden dus verstuurd aan bedrijven die ze kunnen recyclen. Dat scheelt nieuwe productie en de componenten belanden niet in het milieu.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.