Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung Galaxy Note 10 Plus reparatie
Samsung Galaxy Note 10 Plus reparatie2019-09-05T12:15:20+01:00

Samsung Galaxy Note Plus 10
reparatie

Is het scherm van je Samsung Galaxy Note 10 Plus gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung Galaxy Note 10 Plus reparatie nodig hebt? We maken al 10  jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung note 10 reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

Samsung Galaxy Note 10 scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 plus scherm reparatie

Samsung Galaxy Note 10 plus batterij vervangen

Samsung Galaxy Note 10 plus batterij vervangen

Samsung Galaxy S10 overige reparaties

Overige Samsung Galaxy Note 10 plus reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren we nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Samsung Galaxy Note 10 Plus scherm vervangen

Smartphones en phablets worden steeds geavanceerder en krijgen steeds grotere displays. Het Samsung Galaxy Note 10 Plus beeldscherm is daarin absoluut geen uitzondering. Met een 6,8 inch display is dit de perfecte phablet om een avondje Netflix te kijken of om foto’s en video’s te streamen. Het beeldscherm van de Samsung Galaxy Note 10 Plus is daarnaast een dynamisch AMOLED scherm. De beelden zijn daarom kraakhelder en ongeëvenaard. Met zijn grootte en technische aspecten is dit een geweldige phablet. De keerzijde ervan? Dat er veel glas aan de oppervlakte zit en dit breekt nu eenmaal snel. Hoe vaak heb jij iemand met een gebroken scherm zien rondlopen? Zeer onnodig want een Samsung Galaxy Note 10 Plus glas reparatie hoeft helemaal niet lang te duren, dan wel prijzig te zijn. Bij Phoneworld werken we snel en secuur, een nieuw glas op je Samsung Galaxy Note 10 Plus zetten kan in een halfuur gedaan zijn. Bang voor de kosten? Er zijn wat trucjes waarmee je geld kunt besparen!

Vooronderzoek bij Samsung Galaxy Galaxy Note 10 glas reparatie

Van onze kant vinden wij het ook belangrijk transparant in de reparatiekosten te zijn, dan wel efficiënt te werken zodat jij snel je phablet terug hebt. Wij voeren daarom altijd een gratis vooronderzoek uit waarbij je hele apparaat wordt doorgelicht. Een barst kan namelijk een oppervlakkige schade zijn die ontstaan is door een val of stoot. Er kan echter ook intern nog meer schade zijn gemaakt. Wij willen deze mogelijkheid uitsluiten. Je weet dan zeker dat niet alleen een reparatie aan je Samsung Galaxy Note 10 Plus scherm goed is uitgevoerd. Je weet ook zeker dat je phablet niet andere mankementen heeft. Een gegarandeerd goed functionerend toestel dus weer terug als je bij Phoneworld bent geweest.

Kwalitatief het Samsung Galaxy Note 10 Plus glas vervangen

Een reparatie aan het scherm van je Samsung Galaxy Note 10 Plus is geen ingewikkelde, maar wel een die secuur moet worden uitgevoerd. Zomaar iemand aan de fragiele techniek laten sleutelen is zeer onverstandig en kan nog veel meer schade opleveren. Er komen precisie-instrumenten bij kijken die voorzichtig het glas moeten losmaken. Bij Phoneworld hebben wij dergelijke tools in huis. Daarnaast zijn onze monteurs niet zomaar mensen die het leuk vinden om in hun vrije tijd te hobbyen met reparaties. Zij zijn allemaal opgeleid en voeren al jarenlang professionele reparaties uit. Het scherm laten maken van je Samsung Galaxy Note 10 Plus gaat bij Phoneworld op kundige wijze waarbij elke smartphone, tablet en phablet de volle aandacht krijgt.

Tegenwoordig betekent kwaliteit ook duurzaamheid. Onderdeel van onze kwalitatieve service is dan ook de garantie op een milieuvriendelijk proces. Mocht het zo zijn dat er een nieuw glas op je Samsung Galaxy Note 10 Plus moet komen, dan zullen wij het oude glas nooit zomaar weggooien. Zelfs als deze (op het eerste oog) onbruikbaar en volledig gebarsten is. Wij zamelen namelijk alle oude onderdelen die uit de apparaten komen apart in en bieden die aan bij recyclingbedrijven. Zo gaat er nooit een onderdeel verloren!

Samsung Galaxy Note 10 Plus nieuw scherm

Ben jij ook weleens gewaarschuwd voor reparateurs die goedkope onderdelen terug in of op je toestel kunnen zetten? Terecht, want dit gebeurt vaak om reparatiekosten te drukken. Bij Phoneworld geloven wij echter niet in namaakonderdelen. Deze gaan namelijk veel minder lang mee en kunnen zowel hardware matig als softwarematig slecht aansluiten op andere componenten van je phablet. Het gevolg? Meer schade, weer eerder een kapot/defect onderdeel en reparatiekosten voor jou die alsnog in de papieren lopen. Onnodig, want als er originele Samsung onderdelen teruggaan in je apparaat, heb je hier veel langer plezier van. Laat je daarom een nieuw scherm op je Samsung Galaxy Note 10 Plus zetten bij ons, dan is het gegarandeerd een scherm uit de Samsung fabriek. Geen concessies aan kwaliteit!

Samsung Galaxy Note 10 scherm vervangen? Factuur bewaren!

Zodra wij een nieuw glas op je Samsung Galaxy Note 10 Plus hebben gezet, krijg je van ons daar een vernieuwde garantie van 6 maanden op. Het is dus verstandig je factuur nog minstens een halfjaar te bewaren, mocht er buiten jouw cirkel van invloed wat met het glas aan de hand zijn.

Tip: Wat je veel kosten zou kunnen besparen, is om uit te zoeken in hoeverre een schade te verhalen is op je telefoonverzekering. Heb je geen telefoonverzekering? Dan zou het kunnen zijn dat bepaalde schades door je inboedelverzekering worden gedekt. Zoek dit altijd uit want Phoneworld wordt door de meeste grote verzekeringsmaatschappijen erkend. Je factuur kan dus veel geld waard zijn!

Aanvullende informatie Samsung Galaxy Note 10 Plus scherm vervangen

Alle achterkanten (backcovers) van de Samsung serie zijn van glas gemaakt. Wanneer wij een nieuw glas op de Samsung Galaxy Note 10 Plus zetten waarbij er enige druk op de backcover wordt uitgeoefend, is er een kans dat deze kan breken. Dit geldt ook voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus reparatie. Inmiddels zijn wij duizenden reparaties verder aan de Samsung serie en zijn wij heel handig geworden in het loshalen van de onderdelen die vast zitten aan de achterkant (backcover). Het komt echter nog steeds voor dat de backcover van een Samsung serie breekt en dit is op eigen risico. De prijs van een backcover voor de Samsung Galaxy Note 10 Plus (nog niet beschikbaar) is aanvullend op alle reparaties die wij aanbieden.

Kosten Samsung Galaxy Note 10 Plus glas reparatie

Voor (nog niet beschikbaar) zetten wij een origineel, nieuw Samsung glas op je phablet. Bij de prijs inbegrepen zit het onderdeel, de kosten van de reparatie zelf, het vooronderzoek waarbij je phablet doorgelicht wordt, een duurzaam proces, een hernieuwde garantie en een vriendelijke monteur die snel en secuur je Samsung Galaxy Note 10 Plus repareert. Bij Phoneworld krijg je altijd waar voor je geld.

Contact

Wist je dat wij een opstuurservice hebben waarbij je niet fysiek hoeft langs te komen in een van onze filialen? Voor meer informatie of om direct een afspraak te maken, kun je ons mailen naar [email protected] of bellen naar 085 760 2727. Als je wel graag langskomt, ben je natuurlijk van harte welkom in ons filiaal in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar of Zwolle.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.5/10 uit 1415 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.