Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung gaat niet meer aan
Samsung gaat niet meer aan2019-04-03T04:06:30+01:00

Samsung
gaat niet meer aan

Gaat je Samsung niet meer aan? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je Samsung laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung gaat niet meer aan reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung gaat niet meer aan reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung gaat niet meer aan reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung gaat niet meer aan reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung reparatie?

Samsung scherm vervangen

Samsung scherm reparatie

Samsung batterij vervangen

Samsung batterij vervangen

Samsung scherm vervangen

Samsung gaat niet meer aan

Samsung laadt niet op

Samsung laadt niet meer op

Waterschade Samsung

Samsung waterschade

Samsugn moederbord reparatie

Samsung moederbord reparatie

Overige Samsung reparaties

Samsung overige reparaties

Samsung gaat niet meer aan

Gaat jouw Samsung Galaxy S7 of S8 niet meer aan? Of heb je een ander model Samsung dat niet meer aan gaat? Bij de experts van Phoneworld kun je hoe dan ook terecht. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in de reparatie branche en dat zie je terug in onze service en de kwaliteit van de dienstverlening.

Je telefoon herstellen bij Phoneworld betekent een snelle, zorgvuldige reparatie tegen een lage prijs. Je Samsung die niet meer aangaat herstellen binnen 30 minuten, dat is onze razendsnelle service! Over onze reparaties krijg je op vertoon van de originele reparatiefactuur altijd 6 maanden garantie.

Originele onderdelen

Mocht het nodig zijn om onderdelen te vervangen dan gebruiken wij daar altijd uitsluitend originele onderdelen voor. Deze zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Dat is inherent aan de goede service die je van ons kunt verwachten. Mede hierdoor zijn we erkend en goedgekeurd door grote telefoonverzekeraars.

Prijzen en tarieven

De kosten van het herstellen van een Samsung die niet meer aan gaat kunnen afhangen van het model en van de precieze oorzaak van het mankement. Kom naar een van onze vestigingen voor vaststelling van het probleem en een indicatie van de kosten.

Data in vertrouwen

Het herstel van je Samsung die niet aan gaat gebeurt altijd met respect voor persoonlijke gegevens. Onze ervaren monteurs zullen strikt vertrouwelijk met je persoonlijke data omgaan. Ook zal er nooit dataverlies plaatsvinden tijdens een reparatie bij Phoneworld. Dat is de reparateur op wie je kunt rekenen!

De groene reparateur

Jouw reparatie kan groener! Bij Phoneworld denken we aan het milieu. Oude onderdelen gooien we niet zomaar weg. Die scheiden we en sturen we terug. De materialen hieruit kunnen een tweede leven krijgen in nieuwe apparaten. Zo dragen we samen bij aan minder milieubelastende elektronica.

Contact

Advies nodig of afspraak maken? Bel vandaag nog op ons landelijke nummer 085 – 760 27 27. Mailen kan ook via [email protected]. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Ervaar de ijzersterke service van Phoneworld in een van onze vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht of Zwolle. Nadere adresdetails kun je hier vinden. Red je het niet om langs te komen vanwege de tijd of de afstand? Dan is het ook nog een optie om je toestel op te sturen om de Samsung weer aan te laten gaan. Via onze website kun je de reparatie volgen en zie je wanneer je toestel weer klaar is voor gebruik.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.