Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie»Samsung batterij vervangen
Samsung batterij vervangen2019-09-12T09:48:16+01:00

Samsung
batterij vervangen

Is de batterij van je Samsung niet meer goed? Je Samsung batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je Samsung batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je Samsung batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere Samsung reparatie?

Samsung scherm vervangen

Samsung scherm reparatie

Samsung batterij vervangen

Samsung batterij vervangen

Samsung scherm vervangen

Samsung gaat niet meer aan

Samsung laadt niet op

Samsung laadt niet meer op

Waterschade Samsung

Samsung waterschade

Samsugn moederbord reparatie

Samsung moederbord reparatie

Overige Samsung reparaties

Samsung overige reparaties

Samsung batterij vervangen

Heb jij een telefoon die om de haverklap uitvalt? Of geeft hij een batterijlading aan van 30% en moet hij alweer opgeladen worden? Er zwerven veel fabels rondom de accu van de Samsung telefoons, maar feit is dat de batterij helaas verslechtert na een maanden of jaren gebruik. Laat je Samsung accu vervangen bij Phoneworld om je telefoon weer als nieuw te laten werken!

Reparaties bij Phoneworld zijn snel, secuur en tegen lage prijzen. Razendsnelle service betekent bij ons dat we de Samsung batterij vervangen in slechts 30 minuten. Binnen een halfuur sta je dus weer buiten met een telefoon die er weer tegenaan kan.

Kies voor kwaliteit

Je telefoon bij Phoneworld laten repareren betekent kiezen voor kwaliteit. Gegarandeerde kwaliteit. Een Samsung accu vervangen doen we regelmatig. Hiervoor gebruiken we enkel originele onderdelen. Bovendien krijg je met de originele reparatie bon bij ons altijd 6 maanden garantie. Niet goed is geld terug!

Onze service is erkend en goedgekeurd door verzekeraars. Bovendien werken we altijd met originele onderdelen. Zeker bij het vervangen van een Samsung batterij is het van groot belang dat de nieuwe batterij die je terugkrijgt, er eentje is van de beste kwaliteit. Geen gedoe met een batterij die na een paar weken weer zwak blijkt te zijn.

Samsung accu vervangen – wat zijn de kosten?

Wil je jouw Samsung batterij vervangen? Hiervoor kan je terecht bij Phoneworld. Onze experts vervangen de batterij van je Samsung al vanaf €59,95. Kijk voor de specifieke kosten bovenaan deze pagina, klik daar het type Samsung telefoon aan dat jij hebt en kies daaronder de benodigde reparatie (batterij vervangen). Daar krijg je de mogelijkheden en tarieven te zien.

Staat jouw toestelmodel niet tussen de Samsung-toestellen? Bel of mail ons dan via de gegevens onderaan deze pagina. We kijken graag met je mee!

Groene reparatie

Batterijen staan erom bekend niet bijzonder goed te zijn voor het milieu. Bij Phoneworld kan je reparatie duurzamer! Wij scheiden oude onderdelen en sturen ze terug. Zo kunnen ze schoon worden verwerkt en kunnen de materialen uit jouw telefoon een tweede leven dienen in een ander toestel. Samen dragen we bij aan een duurzamere elektronicawereld!

Contact

Afspraak maken of advies nodig over het vervangen van je Samsung batterij? Bel ons dan op 085 – 760 27 27. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Niet in de gelegenheid om te bellen? Dan kun je ons ook altijd mailen op [email protected], dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kom voor reparatie langs in een van onze vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht of Zwolle. De adresgegevens vind je op deze pagina. Niet in de buurt of geen tijd om langs te gaan? Stuur je Samsung ter vervanging van de batterij dan naar ons op. Online kun je je de reparatie van je toestel volgen zodat je weet wanneer hij weer klaar is.

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.