Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»Samsung reparatie
Samsung reparatie2021-04-13T09:24:14+01:00

Samsung
reparatie

Ben je op zoek naar een Samsung scherm reparatie, werkt je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een Samsung reparatie nodig hebt? Onze ervaren monteurs maken al 10 jaar met veel plezier duizenden Samsungs en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je toestel

Samsung galaxy s10 Plus reparatie - PhoneWorld

Galaxy S10 +

Samsung galaxy s10 reparatie - PhoneWorld

Galaxy S10

Samsung galaxy s10e reparatie - PhoneWorld

Galaxy S10e

Samsung galaxy note 9 reparatie - PhoneWorld

Galaxy Note 9

Samsung galaxy note 8 reparatie - PhoneWorld

Galaxy Note 8

Samsung galaxy S9 plus reparatie - PhoneWorld

Galaxy S9 +

Samsung galaxy S9 reparatie - PhoneWorld

Galaxy S9

Samsung galaxy S8 plus reparatie - PhoneWorld

Galaxy S8 +

Samsung galaxy S8 reparatie - PhoneWorld

Galaxy S8

Samsung galaxy S7 edge reparatie - PhoneWorld

Galaxy S7 Edge

Samsung galaxy S7 reparatie - PhoneWorld

Galaxy S7

Staat je toestel er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

Of kies je soort reparatie

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren we nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen. Je bent altijd welkom in onze vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam of Zwolle.

Samsung scherm vervangen

Samsung scherm reparatie

Samsung batterij vervangen

Samsung batterij vervangen

Samsung scherm vervangen

Samsung gaat niet meer aan

Samsung laadt niet op

Samsung laadt niet meer op

Waterschade Samsung

Samsung waterschade

Samsugn moederbord reparatie

Samsung moederbord reparatie

Overige Samsung reparaties

Samsung overige reparaties

Samsung reparatie

Waterschade, lock-knop defect of scherm gebroken? Geen probleem voor de ervaren monteurs van Phoneworld. Bij ons kun je terecht voor snelle, secure service tegen een lage prijs.

De razendsnelle service van Phoneworld betekent dat we jouw Samsung reparatie binnen een halfuur kunnen uitvoeren. Daarna kan je jouw toestel weer zorgeloos gebruiken. Op de reparatie krijg je op vertoon van originele reparatiefactuur altijd 6 maanden garantie. Bovendien is onze service erkend en goedgekeurd door grote telefoonverzekeraars.

Wij garanderen graag de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat we voor reparaties altijd alleen originele onderdelen gebruiken. Zo ook bij jouw Samsung reparatie. Originele onderdelen gaan het langste mee en zijn het minst kwetsbaar. Zo garanderen we jou een secure reparatie.

Onze Samsung reparaties

Graag geven we je een overzicht van de reparaties die we zoal uitvoeren:

 • Scherm reparatie Samsung
 • Nieuwe batterij
 • Waterschade
 • Behuizing
 • Herstellen slechte stand-by tijd batterij
 • Reparatie van vastzittende of defecte aan/uit – knop
 • Het herstellen van de trilfunctie
 • Herstel microfoon
 • Ombouwen telefoon van wit naar zwart of andersom
 • Home button reageert slecht of helemaal niet
 • Dock connector onderaan de telefoon reageert niet
 • Display of LCD-scherm defect of reageert slecht
 • Speakers/luidsprekers, weinig of geen geluid
 • Volumetoets, mute-knop of koptelefoonuitgang
 • Gescheurde body of backcover

Staat de Samsung reparatie die je zoekt er niet tussen? Bel of mail ons via deze contactgegevens. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Ook voor de reparaties aan andere toestellen ben je bij ons natuurlijk van harte welkom.

Prijzen Samsung reparatie service

Op zoek naar Samsung reparatie service voor jouw toestel? Dan ben je bij Phoneworld aan het juiste adres. Bovenaan deze pagina kan je het type van jouw Samsung aanklikken. Daaronder kun je de benodigde reparatie kiezen, zodat je de prijzen en mogelijkheden te zien krijgt. Vind je niet het type of niet de reparatie die je zoekt? Neem dan altijd contact met ons op. We kijken graag met je mee.

Als je niet weet wat je Samsung mankeert, kan je ook altijd bij ons langs komen. Dan onderzoeken onze specialisten je telefoon. Normaal gesproken kunnen we je toestel ter plekke repareren.

Contact

Afspraak maken of vrijblijvend advies nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op [email protected]. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Langs komen? Met vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Zwolle is Phoneworld goed door Nederland verspreid. Kijk hier voor de exacte adresgegevens van onze locaties. Blijken de vestigingen niet in de buurt te zijn of komt het niet uit om langs te gaan? Dan kan je jouw toestel voor je Samsung reparatie ook opsturen. Je toestel kan je volgen via onze website, zodat je weet wanneer hij ontvangen is en wanneer de reparatie is voltooid. Ook dat is de service van Phoneworld!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.