Samsung reparatie – Originele smartphone onderdelen 2018-10-18T16:16:06+00:00

Samsung reparatie

Maak afspraak
Contact

 

Voor een Samsung reparatie is PhoneWorld de juiste partner. Wij verzorgen Samsung reparatie voor alle veel voorkomende problemen. Dit doen wij alleen voor de Samsung Galaxy Smartphones en niet de Samsung Tablets. Hierbij bieden we de keus om uw Samsung reparatie professioneel te laten uitvoeren met originele Samsung parts! Heeft u bijvoorbeeld een gebroken glas voor Samsung Galaxy S8 of S7 (edge), kom dan langs in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Zwolle en wacht tot de reparatie is uitgevoerd. Wij werken met vakkundige monteurs in professionele werkruimtes. Een reparatie wordt bij PhoneWorld uitgevoerd binnen gemiddeld 30 minuten mits er voorraad is! Kom langs zodat u snel weer kunt genieten van uw Samsung toestel.

Voordelen Samsung reparatie PhoneWorld

  • Drie maanden garantie op reparaties!
  • Dertig minuten: klaar terwijl u wacht!
  • Geen data verlies (foto’s ed blijven op smartphone)
  • Privacy: Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
  • Uitsluitend reparatie door specialisten.
  • Goed bereikbaar met auto en het OV.
  • Scherpe tarieven voor Samsung reparaties.
  • 100% originele onderdelen afkomstig van Samsung

Tegenwoordig zijn er veel reparatie bedrijven actief. Veel gebruiken geen originele parts of beschikken niet over de juiste kennis voor de reparatie aan uw product. Bij al onze reparatie werkzaamheden die wij uitvoeren gebruiken wij originele Samsung onderdelen rechtstreeks afkomstig van Samsung. Daarnaast hebben wij alleen gekwalificeerde en getrainde monteurs in dienst.
Klik hieronder op uw model Samsung smartphone om reparaties en prijzen te zien.

Klaar in 30 minuten met originele Samsung onderdelen

We hebben een ruime voorraad onderdelen in al onze filialen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een Samsung reparatie Amsterdam vaak dezelfde dag terecht. In alle gevallen terecht kunt voor een vakkundige reparatie aan uw Samsung Galaxy smartphone of ook uw Galaxy Note. In de gevallen waarbij de reparatie niet direct is uit te voeren, kunt u het apparaat achterlaten waarna u ten alle tijden online de status van de reparatie kunt volgen.

Samsung Galaxy S8 (plus) reparatie

Wilt u de Samsung Galaxy S8 (plus) laten repareren? Dat kan bij PhoneWorld. Klik voor meer informatie over de Samsung Galaxy S8 reparatie service.

Meer informatie: iPhone reparatieSamsung reparatie Amsterdam, Samsung reparatie Utrecht, Samsung reparatie Rotterdam, Samsung reparatie Zwolle