Onze reparaties

Telefoon waterschade

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Telefoon waterschade

Telefoon reparaties Phoneworld.

“Heeft je telefoon of tablet waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je telefoon of tablet te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Telefoon waterschade

Veel mensen kennen het probleem, je stopt je telefoon heel even in je achterzak om je handen vrij te hebben en vergeet dat je hem daar hebt gelaten. Je gaat naar het toilet en plons daar ligt je telefoon in het water. Balen natuurlijk, want veel telefoons kunnen niet tegen water en dit zorgt voor een telefoon met waterschade.

Ook met je tablet kun je waterschade oplopen. Net je glas water op tafel gezet en prompt loopt de hond langs een gooit met zijn staart het glas water over je tablet heen. Ook veel tablets kunnen niet tegen water en dit betekent vaak waterschade aan je tablet.

Waterschade mobiele telefoon

De meeste mensen hebben het wel eens meegemaakt. Plons, je telefoon in het water, met als gevolg een smartphone met waterschade. Bij Phoneworld hebben wij dagelijks te maken met telefoons en tablet die in aanraking met water zijn geweest. Een veel gestelde vraag bij een telefoon die in het water is gevallen, is of de telefoon met nog te repareren is?

Dit is een lastige vraag, omdat niet iedere telefoon hetzelfde reageert. Het komt soms voor dat een telefoon in het water is gevallen en hij na schoonmaken weer als nieuw werkt. Maar het komt ook soms voor als je telefoon in water heeft gelegen, er enkele druppels in de telefoon zijn gekomen en dat hij niet meer aan de praat te krijgen is. Zodra er vocht of water in het toestel is gekomen, kan dit gaan oxideren en kan dit ervoor zorgen dat metaal en andere materialen in de telefoon gaan oplossen. Hierdoor zien wij regelmatig dat er onderdelen in de telefoon missen en dat dit niet meer te repareren is. Een telefoon met die in het water is gevallen, is daarom erg vervelend en lastig om te repareren.

Waterschade telefoon of tablet – Do’s en dont’s

Als je telefoon of smartphone waterschade heeft opgelopen is het belangrijk om rekening te houden met een aantal do’s en dont’s. Hieronder hebben wij een lijstje met do’s en dont’s opgesomd, als je telefoon of tablet in het water is gevallen:

Do’s bij een telefoon met waterschade

  • Zet het toestel uit en laat deze uit!
  • Haal indien mogelijk de batterij uit het toestel
  • Probeer het toestel zo droog mogelijk te maken

Telefoon met waterschade? Kom dan zo snel mogelijk naar Phoneworld. Wij controleren je smartphone.

Dont’s bij een telefoon met waterschade

  • Zet het toestel niet aan!
  • Plaats het toestel niet aan de oplader of computer
  • Ten slotte, wacht niet te lang met langskomen, hoe langer je wacht hoe groter de kans dat hij niet meer te maken is.

Reparatie en herstel van waterschade mobiele telefoon

Waterschade aan je telefoon is erg vervelend. Het is ook lastig om te bepalen of je telefoon nog te repareren is als hij in het water is gevallen of je telefoon in water heeft gelegen. Kortom, wij raden altijd aan om bij waterschade aan je telefoon bovenstaande do’s en dont’s te volgen. Daarna is het noodzaak om met je telefoon zo snel mogelijk bij ons langs te komen. Maak een afspraak bij een van onze vestigingen en wij gaan er alles voor je aan doen om te telefoon te repareren. Mocht je telefoon niet meer te redden zijn, geen nood, wij verkopen ook diverse nieuwe en refurbished telefoons en tablets, zodat je nooit met lege handen naar huis hoeft te gaan.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?