Onze reparaties

Telefoon scherm reparatie

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Telefoon scherm reparatie

Telefoon reparaties Phoneworld.

“Is het scherm van je telefoon gebroken, je batterij niet meer goed, je home knop kapot of heb je een ander probleem waardoor je een reparatie aan je toestel nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier duizenden toestellen en repareren ook graag  jouw apparaat. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Telefoon of tablet scherm vervangen

Druk, druk, druk en pats daar valt je telefoon, scherm kapot. Wie kent het probleem niet? Vaak loopt het met een sisser af en is je telefoon scherm nog heel, maar helaas komt het ook voor dat er toch een barst inzit of dat je hele telefoon scherm kapot is. Balen natuurlijk, want nu kun je het toestel niet meer goed gebruiken en moet je het scherm vervangen.

Naast schade aan je scherm kan ook het nog zo zijn dat er interne schade is ontstaan. Je telefoon kan immers een flinke val hebben gemaakt, waardoor niet alleen je scherm kapot blijkt, maar dat er ook meer aan de hand is. Daarom voeren wij een kort onderzoek uit aan iedere telefoon die bij ons binnen wordt gebracht. Aan de hand van dit korte onderzoek kunnen wij een diagnose stellen en kunnen wij je direct op de hoogte brengen van de schade en of er alleen een beeldscherm reparatie nodig is of dat er meer moet worden gerepareerd.

Is het scherm van je telefoon kapot? Bij Phoneworld kunnen wij binnen 30 minuten je telefoon scherm vervangen, maar deze reparatie is in veel gevallen ook nog sneller klaar. Door deze snelle service kunnen wij je garanderen dat je na de beeldscherm reparatie snel weer naar buiten loopt met een goed werkende telefoon met een vervangen scherm. Verder repareren wij je telefoon scherm enkel met originele onderdelen, waardoor je telefoon scherm na reparatie weer zo goed als nieuw is.

Kosten

Telefoon scherm kapot? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk je scherm vervangen. De kosten voor een beeldscherm reparatie lopen erg uiteen. Dit komt doordat er tegenwoordig zoveel verschillende toestellen op de markt zijn, waardoor er ook veel verschil zit in de verschillende soorten telefoon schermen. De prijzen voor het vervangen van je telefoon scherm lopen nogal uiteen. De kosten hangen onder andere samen met het merk telefoon en het type. Je kunt voor de kosten voor het repareren van jouw telefoon scherm kijken op iPhone reparatie(s) of Samsung reparatie(s). Kun je de kosten voor het repareren van jouw telefoon scherm niet vinden? Geen probleem, neem dan even contact met ons op met een van onze vestigingen.

Kies voor kwaliteit, kies voor Phoneworld

Bij Phoneworld begrijpen wij dat iedereen zijn of haar telefoon zo snel mogelijk weer werkend wilt hebben. Rondlopen met een kapot telefoon scherm kan erg vervelend zijn en moet zo snel mogelijk weer opgelost worden. Voor ons is het belangrijk dat wij dit snel voor je oplossen en bij Phoneworld is een beeldscherm reparatie binnen 30 minuten geregeld. Dit betekent dat je snel weer gebruik kunt maken van je telefoon. Naast een snelle service vinden wij het ook belangrijk dat we werken met originele onderdelen. Veel bedrijven gebruiken geen originele onderdelen, waardoor het lijkt alsof je goedkoop uit bent, maar vaak is je telefoon scherm na een korte tijd weer kapot. Bij Phoneworld gebruiken wij daarom originele onderdelen, zodat je verzekerd bent van een goed werkend beeldscherm na reparatie. Ook geven wij standaard 6 maanden garantie op al onze reparaties. Twijfel dus niet langer en maak een afspraak bij een van onze vestigingen.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?