Onze reparaties


Telefoon reparatie

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Telefoon reparatie

Telefoon reparaties Phoneworld.

“Is het scherm van je telefoon gebroken, je batterij niet meer goed, je home knop kapot of heb je een ander probleem waardoor je een reparatie aan je toestel nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier duizenden toestellen en repareren ook graag  jouw apparaat. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Telefoon reparatie

Zit je net middenin je favoriete serie, valt je telefoon ineens uit! Dat is natuurlijk balen, want het dwingt je die spannende cliffhanger pas op een later tijdstip te gaan bekijken. Bijkomend is ook dat je jouw telefoon niet meer goed kunt gebruiken. In veel gevallen ligt de oorzaak bij de batterij en is een telefoon reparatie nodig. Bij Phoneworld zijn wij al jarenlang bezig met dergelijke reparaties en hebben we veel expertise in huis. Wij kunnen dus gemakkelijk en snel een mobiele telefoon reparatie voor je uitvoeren.

Het komt ook vaak voor dat een telefoon kapot valt en dat het scherm hierdoor breekt. In veel gevallen is het noodzakelijk om het scherm zo snel mogelijk te laten repareren. Soms is een scherm zodanig kapot dat er geen uitlezing van het display meer mogelijk is. Aan de andere kant is er een risico op glassplinters in de vingers en ook daar zit niemand op te wachten. Dergelijke smartphone reparaties voeren wij op dagelijkse basis uit. Je kan bij ons terecht voor de reparatie van diverse merken en modellen. Supersnel, met originele onderdelen en tegen een scherpe prijs kunnen wij een smartphone reparatie voor je uitvoeren.

Naast het vervangen van een batterij of het vervangen van een kapot scherm, voeren wij ook nog tientallen andere mobiele telefoon reparaties uit. Voordat we aan de slag gaan, voeren we altijd eerst een kort onderzoek uit. Zo kunnen we exact het probleem vaststellen en kunnen we precies te werk gaan bij de reparatie van je gsm. Wij stellen een diagnose zodat je direct weet waar je aan toe bent. Zo ben je als je telefoon kapot is snel weer op weg met een gemaakt toestel!

Kosten

De kosten van een gsm reparatie lopen uiteen en zijn onder andere afhankelijk van het merk, model en het soort reparatie dat er uitgevoerd moet worden. Voor vaststelling van de oorzaak waarom je telefoon kapot is en een indicatie van de kosten kan je terecht in een van onze vestigingen. Wil je direct weten wat de gsm reparatie jou gaat kosten? Kijk dan op de product specifieke pagina’s. Je vindt deze pagina’s bovenaan. Staat de reparatie van jouw merk, model, probleem of prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of mail naar [email protected].

Garantie bij reparatie smartphone

Bij Phoneworld worden de mobiele telefoon reparaties uitgevoerd door opgeleide monteurs. Zij hebben reeds jarenlang in de praktijk meegedraaid en hebben de juiste scholing doorlopen. Door de ruim 10 jaar ervaring betekent dit dat we bij Phoneworld een constante kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten en zorgen wij ervoor dat je toestel altijd weer naar behoren werkt. Wist je dat we daarnaast bij de reparatie aan mobiele telefoons gebruik maken van uitsluitend originele onderdelen? Zo zorgen wij voor de beste service en experience. Ben je onverhoopt niet tevreden? Dat vinden wij natuurlijk heel vervelend en wij doen er dan ook alles aan om dit te voorkomen. Standaard geven wij daarom 6 maanden garantie op alle reparaties aan een smartphone.

Waarom kiezen voor een reparatie van je mobiele telefoon bij Phoneworld?

Als je telefoon kapot is, is dit erg vervelend. Vooral omdat je voor veel zaken afhankelijk bent van je telefoon. Je wilt je toestel daarom snel weer werkend hebben. Kies je ervoor om je mobiel reparatie zelf te doen, laat je dit doen door de ‘telefoondokter’ op de hoek of kies je voor een professionele telefoon reparatie door Phoneworld? Omdat een telefoon een fragiel stuk techniek is, adviseren wij altijd dit door een bedrijf met ervaren monteurs te laten doen. Bij Phoneworld ben je daarom aan het juiste adres voor een telefoon reparatie. Onze mensen zijn gespecialiseerd in hetgeen ze doen doordat we de juiste tools en expertise in huis hebben. Zo weet je zeker dat de reparatie van je smartphone op een juiste manier wordt gedaan met originele onderdelen en dat je telefoon ook na de reparatie goed blijft functioneren.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?