Onze reparaties


Overige telefoon reparatie

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Overige telefoon reparatie

Telefoon reparaties Phoneworld.

“Is de volumeknop, oplaadconnectie, camera, speaker of ander onderdeel van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Overige telefoon of tablet reparaties

Een smartphone is een ingewikkeld en vernuftig apparaat met talloze onderdelen, die nauw met elkaar samenwerken en van elkaar afhankelijk zijn. Er kan dus ontzettend veel misgaan met je telefoon of tablet. Gelukkig duurt het niet lang om een kapotte telefoon te repareren, mits je gebruik maakt van slimme en deskundige professionals, die weten wat ze doen.

Phoneworld kan jou helpen met je probleem en voert kwalitatief hoogstaande reparaties uit binnen 30 tot 60 minuten. Laat dus vandaag nog je toestel bij ons repareren en bent zo van je probleem af! Wij hebben onderdelen en gereedschappen in huis voor de reparatie van alle gangbare Android en iPhone telefoons.

Mogelijke reparaties

Bij Phoneworld hebben we al meer dan 10 jaar ervaring in de telefoon reparatie branche. In de loop der tijd hebben we heel veel kennis opgedaan. Niet alleen over de ins en outs van diverse merken en modellen, maar ook over allerlei soorten reparaties. We kunnen wel zeggen dat alle soorten reparaties de revue gepasseerd zijn. Heb je een defect aan je telefoon of tablet? Kom dan langs bij Phoneworld. Geen probleem is ons te gek en geen reparaties is te moeilijk. Dus wat het defect aan je telefoon ook veroorzaakt, de specialisten van Phoneworld lossen het voor je op!

Je kan bij Phoneworld onder andere terecht voor de volgende soorten beschadigingen of defecten:

  • Gebroken scherm
  • Oude of versleten batterij
  • Niet goed werkende camera
  • USB-contact kapot
  • Lightning Port kapot
  • Gebarsten achterkant (glas)
  • Niet werkende homeknop op Iphone
  • Waterschade: professioneel onderzoek en ultrasone reiniging

Garantie en kwaliteit

Bij Phoneworld kan je er zeker van zijn dat de reparatie van je toestel in goede handen is. De monteurs zijn goed opgeleid en getraind. Zij voeren elke reparatie vakkundig voor je uit. Bij de reparaties wordt enkel gebruik gemaakt van de beste onderdelen. De kwaliteit van de reparatie en daarmee ook je toestel is geborgd. Na de reparatie is je toestel weer als nieuw.

Naast de vakkundige service die we bij de reparaties verlenen krijg je op elke reparatie van je telefoon of tablet bij Phoneworld 6 maanden garantie. De garantie vervalt echter als er sprake is van nieuwe val- en waterschade.

Levertijd

Phoneworld streeft ernaar om onderdelen voor alle gangbare toestellen op voorraad te hebben. Mede dankzij dit systeem kunnen we reparaties op afspraak en op tijd uitvoeren, met een gemiddelde wachttijd van minder dan een half uur. Als er echter sprake is van een zeldzaam toestel of onderdeel kan het zijn dat de onderdelen tijdelijk niet beschikbaar zijn. Dan worden onderdelen besteld en veelal geleverd binnen 24 uur. Over een dergelijke tijdspanne zullen wij je uiteraard op de hoogte te houden.

Contact

Heb je een speciaal probleem waarvan je niet zeker weet of we je kunnen helpen? Of gewoon een vraag? Je kan ons bereiken op de volgende manieren. Samen komen we er wel uit!

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Kom anders gerust even langs op een van onze locaties. Je bent altijd welkom zonder afspraak.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?