Onze reparaties

Oplaad connector reparatie

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Oplaad connector reparatie

Telefoon reparaties Phoneworld.

“Laadt je telefoon of tablet niet meer (goed) op? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je telefoon of tablet laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Telefoon of tablet oplaad connector reparatie

Wist je dat de meeste mensen ’s nachts hun telefoon opladen? Voordat ze naar bed gaan checken ze nog even het laatste nieuws of sociale media. Daarna gaat de telefoon aan de oplader, zodat hij de volgende dag weer klaar is voor een hele dag intensief gebruik. Hoe vervelend is het dan ook als je er ’s morgens achter komt dat je telefoon niet is opgeladen? Hoe moet je nu al je afspraken inzien, belletjes plegen en appjes beantwoorden?

Als een telefoon niet oplaadt, denken de meeste mensen direct dat het aan de kabel ligt. Vaak liggen er nogal wat (imitatie) kabeltjes door het huis en kan het inderdaad zo zijn dat er een kabel stuk is. Je probeert een andere kabel, maar komt erachter dat je telefoon nog steeds niet oplaadt. Wat kan het dan zijn? Vaak zit het probleem dan in de oplaad dock van je telefoon.

Als je telefoon niet oplaadt, dan kan dit vaak worden opgelost door het vervangen van je oplaad dock. Een simpele reparatie welke onze ervaren monteurs dagelijks uitvoeren. Vaak duurt het vervangen van een oplaad dock zo’n 30 min, maar meestal sta je sneller weer buiten. Hierna is je telefoon weer als nieuw en is het probleem dat je telefoon niet oplaadt, weer opgelost.

Kosten

Het vervangen van oplaad docks doen we regelmatig en voor verschillende merken en type telefoons. De prijzen variëren en ligt aan het merk en type telefoon. Voor de prijs van de reparatie van jouw telefoon of tablet kun je hier kijken. Staat de prijs voor jouw telefoon of tablet hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op via een van onze vestigingen.

Kies voor kwaliteit

Als je telefoon niet oplaadt is dit erg vervelend en kan dit voor vele ongemakken zorgen. Je wilt dit graag zo snel mogelijk weer opgelost hebben, maar hoe pak je dit aan? Kies je ervoor om zelf aan de slag te gaan en om te proberen dit zelf op lossen? Of kies je er toch voor om professionele hulp in te schakelen als je telefoon niet oplaadt? Bij Phoneworld raden we dat laatste aan, het is namelijk belangrijk om altijd originele onderdelen te gebruiken en te kiezen voor kwaliteit. Bij Phoneworld hebben we ervaren monteurs in dienst, die ervoor zorgen dat je telefoon altijd op de juiste wijze gerepareerd wordt. Zo ga je in no time van een telefoon die niet oplaadt, naar een telefoon die weer als nieuw lijkt te zijn!

Telefoon of tablet laadt weer op

Als je telefoon niet oplaadt en je laat hem repareren bij Phoneworld, sta je in de meeste gevallen binnen 30 minuten weer buiten met een werkende telefoon. Je kunt dan ’s avonds weer met een gerust hart je telefoon opladen en gaan slapen en je weet dat je telefoon de volgende dag weer netjes is opgeladen. Zo heb je weer alle tijd voor het beantwoorden van al die mails, appjes en het checken van je sociale media.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?