Onze reparaties


Moederbord telefoon reparatie

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Moederbord telefoon reparatie

Telefoon reparaties Phoneworld.

“Is het moederbord van je telefoon of tablet beschadigd? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Het moederbord van je telefoon of tablet laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze moederbord reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Moederbord telefoon of tablet kapot

Het moederbord van je telefoon of tablet, ook wel de logicboard of de printplaat genoemd, is een van de meest cruciale onderdelen van je toestel. Het is het fundament waar alle andere onderdelen aan vastzitten: de vele verschillende in- en uitgangen, de microfoon, de luidspreker, de CPU, het geheugen. Ga zo maar door. Het is ook een uiterst gevoelig onderdeel, en als het beschadigd is kunnen er veel dingen misgaan. Een toestel kan vastlopen of zelfs helemaal niet meer werken.

Het moederbord kan beschadigd raken, omdat je zelf een reparatie hebt uitgevoerd of een reparatie heb laten uitvoeren door een minder vakkundig bedrijf. Zonder het zelf door te hebben wordt er meer schade gecreëerd dan er opgelost wordt en kost ook onnodig veel geld en tijd om een beschadigd moederbord op je telefoon of tablet alsnog te laten herstellen.

Door de complexiteit van het onderdeel is het raadzaam om het moederbord te laten repareren door een professional. Bij Phoneworld hebben we naast de specialistische kennis, de juiste tools en gereedschappen, in huis om de reparatie van een kapot moederbord van je telefoon of tablet vakkundig uit te voeren.

Diagnose en reparatie van het moederbord

Wanneer het moederbord telefoon kapot is, helpen we je graag. Voorafgaand aan de reparatie wordt een kort onderzoek gedaan aan je toestel. De monteurs stellen een diagnose, waarmee zij gericht de reparatie aan je toestel kunnen uitvoeren. Super handig. Het onderzoek is voor jou helemaal gratis en je weet meteen waar je aan toe bent. Uit de diagnose blijkt waardoor het probleem aan je toestel wordt veroorzaakt. De monteurs kunnen je informeren over welke onderdelen er vervangen dienen te worden en hoeveel de kosten zullen bedragen.

Een kapot moederbord van je telefoon of tablet kunnen we meestal niet direct voor je repareren, terwijl je erop wacht. Bij deze reparatie kunnen we niet van tevoren voorspellen hoe lang de reparatie zal duren. Het is een complexe reparatie waarbij vaak meer tijd nodig is voor herstel. De reparatie aan het kapotte moederbord moet uiterst secuur worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je na de reparatie weer volop plezier hebt van je toestel.

Uiteraard kan je hiervoor een afspraak inplannen op een moment dat je jouw toestel even kunt missen voor de reparatie. De specialisten zullen te aller tijde proberen om de reparatie zo snel mogelijk voor je uit te voeren.

Garantie

Is het moederbord van je telefoon kapot? Kom dan naar Phoneworld. Indien mogelijk vervangen onze experts het moederbord. Waardoor de kosten voor een nieuw toestel je bespaart blijven. Op de reparatie van het moederbord van je telefoon of tablet geven we je bovendien 6 maanden garantie. Als je nadien constateert dat je toestel toch niet naar behoren werkt, kan je zonder zorgen langskomen voor een hersteloperatie. Uiteraard geldt dit niet voor nieuwe val- en waterschade.

Contact

Heb je nog vragen over het moederbord? Je kan ons bereiken op de volgende manieren:

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Een kapot moederbord in je tablet of telefoon is een ernstige beschadiging, maar wij hebben alles in huis om je toestel te repareren. Klop dus bij Phoneworld aan voor deze specialistische smartphone klus.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?