Onze reparaties


Microfoon telefoon reparatie

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Microfoon telefoon reparatie

Telefoon reparaties Phoneworld.

“Is de microfoon van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Microfoon telefoon of tablet kapot

Het ligt voor de hand dat een kapotte microfoon aan je telefoon of tablet erg vervelend is. Je kan natuurlijk alles gaan appen, maar meestal is het handiger en sneller om gewoon even te bellen. Voorkom dat je met je mond vol tanden staat als iemand je belt, terwijl je een kapotte microfoon aan je telefoon hebt. Microfoon telefoon kapot? Laat hem vandaag nog maken bij Phoneworld.

De reparatie van een kapotte microfoon neemt niet veel tijd in beslag, maar vergt wel enige expertise. Bij Phoneworld werken deskundige monteurs die efficiënt en snel werken, maar wel altijd goed en vakkundig werk leveren. Doorgaans duurt een reparatie 30 tot 60 minuten. Voor de reparatie van een kapotte microfoon van je telefoon kan je langskomen in een van onze vestigingen of een afspraak maken. Wil je een afspraak maken? Dan kies je zelf de dag en de tijd dat het jou uitkomt. Dat is goed en handig in te plannen in je dag!

De kapotte microfoon van je telefoon of tablet duurzaam en voordelig repareren

Bij Phoneworld zit je goed als je graag let op je geld, maar toch kwaliteit wil. Wij houden namelijk een voorraad bij van originele merk onderdelen. Originele onderdelen hebben hun kwaliteit bewezen en gaan doorgaans langer mee dan namaak onderdelen. Doordat we de onderdelen vaak op voorraad hebben kunnen we de reparatie snel voor je uitvoeren. In combinatie met de vakkundige kennis en expertise van onze monteurs, leveren we jou de beste service!

Microfoon telefoon kapot? In veel gevallen kan een defect aan een telefoon of tablet gerepareerd worden. Zo ook de microfoon van jouw toestel. Dit is beter voor je portemonnee en voor het milieu. Bij Phoneworld houden we ook graag rekening met het milieu. Dit doen we in de eerste plaats door onze reparatie service zelf. Hiermee kunnen mensen langer met hun telefoon doen. Ten tweede geven we de oude onderdelen, die overblijven na een reparatie, een nieuw leven door ze gescheiden in te leveren. De onderdelen kunnen op die manier hergebruikt worden.

Garantie

Wij zijn overtuigd van onze service. We werken met deskundige monteurs, die bij de reparaties alleen gebruik maken van originele onderdelen. Door het gebruik van deze hoogwaardige onderdelen zorgen we ervoor dat de kwaliteit van je toestel behouden blijft. Laat je jouw telefoon of tablet repareren bij Phoneworld? Dan kan je rekenen op een garantietermijn van 6 maanden op de reparatie van je kapotte microfoon. Als het defect is ontstaan door nieuwe val- en waterschade geldt de garantie niet.

Contact

Microfoon telefoon kapot, wij repareren het in slechts 30 minuten. Waarna je weer optimaal gebruik kan maken van je telefoon, met werkende microfoon. Wacht niet langer, en neem contact met ons op.

Phoneworld is bereikbaar op de volgende manier:

Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected]

Het is aan te raden om een afspraak te maken, maar het is ook geen enkel probleem om zonder afspraak binnen te lopen op één van de vele locaties die we hebben door Nederland. Het is ook mogelijk om je kapotte telefoon op te sturen naar Phoneworld voor een reparatie.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?