Onze reparaties


Front camera telefoon reparatie

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Front camera telefoon reparatie

Telefoon reparaties Phoneworld.

“Is de front camera van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Front camera telefoon of tablet kapot

Als de front camera van je telefoon of tablet kapot is, kun je niet meer eindeloos oefenen om die perfecte selfie te maken en dat is natuurlijk balen! Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer opgelost hebben, want je wilt natuurlijk weer zo snel mogelijk die perfecte selfies posten op sociale media.

Een defect aan de front camera van je telefoon of tablet kan verschillende oorzaken hebben Je telefoon kan gevallen zijn, een intern defect of je hebt waterschade aan je telefoon opgelopen, waardoor de front camera van je telefoon ook kapot is gegaan.

Omdat er zoveel redenen kunnen zijn dat de front camera van je telefoon kapot is, doen wij bij Phoneworld altijd een kort onderzoek, zodat we direct een diagnose kunnen stellen. Dan weet je ook weer snel waar je aan toe bent. Vaak is het probleem snel op te lossen en sta je binnen 30 minuten weer buiten om die selfies te oefenen.

Kosten

Er zijn vele types en merken telefoon op de markt, hierdoor is het ook zo dat de prijzen voor het repareren of vervangen van je front camera verschillen. Bij Phoneworld vinden wij kwaliteit tegen een voordelige prijs erg belangrijk dus als de front camera van je telefoon kapot is, kan je voor onze scherpte prijzen het beste even kijken op onze website. Hier vind je de prijzen voor de meeste merken en types. Staat jouw merk of type er toch niet tussen? Geen probleem neem dan even contact op via een van onze vestigingen.

Kies voor kwaliteit

Bij Phoneworld vinden we het belangrijk dat we altijd een goede kwaliteit leveren. We werken met ervaren en opgeleide monteurs, waardoor we een constante kwaliteit kunnen leveren tegen een voordelige prijs. Verder maken wij gebruik van originele onderdelen, zodat ook daar de kwaliteit in terug is te vinden. Dus ook al de front camera van je telefoon kapot is, kan je jouw telefoon met een gerust hart bij Phoneworld achterlaten. Vaak sta je binnen 30 minuten alweer buiten met een perfect werkende front camera.

Een werkend scherm

Een goed werkende front camera is tegenwoordig onmisbaar. Iedereen wilt selfies maken, snapchat filters gebruiken en ga zo maar door. Als de front camera van je telefoon kapot is, wil je deze zo snel mogelijk weer werken hebben. Naast dat het handig is dat de front camera weer werkt, is het ook belangrijk om dit te laten maken om bijvoorbeeld de waarde van het toestel in tact te houden. Zo krijg je er bij een eventuele verkoop meer voor dan als de front camera van je telefoon kapot is. Laat je front camera dus ook zo snel mogelijk maken bij Phoneworld en verblijd iedereen weer snel met die perfecte selfies! Je kunt een afspraak maken via een van onze vestigingen zodat je zo snel mogelijk bij een van onze 5 vestigingen terecht kunt.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?