Onze reparaties

Cameralens telefoon kapot

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Cameralens telefoon kapot

Telefoon reparaties Phoneworld.

“Is de cameralens van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Cameralens telefoon kapot

Het zal je maar gebeuren dat je je telefoon laat vallen en dat alles nog helemaal heel is. Tenminste dat denk je, totdat je een foto wilt maken en je camera het niet doet!  Maar hoe kan dit en wat is er dan kapot?

Als je camera niet werkt kan het zijn dat de cameralens van je telefoon kapot is. Dit kan helaas zo gebeurd zijn. Bijvoorbeeld door een val van grote hoogte, maar ook een stoot tegen de camera aan kan er helaas voor zorgen dat de cameralens van je telefoon kapot gaat. Bij Phoneworld repareren we je kapotte cameralens van je telefoon in slecht een half uur!

Als de cameralens van je telefoon kapot is, kan je daar natuurlijk ontzettend van balen. Niemand zit te wachten op extra kosten als het gaat om je telefoon. Helaas zijn en worden we steeds meer afhankelijk van onze telefoons en ook onze camera gebruiken we dagelijks. Even een foto maken samen met die leuke vriendin, een foto maken van een belangrijk document of gewoon zomaar die snapchat selfie. Niemand kan meer zonder zijn of haar telefooncamera. Is je cameralens van je telefoon kapot? Kom dan naar Phoneworld.

Cameralens telefoon kapot – wat zijn de kosten?

Als de cameralens van je telefoon kapot is, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent qua kosten. Bij Phoneworld kun je terecht voor alle reparaties tegen een voordelige prijs. Uiteraard zijn er diverse merken en soorten telefoons op de markt, waardoor de prijs ook hiervan afhankelijk is. Voor actuele prijzen kan je het beste even kijken op onze website onder het model en type van je telefoon.

Kies voor kwaliteit

Als de cameralens van je telefoon kapot is, kan je denken dit ga ik zelf proberen te repareren, want hoe moeilijk kan het zijn? Onderdeel bestellen op internet, YouTube filmpje erbij en beginnen maar. Helaas wijst de praktijk uit dat het vaak fout gaat als mensen zelf gaan proberen reparaties aan hun telefoon uit te voeren. Vaak wordt er nog meer schade aangebracht dan in eerste instantie het geval was.

Als de cameralens van je telefoon kapot is, kies er dan voor om hem professioneel te laten repareren. Dit kan bij Phoneworld tegen een voordelig tarief en altijd tegen een goede kwaliteit. Phoneworld werkt met ervaren en opgeleide monteurs en alleen met originele onderdelen. Verder krijg je standaard 6 maanden garantie op een reparatie.

Een werkende camera

Cameralens telefoon kapot? Dit is een probleem dat we vaker tegenkomen en waarbij we je graag helpen. Wil je de kapotte cameralens van je telefoon laten repareren? Kom dan naar Phoneworld. Je kunt hiervoor het beste een afspraak maken bij een van onze vestigingen. Voordat je het weet sta je dan weer buiten met een gloednieuwe cameralens en kun je weer ongestoord foto’s van je kat maken, op de foto met die leuke vriendin en niet te vergeten ongegeneerd snapchat selfies maken.

Contact

Reparatie nodig aan de cameralens van je telefoon of tablet? Neem dan vandaag nog contact op met Phoneworld via Telefoon: 085 – 760 27 27 / E-mail: [email protected].

Ben je in de buurt van een van onze vestigingen? Loop gewoon bij ons binnen. De monteur zal je zo snel mogelijk helpen.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?