Onze reparaties

Camera telefoon kapot

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Camera telefoon kapot

Telefoon reparaties Phoneworld.

“Is de camera van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Camera telefoon kapot

Kom je net je grote idool bij dat concert tegen, waar je al maanden naar uit kijkt, is de camera van je telefoon kapot. Balen, want nu kan je dit moment niet vastleggen. Als de camera van je telefoon kapot is, dan kan dit erg ongemakkelijk zijn. Omdat iedereen zijn of haar favoriete momenten op een makkelijke en snelle manier wilt vastleggen. Ook het delen van foto’s en filmpjes op sociale media zijn niet meer weg te denken. Als de camera van je telefoon kapot is wil je deze dan ook zo snel mogelijk weer gemaakt hebben. En daarvoor kom je naar Phoneworld!

Een kapotte camera van je telefoon, kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je je telefoon hebt laten vallen en dat daardoor ook de camera beschadigd is. Maar het kan ook zijn dat je telefoon in het water is gevallen en dat daardoor de camera van je telefoon kapot is.

Als de camera van je telefoon kapot is, wil je dat deze zo snel mogelijk weer werkt. Omdat er verschillende oorzaken kunnen zijn waarom je camera van je telefoon kapot is, doen wij altijd een kort onderzoek als je jouw telefoon bij Phoneworld langs brengt. Er kan namelijk meer aan de hand zijn, dan enkel een kapotte camera. Door het korte onderzoek, weet je hierna snel waar je aan toe bent.

Camera telefoon kapot – wat zijn de kosten?

Als de camera van je telefoon kapot is, kan je deze bij Phoneworld laten maken. Wij doen dit soort reparaties dagelijks. Omdat wij ervaren en opgeleid personeel in dienst hebben, kunnen we deze reparaties ook nog een snel en voordelig voor je uitvoeren. Omdat een kapotte camera verschillende oorzaken kan hebben, kunnen de kosten variëren. Ook het merk en type telefoon speelt een rol in de kosten. Als de camera van je telefoon kapot is, kun je de kosten hier bekijken. Mocht jouw merk of type er niet tussen staan neem dan even contact op met een van onze vestigingen.

Kies voor kwaliteit

Als de camera van je telefoon kapot is, dan wil je dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Maar waar kies je dan voor? Als je een snelle en voordelige reparatie wilt, kies dan voor Phoneworld. Wij werken enkel met originele onderdelen en hebben ervaren monteurs in dienst die altijd kwaliteit afleveren. Verder geven wij ook nog eens 6 maanden garantie op de reparaties, dus mocht het onverhoopt voorkomen dat er iets niet goed is gegaan, kun je bij Phoneworld altijd terugkomen en lossen wij het alsnog voor je op.

Een werkende camera

Camera telefoon kapot, dit is een vaker voorkomend probleem waarbij wij je helpen. Na de reparatie van je camera bij Phoneworld weet je zeker dat je binnen een half uur weer buiten staat met een werkende camera. Dan kun je weer ongegeneerd selfies maken en foto’s van delen. Dus als de camera van je telefoon kapot is, kom naar Phoneworld. Wij hebben diverse vestigingen, dus altijd wel eentje in de buurt.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?