Onze reparaties


Achterkant telefoon reparatie

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Achterkant telefoon reparatie

Telefoon reparaties Phoneworld.

“Is de backcover van je telefoon of tablet gebroken of beschadigd? Je telefoon of tablet backcover laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds de telefoon of tablet uit is, hebben wij al duizenden telefoon of tablet backcover reparaties uitgevoerd en dit doen we meestal binnen 30 minuten.

Achterkant van je telefoon of tablet kapot

Ken je dat, dat je je handen vol hebt met allemaal tassen van je shop uitbarsting en dat je net je telefoon gaat? Natuurlijk wil je dit telefoontje niet missen, want stel nou dat het belangrijk is? Dus je probeert je telefoon te zoeken en paf daar ligt hij op de grond! Je pakt hem snel op en je scherm is gelukkig nog heel, maar helaas heeft de achterkant van je telefoon het niet overleefd. De achterkant van je telefoon is kapot en dat is balen!

Als je je telefoon hebt laten vallen is de kans groot dat er iets kapot is. De telefoons van tegenwoordig zijn erg breekbaar. Het komt helaas vaak voor dat een display of achterkant van een telefoon kapot gaat. Als de achterkant van je telefoon kapot is, functioneert hij vaak nog wel. Echter het kan zo zijn dat er door de val toch meer met je telefoon aan de hand is. Zo kan er intern ook schade ontstaan zijn aan bijvoorbeeld de camera of een ander klein onderdeel, waardoor je later problemen met je telefoon kunt krijgen. Als de achterkant van je telefoon kapot is, kan je het beste bij Phoneworld langskomen. In een kort onderzoek stellen we vast of het enkel de achterkant van je telefoon is dat stuk is of dat er toch meer aan de hand is. Snel gedaan en binnen no time weet je waar je aan toe bent.

Als de achterkant van je telefoon kapot is, sta je bij Phoneworld vaak binnen 30 minuten of sneller weer buiten. Je kunt dan weer ongestoord genieten van je zo goed als nieuwe telefoon.

Kosten

Als de achterkant van je telefoon kapot is, wil je dit zo snel mogelijk weer gemaakt hebben. Bij Phoneworld kunnen wij dit snel voor je oplossen en ook nog eens heel voordelig. Verder werken wij ook nog eens met ervaren monteurs en werken we alleen met originele onderdelen. Wil je weten wat het kost om jouw telefoon weer te laten maken? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op.

Kies voor kwaliteit

Ook als de achterkant van je telefoon kapot is, is het belangrijk dat je kiest voor kwaliteit als je besluit de achterkant te laten vervangen. Veel mensen kiezen er namelijk voor om naar de telefoondokter op de hoek te gaan of om zelf de achterkant te vervangen. Lijkt een makkelijker oplossing, maar het is belangrijk om te weten dat het voor het behoud van de waarde van je telefoon belangrijk is om dit toch echt door een professional te laten vervangen. Bij Phoneworld werken we met opgeleide monteurs en enkel met originele onderdelen. Bij Phoneworld weet je zeker dat je goed zit en dat je kiest voor kwaliteit tegen een voordelige tarief.

Contact

Je vindt onze vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Zwolle. Zie hier de exacte locaties. Niet in de buurt en kan je onze vestiging niet bezoeken? Stuur je toestel dan naar ons op. Via onze website kun je de reparatie volgen, zodat je weet wanneer hij ontvangen is en wanneer hij gerepareerd is.

Bel voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27. Liever mailen? Dat kan via [email protected]. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. We helpen je graag!

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?