Onze reparaties

Samsung waterschade

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Samsung waterschade

Samsung reparaties Phoneworld.

“Heeft je Samsung waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je Samsung te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung waterschade

Zware regenbui, laten vallen in een toilet of is er een glas drinken overheen gegaan? Als je Samsung telefoon waterschade heeft kan je terecht bij Phoneworld. Onze ervaren monteurs kunnen jouw telefoon volledig herstellen tegen een lage prijs.

Met waterschade aan je Samsung is het van belang snel te handelen. Laat de internettips zoals een föhn en een bak rijst achterwege, deze kunnen je telefoon verder beschadigen. Ook al heb je alleen een vermoeden van vochtschade, het is altijd beter om het te laten checken. Zo ben je de ergste schade zo veel mogelijk voor.

Een afspraak bij Phoneworld betekent razendsnelle service. We kunnen je telefoon repareren binnen 30 minuten, dat is klaar terwijl je wacht! Onze service is erkend en goedgekeurd door de grote telefoonverzekeraars. Daarnaast krijg je op vertoon van de originele reparatiefactuur altijd 6 maanden garantie.

Prijzen en tarieven waterschade Samsung

Als je Samsung in aanraking is gekomen met water is het van belang dat het toestel van binnen gereinigd wordt. Dit voorkomt eventueel latere schade als het corroderen van interne onderdelen. Met een speciale ‘ultrasoon’ techniek kunnen we in veel gevallen je toestel weer vrij maken van achtergebleven vocht.

Benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op of kom langs in een van onze vestigingen. Onze medewerkers kijken met je mee wat we voor jou kunnen betekenen.

Geen namaak onderdelen

Mocht het nodig zijn om onderdelen te vervangen, gebruiken de experts van Phoneworld daar altijd uitsluitend originele onderdelen voor. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit blijven garanderen. Zeker in het geval van batterijen wordt het ten zeerste afgeraden namaak onderdelen van derden te gebruiken voor reparaties.

De kwaliteit die je van Phoneworld mag verwachten, daar horen originele onderdelen bij.

Vertrouwelijk met data

Gedurende reparaties is je persoonlijke data bij de specialisten van Phoneworld in goede handen. Zij zullen strikt vertrouwelijk omgaan met je persoonlijke gegevens. Reparaties zoals herstel van waterschade aan je Samsung vinden bovendien altijd plaats inclusief databehoud. Geen zorgen bij Phoneworld.

Contact

Wacht niet langer en kom langs voor vochtschade herstel van je Samsung bij Phoneworld. Wij hebben vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Zwolle. Zie hier de exacte locaties om te kijken welke het dichtst in de buurt ligt. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen of kom je niet in de buurt? Stuur je toestel dan naar ons op. Via onze website kun je de reparatie volgen, zodat je weet wanneer hij ontvangen is en wanneer hij gerepareerd is.

Bel voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27. Liever mailen? Dat kan via [email protected]. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. We helpen je graag!

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?