Winkels > Samsung reparatie Zwolle

Samsung reparatie Zwolle

We kunnen niet wachten je te ontmoeten in onze winkel in Samsung reparatie Zwolle.
Afspraak maken

Parkeren voor de deur!

Veel onderdelen in voorraad

Gratis een kop koffie

Al meer dan 15 jaar de expert rondom telefoon, tablet en computer reparaties

Er is altijd een PhoneWorld vestiging bij jouw in de buurt. Plan daarom direct je afspraak in en je kunt zelf de dag, tijd en locatie kiezen. Plan je een afspraak in, dan weet je in de meeste gevallen binnen 30 minuten buiten staat. Je hebt daarom ook voorrang op klanten zonder afspraak.

Onze mensen. Onze kwaliteit.

Onze specialisten staan al meer dan 15 jaar voor jou klaar. We zijn een doorgewinterde reparatie specialist en hebben al veel problemen verholpen voor onze klanten. Door onze ruime ervaring kunnen wij dan ook jouw toestel snel repareren hierdoor sta je binnen 30 minuten weer buiten.

Vestiging Zwolle

Samsung reparatie Zwolle

Hoe vaak zie jij iemand met een barst in het scherm rondlopen? Het lijkt eerder regel dan uitzondering. De reden hiervan is dat veel mensen geen zin hebben in hoge reparatiekosten. Daarnaast is het voor velen lastig om hun toestel te missen voor een reparatie. Helemaal als het om zakelijk gebruik gaat. Daar heeft Phoneworld wat op gevonden. Wij bieden namelijk scherpe tarieven en je bent bij ons nooit lang je apparaat kwijt. De meeste Samsung reparaties bij ons in Zwolle worden zelfs binnen het halfuur afgerond. Gaat dat ten koste van de kwaliteit? Zeker niet, want met opgeleide monteurs in dienst en de juiste technieken weten wij elk apparaat de best mogelijke behandeling en/of reparatie te geven.

Bereikbaarheid vestiging Zwolle

Goed bereikbaar

In de binnenstad van Zwolle kun je veel geld kwijt zijn aan parkeerkosten. Sterker nog, soms moet je blij zijn als je überhaupt een parkeerplek kunt vinden. Daarom hebben we voor bezoekers met een auto een goed bereikbaar punt gekozen om langs te komen. Je kunt ons namelijk makkelijk bereiken vanaf de A28 of de N35.  Wil je in Zwolle je Samsung laten repareren en ben je van plan met het OV te komen? Ook dat is geen enkel probleem. Als je vanaf het station ben je lopend binnen 13 minuten bij ons. Daarnaast stoppen er nog veel meer buslijnen bij deze halte. Ons adres is roggenstraat 35.

De Phoneworld reparatie ervaring

1. Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Je kan altijd bij ons langs komen in de winkel, let alleen wel dat mensen die een afspraak hebben gemaakt voor gaan. Dit doen we zodat we snel jouw device kunnen repareren.

2. Wacht terwijl wij je device reparareren
Tijdens het wachten kan je gebruik maken van onze gratis WIFI of pak lekker een kop koffie.

3. Geef je device af bij de balie
Wanneer je na het maken van je afspraak bij ons binnen komt, geef dan je device af bij de balie zodat we gelijk kunnen starten aan jouw reparatie.

4. Na 30 minuten ben je weer mobiel!
Bij PhoneWorld doen wij ons best om jouw device zo snel mogelijk te repareren daarom ga  je binnen 30 min met een werkende device bij ons de deur uit.

Een gratis check-up voordat we beginnen

Het is niet alleen ons doel om snel aan het werk te gaan zodat jij minder lang je toestel kwijt bent. Ook moet dit secuur gebeuren. Daarom lichten we bij Phoneworld Zwolle altijd eerst je Samsung helemaal door voordat we gaan repareren. Zo kunnen we gericht te werk gaan. We weten immers de precieze oorzaak van het defect of de schade. Andersom bekijken we altijd of schade zich altijd heeft beperkt tot slechts 1 component van het apparaat. Oppervlakkige schade aan de buitenkant is goed zichtbaar maar hoe erg is het interne werk aangedaan door een val of stoot? Die zaken halen we met een gratis vooronderzoek altijd eerst naar voren. Dat scheelt tijd en ook kunnen wij je dan garanderen dat je toestel 100% in orde is als je deze weer mee naar huis krijgt. Een Samsung reparatie in Zwolle wordt altijd doordacht uitgevoerd!

Een kwaliteitsreparatie aan je Samsung bij Phoneworld Zwolle

Er zijn veel aspecten die de reparatie van jouw Samsung in Zwolle tot een succes kunnen maken. Om te beginnen zijn mensen die verstand van zaken hebben onmisbaar. Daarom hebben wij opgeleide monteurs in dienst die eens in de zoveel tijd een bijscholing krijgen. Zij kennen de laatste gadgets en technieken als geen ander en weten die toe te passen op elk soort toestel. Van een smartphone tot een tablet tot een laptop. De instrumenten die zij gebruiken om jouw Huawei van binnen en buiten te bekijken zijn professioneel en gemaakt voor de kwetsbare componenten die zich in en om je toestel bevinden. Niets dan het beste gebruiken wij bij Phoneworld Zwolle zodat we de kans op een geslaagde Samsung reparatie zo groot mogelijk maken.

Een ander aspect is het gebruik van originele onderdelen. De buurman een namaakonderdeel op internet laten bestellen en installeren is goedkoop maar hoe goed is zo’n B-onderdeel eigenlijk? Wij hebben te vaak meegemaakt dat klanten naar ons toekomen met een defect aan een reeds geïnstalleerd namaakonderdeel. Van batterijen die snel weer slecht functioneerden tot een moederbord dat een hele verkeerde aansturing aan de componenten gaf. Het is het risico niet waard en op lange termijn zal het teleurstellend blijken. Om te voorkomen dat je binnen de kortste keren weer bij ons op de stoep staat, gebruiken wij daarom altijd originele onderdelen van de fabrikant zelf. Halen wij een component van Samsung uit je toestel tijdens de reparatie in Zwolle? Dan gaat altijd exact hetzelfde component weer terug in je apparaat. Ook afkomstig uit de fabriek van Samsung. Geen namaak dus.

Samsung reparatie in Zwolle: kosten en tijd

Defecte batterijen, kapotte front- en back-covers, microfoons die het niet meer doen. We zien het dagelijks voorbij komen. Daarom hebben we de prijzen van dit soort standaardreparaties op onze website vermeld waar je ze kunt raadplegen. Het is echter geen uitzondering als er wat anders schort aan jouw toestel. Ook softwarefouten komen bijvoorbeeld regelmatig voor. Of wat te denken van meerdere defecte onderdelen na een waterschade? Na de gratis check-up kan de monteur je exact vertellen wat er nodig is en hoeveel dat gaat kosten. Transparant en duidelijk, daar houden we van bij Phoneworld Zwolle als jij je Samsung wilt laten repareren.

De genoemde veelvoorkomende Samsung reparaties kunnen wij in Zwolle binnen een halfuur uitvoeren. In die tijd kun je bij ons in de wachtkamer plaatsnemen waar je een leen iPad krijgt met gratis Wifi en niet te vergeten een goede bak koffie of thee. Zo kun je gewoon je zaken voortzetten terwijl je wacht. Is de reparatie gecompliceerder en duurt deze langer? Dan kunnen we ook een afspraak maken wanneer jij je toestel weer wilt op komen halen. Bij Phoneworld Zwolle houden we graag rekening met jouw planning tijdens de reparatie van je Samsung.