Winkels > Rotterdam

Samsung reparatie Rotterdam

We kunnen niet wachten je te ontmoeten in onze winkel in Rotterdam.
Afspraak maken

Rotterdam

Fascinatio Boulevard 216
3065 WB Rotterdam
📍 Routebeschrijving
✉️ [email protected]
0107600888
MaandagGeslotenDinsdag09:00-17:30Woensdag09:00-17:30Donderdag09:00-17:30Vrijdag09:00-17:30ZaterdagGeslotenZondagGesloten

Parkeren voor de deur!

Veel onderdelen in voorraad

Gratis een kop koffie

Al meer dan 15 jaar de expert rondom telefoon, tablet en computer reparaties

Er is altijd een PhoneWorld vestiging bij jouw in de buurt. Plan daarom direct je afspraak in en je kunt zelf de dag, tijd en locatie kiezen. Plan je een afspraak in, dan weet je in de meeste gevallen binnen 30 minuten buiten staat. Je hebt daarom ook voorrang op klanten zonder afspraak.

Onze mensen. Onze kwaliteit.

Onze specialisten staan al meer dan 15 jaar voor jou klaar. We zijn een doorgewinterde reparatie specialist en hebben al veel problemen verholpen voor onze klanten. Door onze ruime ervaring kunnen wij dan ook jouw toestel snel repareren hierdoor sta je binnen 30 minuten weer buiten.

Vestiging Rotterdam

Samsung laten repareren in Rotterdam

Vervelend, je Samsung toestel is defect of er is wat kapot aan de buitenkant. Logisch dat je dat snel opgelost wilt hebben maar dat je niet te lang op een reparatie wilt wachten. Daarom kun je het beste naar Phoneworld komen. Als je jouw Samsung in Rotterdam laat repareren, zorgen wij dat je het toestel zo snel mogelijk weer terug hebt. De meeste standaardreparaties duren zelfs slechts een halfuur! Want wij hebben kundige monteurs in dienst die niet alleen snel maar ook secuur werken. Dat komt niet alleen door hun jarenlange expertise maar ook doordat wij de beste precisiegereedschappen in onze werkplaats hebben liggen. Daarmee geven we je apparaat de best mogelijke behandeling. Een Samsung reparatie bij ons in Rotterdam is altijd kwalitatief hoogstaand en zo snel mogelijk afgerond.

Bereikbaarheid vestiging Rotterdam

Goed bereikbaar

Je Huawei bij ons in Rotterdam laten repareren is nog nooit zo gemakkelijk geweest.wil je natuurlijk wel dat je Phoneworld makkelijk kunt vinden. Daarom hebben wij ons gevestigd op De Mark aan de Fascinatio Boulevard 204 aan de snelweg A16. Voor parkeergeld hoef je overigens niet te betalen, het terrein ligt in een vrij-parkeren zone.

Ook aan reizigers met het openbaar vervoer hebben wij gedacht. De bus/metrohalte Kralingszoom (Vlakbij Fascinatio Boulevard) ligt daarom op 2 minuten loopafstand van Phoneworld. Hier stoppen meerdere stadsbussen of metro’s. Wij zijn elke werkdag geopend van 09:00-17:30 uur.

De Phoneworld reparatie ervaring

1. Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Je kan altijd bij ons langs komen in de winkel, let alleen wel dat mensen die een afspraak hebben gemaakt voor gaan. Dit doen we zodat we snel jouw device kunnen repareren.

2. Wacht terwijl wij je device reparareren
Tijdens het wachten kan je gebruik maken van onze gratis WIFI of pak lekker een kop koffie.

3. Geef je device af bij de balie
Wanneer je na het maken van je afspraak bij ons binnen komt, geef dan je device af bij de balie zodat we gelijk kunnen starten aan jouw reparatie.

4. Na 30 minuten ben je weer mobiel!
Bij PhoneWorld doen wij ons best om jouw device zo snel mogelijk te repareren daarom ga  je binnen 30 min met een werkende device bij ons de deur uit.

Phoneworld Rotterdam biedt een kwalitatieve reparatie voor je Samsung

Een snelle reparatie is niet het enige dat we je bieden. Ook de kwaliteit ervan wordt door veel klanten van ons onderschreven. Dat is ook niet gek, want onze monteurs voeren al jarenlang de meest uitlopende reparaties uit waarbij hun expertise steeds groter is geworden. Daarnaast voorzien wij hen geregeld van bijscholing. Hierbij leren ze meer over de nieuwste toestellen en technieken om apparaten op de juiste wijze te kunnen behandelen. Hierbij komt dat we ook zeer nauwkeurige instrumenten in huis hebben waar de monteurs mee werken. Dit zijn speciale gereedschappen die geschikt zijn voor de behandeling van fragiele techniek. Geen tandenborstels of rijstbakjes dus bij waterschade maar een professionele behandeling. Alleen zo is de slagingskans het grootst. Securiteit staat hoog in het vaandel tijdens een Samsung reparatie bij Phoneworld Rotterdam.

Reparatie en service gaan hand in hand bij Phoneworld. Door de juiste service te verlenen, kunnen we kosten drukken en beide partijen tijd besparen. Zo lichten wij je toestel eerst helemaal door voordat we een reparatie beginnen. Zo kunnen we de oorzaak snel vaststellen en gericht repareren. Daarnaast is een algehele doorlichting nodig om er zeker van te zijn dat je een 100% functionerend toestel van ons terugkrijgt. Kom je bijvoorbeeld binnen met een smartphone die aan de buitenkant is beschadigd door een val, dan kijken we ook de binnenkant na. Dat doen we om zeker te weten dat er niet nog andere schades zijn ontstaan. De algehele check-up is helemaal gratis en onderdeel van de service die wij bieden tijdens een Samsung reparatie in Rotterdam.

Alleen echte Samsung onderdelen bij Phoneworld

Het doel is om elk onderdeel van een apparaat te kunnen repareren. Wij komen echter vaak gevallen tegen waarbij een deel van een Samsung onherstelbaar beschadigd is of defect is geraakt. Denk maar eens aan een batterij die helemaal op is. In dat geval zijn wij genoodzaakt het onderdeel uit je toestel te vervangen. Gaat dat ten koste van de kwaliteit? Absoluut niet, want wij vervangen alleen met originele onderdelen die rechtstreeks uit de Samsung fabriek afkomstig zijn. Die componenten zijn het hoogst in kwaliteit en gaan het langst mee. Niet alleen voordeliger voor jou dus maar ook voor het milieu gezien de duurzaamheid van de onderdelen.

Wij repareren Samsung toestellen milieubewust bij ons in Rotterdam

Zelfs als een onderdeel uit je smartphone of tablet komt en compleet verloren lijkt, gooien we deze niet weg. Wij hebben een verbond met een bedrijf waar we alle defecte en beschadigde onderdelen naar opsturen. Zo kunnen de onderdelen wellicht voor recycle doeleinden worden gebruikt of kunnen kleine componenten ervan een tweede leven krijgen als deze nog goed zijn. Laat jij je Samsung repareren bij Phoneworld Rotterdam, dan kies je tegelijkertijd voor de duurzame optie!

Kosten van een Samsung reparatie in Rotterdam

Wij vinden dat transparantie ook een onderdeel van goede service is. Daarom hebben we de prijzen van de meest voorkomende reparaties bij ons op de website gezet. Het kan echter zo zijn dat je met een defect of schade zit die niet genoemd wordt op de site. Wellicht is het een softwarematige fout of een waterschade waarbij het de vraag is wat er eventueel vervangen moet worden. Linksom of rechtsom, als de monteur het probleem heeft geconstateerd, vertelt hij/zij je meteen wat er gedaan kan worden en wat de bijbehorende kosten daarvan zijn. Is het voordeliger te repareren of kunnen wij je tegen een aantrekkelijk tarief een gereviseerd model aanbieden? De monteur denkt altijd met je mee over de voordeligste oplossing en houdt rekening met jouw budget.

Geschatte tijd van een Samsung reparatie in Rotterdam

Wij gaan snel en secuur met jouw apparatuur om. Hoe snel? Meestal slechts een halfuur. Dit zijn het soort reparaties dat we geregeld uitvoeren. Mocht het zo zijn dat de schade of het defect gecompliceerder is en de monteur langer nodig heeft, dan laten we je dat meteen weten. Eventueel kun je het toestel bij ons achterlaten zodat wij tijdens de werkdag ermee aan de slag kunnen. Je data is in ieder geval bij ons in vertrouwen en we houden je gedurende de dag op de hoogte van de voortgang.

Tip: Maak een afspraak voor je Samsung reparatie in Rotterdam

Wij kunnen goed anticiperen op je komst als je van tevoren je bezoek aankondigt. Laat ons per mail ([email protected]) of telefoon (085 760 2727) weten wat de aard van de klacht(en) is. Wij kunnen dan eventueel nieuwe onderdelen voor je klaarleggen. Ook ben je dan de eerste die aan de beurt is als je bij ons binnenstapt.