Winkels > Amsterdam Oost

Samsung reparatie Amsterdam Oost

We kunnen niet wachten je te ontmoeten in onze winkel in Amsterdam Oost.
Afspraak maken

Amsterdam Oost

Middenweg 28
1097 BN Amsterdam
📍 Routebeschrijving
✉️ [email protected]
020-4121395
Maandag09:00-17:30Dinsdag09:00-17:30Woensdag09:00-17:30Donderdag09:00-17:30Vrijdag09:00-17:30Zaterdag09:00-17:30ZondagGesloten

Parkeren voor de deur!

Veel onderdelen in voorraad

Gratis een kop koffie

Al meer dan 15 jaar de expert rondom telefoon, tablet en computer reparaties

Er is altijd een PhoneWorld vestiging bij jouw in de buurt. Plan daarom direct je afspraak in en je kunt zelf de dag, tijd en locatie kiezen. Plan je een afspraak in, dan weet je in de meeste gevallen binnen 30 minuten buiten staat. Je hebt daarom ook voorrang op klanten zonder afspraak.

Onze mensen. Onze kwaliteit.

Onze specialisten staan al meer dan 15 jaar voor jou klaar. We zijn een doorgewinterde reparatie specialist en hebben al veel problemen verholpen voor onze klanten. Door onze ruime ervaring kunnen wij dan ook jouw toestel snel repareren hierdoor sta je binnen 30 minuten weer buiten.

Vestiging Amsterdam Oost

Samsung laten repareren in Amsterdam

Ben jij in het bezit van een Samsung toestel dat dringend gerepareerd moet worden? In Amsterdam vind je Phoneworld. Wij zijn experts in het repareren van allerlei soorten telefoons en tablets. Onze kundige monteurs weten ze op de juiste manier door te lichten, uit elkaar te halen, te repareren en eventueel onderdelen ervan te vervangen. Alles om jou weer een goed werkend Samsung toestel in handen te geven binnen afzienbare tijd. Voor een kwalitatieve Samsung reparatie kom je naar Phoneworld Amsterdam.

Bereikbaarheid vestiging Amsterdam Oost

Goed bereikbaar

Amsterdam staat er niet om bekend de makkelijkst bereikbare stad te zijn en ook de parkeergelegenheid laat vaak te wensen over. Daarom hebben we ervoor gekozen een vestiging in Amsterdam-Oost te openen. Dit deel van de stad is via snelweg A10 (afslag Watergraafsmeer) gemakkelijk te bereiken. Bij een betaalde reparatie vergoed Phoneworld het eerst uur van je parkeerkosten. Aangezien een Samsung reparatie in Amsterdam vaak niet langer dan een halfuur duurt heb je ruim de tijd zonder extra kosten te maken. Zowel het Amstelstation als het Muiderpoort treinstation bevinden zich op een kwartier lopen van Phoneworld. Ook kun je vanaf daar weer talloze trams en stadsbussen pakken die bij ons voor de deur stoppen. Het adres van onze vestiging is Middenweg 28.

De Phoneworld reparatie ervaring

1. Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Je kan altijd bij ons langs komen in de winkel, let alleen wel dat mensen die een afspraak hebben gemaakt voor gaan. Dit doen we zodat we snel jouw device kunnen repareren.

2. Wacht terwijl wij je device repareren
Tijdens het wachten kan je gebruik maken van onze gratis WIFI of pak lekker een kop koffie.

3. Geef je device af bij de balie
Wanneer je na het maken van je afspraak bij ons binnen komt, geef dan je device af bij de balie zodat we gelijk kunnen starten aan jouw reparatie.

4. Na 30 minuten ben je weer mobiel!
Bij PhoneWorld doen wij ons best om jouw device zo snel mogelijk te repareren daarom ga  je binnen 30 min met een werkende device bij ons de deur uit.

Wij repareren Samsung toestellen kwalitatief bij Phoneworld Amsterdam

In ons Amsterdamse filiaal is alles aanwezig om jouw Samsung toestel kwalitatief te repareren. De monteurs die wij in dienst hebben, zijn geen beginnelingen. Sterker nog, ze voeren reeds jaren achter elkaar reparaties uit aan allerlei soorten toestellen. Daarnaast worden zij regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technieken en gereedschappen.

Die gereedschappen zijn niet geheel onbelangrijk. Het zijn precisie-instrumenten die nodig zijn om fragiele techniek, zoals jouw Samsung apparaat, zo goed mogelijk te behandelen. Het vraagt een hoge mate van securiteit om een toestel uit elkaar te halen en om componenten te onderzoeken/vervangen. Ga daarom niet naar de eerste de beste reparateur maar vertrouw ons je toestel toe. Bij ons is er de grootste kans op succes. Een Samsung reparatie is bij Phoneworld Amsterdam altijd zeer betrouwbaar.

Voordat de reparatie begint, maak je eerst kennis met onze uitgebreide service. Dat betekent niet alleen een lekkere kop koffie bij binnenkomst en gratis Wifi. Ook lichten wij je Huawei eerst helemaal door alvorens de reparatie begint. Enerzijds kunnen we dan gericht te werk gaan wat tijd en kosten scheelt. De oorzaak van een schade/defect is dan met zekerheid verholpen. Anderzijds kunnen we uitsluiten of er niet meerdere onderdelen zijn aangedaan van je toestel. Dit is bijvoorbeeld weleens het geval met waterschade. De check-up van je Samsung is helemaal gratis en zit inbegrepen bij de reparatie bij ons in Amsterdam.

Phoneworld Amsterdam repareert je Samsung alleen met originele onderdelen

Een kapot/defect onderdeel repareren is altijd het voornaamste doel, ook met het oog op duurzaamheid. Helaas zijn er weleens onderdelen die onherstelbaar beschadigd zijn, neem bijvoorbeeld een gebroken scherm. In dat geval zijn wij genoodzaakt een nieuw scherm op je toestel te zetten. Is dat een goedkoop namaakscherm? Zeker niet, wij werken uitsluitend met echte Samsung onderdelen. Merkonderdelen zijn van hoge kwaliteit en gaan veel langer mee. Voor jou betekent het dat als je van ons een nieuw onderdeel krijgt, dat dit weer lang mee zal gaan. Ook boet je nooit in op kwaliteit.

Heb jij je Samsung toestel bij ons in Amsterdam laten repareren? Dan krijg je altijd een factuur van ons mee. Die kun je gebruiken om eventueel bij je verzekering een claim in te dienen in het geval van schade. Bewaar de factuur zeker nog een halfjaar. Dit is namelijk tevens een garantiebewijs voor als we onderdelen hebben vervangen. Mocht er dan nog wat met het onderdeel onverhoopt blijken te zijn, dan kun je altijd naar ons terugkomen. Wij gaan dan kosteloos voor je aan de slag.

Milieubewust

Mocht het voorkomen dat we een of meerdere onderdelen uit je toestel halen, dan doen wij ons best om deze een tweede leven te geven. Wij sturen alle defecte, beschadigde en kapotte onderdelen op naar een bedrijf dat zich toelegt op recycling. Hoe erg een component ook is aangedaan, het is altijd mogelijk een klein deel hiervan nog her te gebruiken. Kies je dus voor een Samsung reparatie in Amsterdam, dan kies je milieubewust.

Kosten van een Samsung reparatie in Amsterdam

Wij hebben standaardprijzen vastgesteld voor de meest voorkomende reparaties, die vind je op de website. Toch zijn er gevallen die hier buiten kunnen vallen. Denk aan een waterschade, een softwarematige fout of als er meerdere componenten vervangen moeten worden. De kosten kunnen dan altijd hoger, of juist lager uitvallen. Na de gratis check-up laten we je dan ook weten wat je op de factuur kunt verwachten. Jij hebt dan nog altijd de touwtjes in handen om anders te beslissen. Wij willen graag transparant zijn en onze monteurs denken graag met je mee over de voordeligste oplossing. Een Samsung reparatie bij Phoneworld Amsterdam verloopt altijd eerlijk en met volledige transparantie.

Geschatte tijd

Op onze website staat de geschatte tijd die staat voor de standaardreparaties, dit is vaak 30 minuten. Gaat het echter om een gecompliceerde schade of een apart defect, dan hebben onze monteurs hoogstwaarschijnlijk langer dan een halfuur nodig voor de reparatie. Ook dat laten we je weten na de check-up. Wij houden altijd rekening met jouw planning, zo kun je bijvoorbeeld altijd je toestel achterlaten en later weer ophalen. Wij houden je dan op de hoogte van de voortgang van de reparatie.

Tip: Maak een afspraak voor je Samsung reparatie in Amsterdam

Ons magazijn ligt bomvol met originele Samsung onderdelen die ingezet kunnen worden bij vervanging. Mocht er echter veel vraag zijn, dan kunnen we weleens uitverkocht zijn. Als je daarom laat weten per mail [email protected] of per telefoon 085 – 760 2727 dat je langskomt, dan leggen wij alles voor je klaar. Bij binnenkomst word je dan direct door een monteur opgevangen.