Onze reparaties

Samsung overige reparaties

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Samsung overige reparaties

Samsung reparaties Phoneworld.

“Is de volumeknop, oplaadconnectie, camera, speaker of ander onderdeel van je Samsung beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je Samsung graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Reparaties voor de Samsung

Het zal je verbazen hoeveel reparaties er aan een smartphone kunnen plaatsvinden. Van gebroken schermen tot defecte batterijen en van softwarefouten tot moederborden met kortsluiting. Wij zien het allemaal langskomen. Omdat wij al jarenlang dergelijke gevallen behandelen en daar de juiste mensen voor in dienst hebben, kunnen wij elk probleem opsporen. Vervolgens proberen wij de best mogelijke oplossing te vinden waarbij wij rekening houden met jouw financiële wensen. Bij Phoneworld ben je aan het juiste adres voor een betrouwbare, snelle en kwalitatieve reparatie van je Samsung smartphone.

Gebroken of gebarsten achterkant

Een glazen behuizing heeft een prachtige uitstraling maar blijft ongelofelijk fragiel. Helaas geldt dat ook voor alle Samsung smartphone modellen, die op de markt verkrijgbaar zijn. De achterkant is net zo gevoelig voor barsten of krasten als de voorkant. Met name als er geen gebruik wordt gemaakt van een beschermhoes. Een achterkant is voor het functioneren van de telefoon niet direct van essentieel belang, maar kan na verloop van tijd toch zeer belangrijk blijken. Zo kan door de barsten heen gemakkelijk vocht kruipen wat fataal kan zijn voor het interieur van je Samsung telefoon. Daarnaast zit niemand op splinters in vingers en gezicht te wachten en met een beetje pech loopt er een barst voor de cameralens. Mooie foto’s maken zit er dan ook voorlopig niet in. Het is zonde, want een Samsung achterkant kunnen onze gekwalificeerde monteurs in een halfuurtje hebben vervangen. Op onze website vind je per model de voordelige tarieven hiervoor:

De Samsung laadt niet meer (goed) op

Laadproblemen is van de categorie defecten, die je zo snel mogelijk gerepareerd wilt zien. Het niet meer (goed) kunnen laden van een smartphone betekent dat je deze niet of nauwelijks meer kunt gebruiken. Daarnaast kan het slecht laden van de telefoon ook nadelige gevolgen voor de batterij van je Samsung hebben. Blijf dus niet te lang met een dergelijk defect rondlopen en kom bij Phoneworld langs om dit simpele probleem te laten verhelpen. Wij kunnen de dataconnector of de datakabel snel vervangen. Met een kort onderzoek hebben wij zo vastgesteld waar het probleem schuilt, waarna we direct aan de slag voor je gaan.

Kwalitatief en snel laten repareren

Snel

Voor de meeste modellen en bijbehorende onderdelen hebben wij een goede oplossing voor je. Zo kunnen wij onderdelen repareren of vervangen wat meestal slechts een halfuurtje duurt. De meeste componenten liggen bij ons op voorraad, hierdoor kunnen wij snel met de vervanging beginnen. Daarnaast hoef je geen wachtrij voor je te verwachten. Wij werken razendsnel en helpen je direct. Kom je bij een van onze vestigingen binnenlopen, dan zorgen we dat de koffie voor je klaarstaat en dat je ook gebruik kunt maken van een iPad met internet. Je blijft dus ook tijdens een reparatie gewoon bereikbaar en mobiel.

Ben je heel erg druk en vaak onderweg waardoor je weinig tijd hebt? Wij bieden ook andere manieren aan om alsnog je smartphone te kunnen repareren. Wil je weten hoe? Bel ons dan op 085 – 760 27 27 of stuur een mail naar [email protected]. Dan zorgen wij voor een oplossing op maat.

Vakkundig

Wist je dat onze monteurs gecertificeerd zijn? Het zijn dus geen hobby lui die in hun vrije tijd aan smartphones sleutelen. Ze hebben jarenlange ervaring in huis en zijn deskundigen in hun gebied. Zij voeren elke reparatie en elk onderzoek met precisie uit en proberen je op de best mogelijke manier te helpen. Heb je vragen over je smartphone reparatie voor de monteur? Stel ze gerust. Zij voorzien je graag van het beste advies.

Phoneworld zet zich in voor een beter milieu. Elk defect of kapot onderdeel dat wij daarom uit een Samsung apparaat halen, wordt gescheiden gehouden van ander afval. Op die manier kunnen wij al deze onderdelen tezamen weer aanbieden voor recycle doeleinden. Een reparatie bij Phoneworld dient dus altijd een groter doel!

Garantie

Het komt regelmatig voor dat wij onderdelen vervangen van een Samsung telefoon of tablet. Als dit het geval is, dan zorgen wij dat er alleen nieuwe, originele onderdelen teruggeplaatst worden in jouw Samsung. Je begint dus eigenlijk weer helemaal opnieuw met een gloednieuw component uit de Samsung fabriek. En dat kan je nog aantonen ook! Met de factuur krijg je een vernieuwde garantie op het vervangen onderdeel. Nooit zomaar weggooien dus, maar netjes in de administratie bewaren!

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?