Onze reparaties

Samsung laadt niet op

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Samsung laadt niet op

Samsung reparaties Phoneworld.

“Laadt je Samsung niet meer (goed) op? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je Samsung laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung laadt niet op

Heb jij een Samsung telefoon en krijg je hem niet meer aan? Lukt opladen niet meer of heel slecht? Kom dan langs bij Phoneworld. Onze specialisten kunnen je telefoon snel en zorgvuldig herstellen, zodat je er straks niets meer van merkt dat hij ooit defect was!

Wij bieden een razendsnelle service. Dat betekent dat we een Samsung die niet oplaadt kunnen herstellen in een halfuur. Daarna kan jij je telefoon weer met een gerust hart gebruiken. We zijn ervaren in dit soort reparaties dus je kunt op ons rekenen.

Op reparaties krijg je bij Phoneworld op vertoon van de reparatiefactuur altijd 6 maanden garantie. Niet goed is geld terug! Wij herstellen je telefoon voorgoed. Onze service is erkend en goedgekeurd door grote telefoonverzekeraars. En dat tegen een lage prijs!

Samsung laadt niet op – wat zijn de kosten?

De kosten van het herstellen van de Samsung telefoon die niet meer oplaadt, hangen af van het toesteltype en het soort reparatie dat we uit moeten voeren. Bij een bezoek aan onze vestigingen stellen we in een kort onderzoek vast wat voor jou de beste oplossing is. Ook kunnen we je dan een prijsopgave geven, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Weet je niet zeker waardoor je jouw telefoon niet meer aankrijgt? Kom ook dan vooral langs of bel voor advies. Onze monteurs zijn ervaren en weten snel wat er mis is. Je toestel kan dan binnen 30 minuten worden gerepareerd.

Onze reparaties

Samsung laadt niet op, is een probleem dat we vaker tegenkomen en waarbij we je graag helpen. Onze experts lossen vaak in slechts een half uur het probleem voor je op, waardoor jij binnen de kortste keren bent verlost van je Samsung laadt niet op-probleem. Naast het herstellen van de Samsung die niet oplaadt voeren wij ook de volgende Samsung reparaties uit:

 • Gebroken of beschadigd glas
 • Nieuwe batterij
 • Waterschade
 • Behuizing
 • Herstellen slechte stand-by tijd batterij
 • Reparatie van vastzittende of defecte aan/uit – knop
 • Het herstellen van de trilfunctie
 • Herstel microfoon
 • Ombouwen telefoon van wit naar zwart of andersom
 • Home button reageert slecht of helemaal niet
 • Dock connector onderaan de telefoon reageert niet
 • Display of LCD-scherm defect of reageert slecht
 • Speakers/luidsprekers, weinig of geen geluid
 • Volumetoets, mute-knop of koptelefoonuitgang
 • Gescheurde body of backcover

Contact

Stel reparatie nooit te lang uit en kom vandaag nog langs bij een van onze vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Zwolle. Kijk hier voor de exacte locaties. Liggen deze toch niet om de hoek of komt het niet uit om langs te gaan? Dan kun je je Samsung die niet oplaadt voor herstel naar ons opsturen. Je kunt de reparatie online volgen, zodat je weet wanneer je toestel gereed is.

Heb je nog vragen of wil je graag een afspraak maken? Bel ons dan op 085 – 760 27 27, of mail ons via [email protected]. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?