Onze reparaties

Samsung gaat niet meer aan

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Samsung gaat niet meer aan

Samsung reparaties Phoneworld.

“Gaat je Samsung niet meer aan? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je Samsung laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung gaat niet meer aan

Gaat jouw Samsung Galaxy S7 of S8 niet meer aan? Of heb je een ander model Samsung dat niet meer aan gaat? Bij de experts van Phoneworld kun je hoe dan ook terecht. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in de reparatie branche en dat zie je terug in onze service en de kwaliteit van de dienstverlening.

Je telefoon herstellen bij Phoneworld betekent een snelle, zorgvuldige reparatie tegen een lage prijs. Je Samsung die niet meer aangaat herstellen binnen 30 minuten, dat is onze razendsnelle service! Over onze reparaties krijg je op vertoon van de originele reparatiefactuur altijd 6 maanden garantie.

Originele onderdelen

Mocht het nodig zijn om onderdelen te vervangen dan gebruiken wij daar altijd uitsluitend originele onderdelen voor. Deze zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Dat is inherent aan de goede service die je van ons kunt verwachten. Mede hierdoor zijn we erkend en goedgekeurd door grote telefoonverzekeraars.

Prijzen en tarieven

De kosten van het herstellen van een Samsung die niet meer aan gaat kunnen afhangen van het model en van de precieze oorzaak van het mankement. Kom naar een van onze vestigingen voor vaststelling van het probleem en een indicatie van de kosten.

Data in vertrouwen

Het herstel van je Samsung die niet aan gaat gebeurt altijd met respect voor persoonlijke gegevens. Onze ervaren monteurs zullen strikt vertrouwelijk met je persoonlijke data omgaan. Ook zal er nooit dataverlies plaatsvinden tijdens een reparatie bij Phoneworld. Dat is de reparateur op wie je kunt rekenen!

De groene reparateur

Jouw reparatie kan groener! Bij Phoneworld denken we aan het milieu. Oude onderdelen gooien we niet zomaar weg. Die scheiden we en sturen we terug. De materialen hieruit kunnen een tweede leven krijgen in nieuwe apparaten. Zo dragen we samen bij aan minder milieubelastende elektronica.

Contact

Advies nodig of afspraak maken? Bel vandaag nog op ons landelijke nummer 085 – 760 27 27. Mailen kan ook via [email protected]. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Ervaar de ijzersterke service van Phoneworld in een van onze vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht of Zwolle. Nadere adresdetails kun je hier vinden. Red je het niet om langs te komen vanwege de tijd of de afstand? Dan is het ook nog een optie om je toestel op te sturen om de Samsung weer aan te laten gaan. Via onze website kun je de reparatie volgen en zie je wanneer je toestel weer klaar is voor gebruik.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?