Onze reparaties

Samsung batterij vervangen

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

Samsung batterij vervangen

Samsung reparaties Phoneworld.

“Is de batterij van je Samsung niet meer goed? Je Samsung batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze Samsung batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Samsung batterij vervangen

Heb jij een telefoon die om de haverklap uitvalt? Of geeft hij een batterijlading aan van 30% en moet hij alweer opgeladen worden? Er zwerven veel fabels rondom de accu van de Samsung telefoons, maar feit is dat de batterij helaas verslechtert na een maanden of jaren gebruik. Laat je Samsung accu vervangen bij Phoneworld om je telefoon weer als nieuw te laten werken!

Reparaties bij Phoneworld zijn snel, secuur en tegen lage prijzen. Razendsnelle service betekent bij ons dat we de Samsung batterij vervangen in slechts 30 minuten. Binnen een halfuur sta je dus weer buiten met een telefoon die er weer tegenaan kan.

Kies voor kwaliteit

Je telefoon bij Phoneworld laten repareren betekent kiezen voor kwaliteit. Gegarandeerde kwaliteit. Een Samsung accu vervangen doen we regelmatig. Hiervoor gebruiken we enkel originele onderdelen. Bovendien krijg je met de originele reparatie bon bij ons altijd 6 maanden garantie. Niet goed is geld terug!

Onze service is erkend en goedgekeurd door verzekeraars. Bovendien werken we altijd met originele onderdelen. Zeker bij het vervangen van een Samsung batterij is het van groot belang dat de nieuwe batterij die je terugkrijgt, er eentje is van de beste kwaliteit. Geen gedoe met een batterij die na een paar weken weer zwak blijkt te zijn.

Samsung accu vervangen – wat zijn de kosten?

Wil je jouw Samsung batterij vervangen? Hiervoor kan je terecht bij Phoneworld. Onze experts vervangen de batterij van je Samsung al vanaf €59,95. Kijk voor de specifieke kosten bovenaan deze pagina, klik daar het type Samsung telefoon aan dat jij hebt en kies daaronder de benodigde reparatie (batterij vervangen). Daar krijg je de mogelijkheden en tarieven te zien.

Staat jouw toestelmodel niet tussen de Samsung-toestellen? Bel of mail ons dan via de gegevens onderaan deze pagina. We kijken graag met je mee!

Groene reparatie

Batterijen staan erom bekend niet bijzonder goed te zijn voor het milieu. Bij Phoneworld kan je reparatie duurzamer! Wij scheiden oude onderdelen en sturen ze terug. Zo kunnen ze schoon worden verwerkt en kunnen de materialen uit jouw telefoon een tweede leven dienen in een ander toestel. Samen dragen we bij aan een duurzamere elektronicawereld!

Contact

Afspraak maken of advies nodig over het vervangen van je Samsung batterij? Bel ons dan op 085 – 760 27 27. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Niet in de gelegenheid om te bellen? Dan kun je ons ook altijd mailen op [email protected], dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kom voor reparatie langs in een van onze vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht of Zwolle. De adresgegevens vind je op deze pagina. Niet in de buurt of geen tijd om langs te gaan? Stuur je Samsung ter vervanging van de batterij dan naar ons op. Online kun je je de reparatie van je toestel volgen zodat je weet wanneer hij weer klaar is.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?