Onze reparaties

iPad laadt niet op

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

iPad laadt niet op

iPad reparaties Phoneworld.

“Laadt je iPad niet meer (goed) op? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je iPad laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPad laadt niet op

Oplader gecheckt, meerdere malen geprobeerd om je iPad op te laden, maar je iPad laadt niet op? Geen probleem voor de opgeleide monteurs van Phoneworld. Het maakt niet uit waar het aan ligt, de specialisten van Phoneworld weten raad met je iPad. Kom langs voor onze snelle en betrouwbare service.

We hebben ruim tien jaar ervaring met reparaties zoals ‘iPad laadt niet op’ en dat merk je. Op al onze reparaties ontvang je op vertoon van de originele bon 6 maanden garantie. Daarnaast is onze service erkend en goedgekeurd door nationale telefoonverzekeraars.

Mocht het nodig zijn om voor je iPad, die niet meer oplaadt onderdelen te vervangen, dan gebruiken we daar altijd alleen maar originele onderdelen voor. Het is bewezen dat die langer meegaan, omdat ze van hogere kwaliteit zijn dan namaak onderdelen van derden.

iPad laadt niet op – wat zijn de kosten?

Het tarief van het herstel van de iPad die niet oplaadt hangt af van het type iPad dat je hebt en het soort reparatie of onderdeel dat vervangen moet worden. Voor vaststelling van het probleem en een indicatie van de kosten ben je van harte welkom in een van onze vestigingen. Ben je niet in de gelegenheid om onze vestiging bij jou in de buurt te bezoeken? Neem dan contact met ons op via contact met ons op. Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Data in vertrouwen

Ook voor het probleem iPad laadt niet op kan je terecht bij Phoneworld. Je persoonlijke data op je iPad is tijdens het repareren van de oplaadpoort veilig. Onze ervaren monteurs zullen er vertrouwelijk mee om gaan. Alle data op je iPad kan bovendien altijd behouden blijven. Geen zorgen over verloren e-mails, foto’s of apps.

Razendsnelle reparatie

Onze opgeleide monteurs weten altijd raad. Bij ons kun je rekenen op snelle service. Onze monteurs kennen het probleem ‘iPad laadt niet op’ en kunnen vaak binnen 60 minuten de reparatie aan je iPad die niet meer oplaadt uitvoeren. Na de reparatie kun je hem weer als vanouds gebruiken! Dat is de snelle en betrouwbare service van Phoneworld.

Contact

Afspraak maken of vrijblijvend advies nodig? Bel ons op ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze medewerkers staan voor je klaar en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je kunt bij ons langskomen in onze vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. De adresgegevens vind je hier. Mocht er geen vestiging bij jou in de buurt liggen of het je niet uitkomen langs te komen, kan je jouw iPad die niet meer oplaadt naar ons opsturen. Tijdens de reparatie kan je de status ervan volgen via onze website, zodat je weet wanneer je toestel weer gereed is.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?