Onze reparaties

iPad homeknop kapot

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

iPad homeknop kapot

iPad reparaties Phoneworld.

“Is de homeknop van je iPad kapot of beschadigd? Je iPad homeknop laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPad homeknop reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPad home knop kapot

Reageert de home knop van je iPad slecht of helemaal niet? Ook daarvoor kan je terecht bij de ervaren reparateurs van Phoneworld. Mogelijkerwijs lukt het niet meer om de iPad te ontgrendelen, of werkt de vingerafdruk niet meer (touchID). Bij Phoneworld kan je in elk geval terecht om je iPad snel en secuur te herstellen.

Het herstel van je iPad met kapotte home knop hoeft niet lang te duren. Bij Phoneworld kan je iPad binnen 60 minuten worden gerepareerd. Dat is razendsnelle service zonder enig gedoe. Secure reparaties die tevens zijn erkend en goedgekeurd door bekende elektronicaverzekeraars.

Met ruim tien jaar ervaring in de reparatie branche bieden we niet alleen snelle maar ook betrouwbare service. Dat betekent dat je van ons op vertoon van de originele reparatiefactuur altijd 6 maanden garantie ontvangt. Niet goed is bij ons geld terug! Het belangrijkste is dat jij tevreden bent.

Tarief reparatie kapotte iPad homeknop

Het tarief van het herstel van de iPad homeknop hangt af van jouw model iPad. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten, neem dan vooral contact met ons op of kom langs in een van de Phoneworld vestigingen bij jou in de buurt. We denken graag met je mee.

Ook als het onduidelijk is waardoor de homeknop niet naar behoren functioneert of je iPad andere gebreken vertoont kun je bij ons terecht. De opgeleide monteurs van Phoneworld onderzoeken je apparaat en kunnen hem terplekke repareren.

Originele onderdelen

In het geval dat er onderdelen van je iPad vervangen moeten worden, maken we bij Phoneworld altijd gebruik van originele onderdelen. Het wordt sterk afgeraden reparaties uit te voeren met namaak onderdelen van derden. Deze gaan vaak snel weer stuk en kunnen je apparaat soms verder beschadigen, waardoor je nog verder van huis bent.

Data in vertrouwen

De ervaren monteurs van Phoneworld zullen in alle gevallen vertrouwelijk omgaan met de persoonlijke data op je apparaat. Reparaties kunnen bovendien altijd plaatsvinden met behoud van data. Geen zorgen om missende apps of foto’s na een reparatie. Na een bezoek bij Phoneworld is je toestel weer helemaal de oude.

Contact

Kom langs in een van onze vestigingen! Wij hebben locaties in Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Zwolle. De adresgegevens van onze winkels vind je hier. Woon je niet in de buurt of komt het niet uit om langs te gaan? Dan kan je je iPad voor het herstel van de homeknop naar ons opsturen. Via onze website kun je de status van de reparatie volgen. Zo weet je wanneer je iPad weer klaar is om te gebruiken!

Vrijblijvend advies nodig of een afspraak maken? Bel ons op ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op [email protected]. Onze medewerkers staan voor je klaar en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?