Onze reparaties

iPad gaat niet meer aan

Kom alles te weten over ons bedrijf.
Afspraak maken

iPad gaat niet meer aan

iPad reparaties Phoneworld.

“Gaat je iPad niet meer aan? Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij zoeken de oorzaak graag voor je uit. Je iPad laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPad gaat niet meer aan

Heb je hem geprobeerd op te laden, maar gaat je iPad niet meer aan? Geen zorgen, de ervaren monteurs van Phoneworld weten raad! Dat je iPad niet meer aan gaat kan meerdere oorzaken hebben, maar onze opgeleide monteurs zoeken het voor je uit. We herstellen je iPad volledig! En dat tegen een lage prijs.

We hebben ruim 10 jaar ervaring in de reparatie branche, dus je kunt op ons rekenen. We bieden altijd razendsnelle service. Jouw iPad, die niet meer aan gaat, herstellen we binnen 60 minuten. In minder dan een halfuur kun je jouw iPad weer zorgeloos en als vanouds gebruiken!

Het is voor ons van belang dat jij tevreden bent. Op onze reparaties krijg je op vertoon de originele factuur altijd 6 maanden garantie. Bovendien is onze service erkend en goedgekeurd door bekende telefoonverzekeraars.

Prijzen en tarieven herstellen iPad

De kosten voor het herstellen van de iPad die niet meer aan gaat kunnen verschillen per model iPad. De kosten van het onderzoeken van de iPad bedragen €29,95. Eventuele vervolgkosten hangen af van wat de oorzaak is van dat de iPad niet meer aangaat. Een indicatie van de verschillende mogelijkheden vind je bovenaan deze pagina. Klik jouw type iPad aan, daaronder zie je de mogelijke reparaties.

Originele onderdelen

Mocht het nodig zijn om onderdelen te vervangen, dan doen wij dat altijd uitsluitend met originele onderdelen. Het gebruik van namaak onderdelen van derden wordt altijd streng afgeraden. Die gaan minder lang mee, omdat ze van slechtere kwaliteit zijn. Phoneworld garandeert haar klanten de beste kwaliteit en gebruikt daarom altijd originele onderdelen.

Eventuele oude onderdelen scheiden we en sturen we terug. Zo kunnen de materialen eruit een tweede leven krijgen in nieuwe onderdelen of toestellen. Zo is jouw reparatie minder milieubelastend! Samen dragen we bij aan een stap in de richting van een circulaire elektronicawereld.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Bel ons op ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op [email protected]. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Zwolle zit Phoneworld wijd door Nederland verspreid. Zie hier de exacte adresgegevens van onze locaties. Toch niet in de buurt of geen tijd om langs te gaan? Dan kun je je iPad die niet meer aan gaat naar ons opsturen. Online kun je de status van het onderzoek en de reparatie volgen, zodat je weet wat er aan de hand is en wanneer hij gereed is.

PHONEWORLD BELOFTES

Hoe wij je vooruit kunnen helpen

Getrainde monteurs

De meeste monteurs bij Phoneworld hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het repareren van smartphones en tablets. Daarom maken wij uw toestel vakkundig en snel weer klaar! Zo blijft u mobiel.

Razendsnel klaar

Wanneer je een afspraak maakt via onze site. Dan zorgen wij ervoor dat je weer binnen 30 min online bent. Zo niet? Dan krijgt u een gratis screenprotector voor uw toestel of 5% korting op de reparatie.

Originele onderdelen

Phoneworld gebruikt voor de meeste reparaties originele onderdelen. Kunnen we ze niet origineel krijgen? Dan zoeken we de beste kwaliteit mogelijk. Zodat jij een duurzame reparatie krijgt.

1 jaar garantie

Bij Phoneworld geloven we in de kwaliteit die we leveren. Daarom bieden wij op alle reparaties 1 jaar garantie. Zodat jij je device met een gerust hart je reparatie bij ons achter kan laten.

WAAR WACHT JE NOG OP?