Winkels > Alkmaar

Huawei reparatie Alkmaar

We kunnen niet wachten je te ontmoeten in onze winkel in Alkmaar.
Afspraak maken

Alkmaar

Einthovenstraat 1
1821 BV Alkmaar
📍 Routebeschrijving
✉️ [email protected]
085-0077000
MaandagGeslotenDinsdag10:00-17:00Woensdag10:00-17:00Donderdag10:00-17:00Vrijdag10:00-17:00ZaterdagGeslotenZondagGesloten

Gratis parkeren voor de deur!

Gratis een kop koffie

Veel onderdelen op voorraad!

Al meer dan 15 jaar de expert rondom telefoon, tablet en computer reparaties

Er is altijd een PhoneWorld vestiging bij jouw in de buurt. Plan daarom direct je afspraak in en je kunt zelf de dag, tijd en locatie kiezen. Plan je een afspraak in, dan weet je in de meeste gevallen binnen 30 minuten buiten staat. Je hebt daarom ook voorrang op klanten zonder afspraak.

Onze mensen. Onze kwaliteit.

Onze specialisten staan al meer dan 15 jaar voor jou klaar. We zijn een doorgewinterde reparatie specialist en hebben al veel problemen verholpen voor onze klanten. Door onze ruime ervaring kunnen wij dan ook jouw toestel snel repareren hierdoor sta je binnen 30 minuten weer buiten.

Vestiging Alkmaar

Huawei reparatie Alkmaar

Zit jij met een Huawei toestel dat dringend gerepareerd moet worden? In Alkmaar vind je Phoneworld. Wij zijn een snelle, betrouwbare reparateur van allerlei soorten toestellen. Bij ons vind je de beste monteurs die jouw Huawei een snelle en kwalitatieve behandeling geven. Een reparatie die nooit te lang duurt of onderdelen nodig die vervangen moeten worden? Kom naar ons toe. Wij werken vlug, secuur en bieden de beste service tegen een aantrekkelijk tarief.

Bereikbaarheid vestiging alkmaar

Goed bereikbaar

Als je snel wilt zijn, dan is bereikbaarheid een belangrijke factor. Daarom kun je jouw Huawei laten repareren in Alkmaar op industrieterrein Oudorp. We hebben voor die locatie gekozen omdat deze vlakbij de N242 ligt en zat parkeergelegenheid biedt, helemaal gratis. Wij staan elke werkdag van 09:00-17:00 uur voor je klaar op de Einthovenstraat 1 in Alkmaar.

Je vindt bushalte Saturnusstraat bij ons om de hoek. Bij die halte stoppen meerdere buslijnen die van en naar het station van Alkmaar rijden. Ook OV-reizigers kunnen ons daarom gemakkelijk bereiken!

De Phoneworld reparatie ervaring

1. Kom zomaar langs in de winkel of plan een reparatie
Je kan altijd bij ons langs komen in de winkel, let alleen wel dat mensen die een afspraak hebben gemaakt voor gaan. Dit doen we zodat we snel jouw device kunnen repareren.

2. Wacht terwijl wij je device reparareren
Tijdens het wachten kan je gebruik maken van onze gratis WIFI of pak lekker een kop koffie.

3. Geef je device af bij de balie
Wanneer je na het maken van je afspraak bij ons binnen komt, geef dan je device af bij de balie zodat we gelijk kunnen starten aan jouw reparatie.

4. Na 30 minuten ben je weer mobiel!
Bij PhoneWorld doen wij ons best om jouw device zo snel mogelijk te repareren daarom ga  je binnen 30 min met een werkende device bij ons de deur uit.

Je Huawei met kwaliteit laten repareren bij Phoneworld Alkmaar

Voordat er ook maar sprake is van een reparatie, gaan we eerst gericht op zoek naar de oorzaak van het probleem aan je Huawei. We willen bijvoorbeeld zeker weten dat het de batterij is die op is voordat we die vervangen in plaats van een simpele softwarefout. Of wat dacht je van een kapotte backcover terwijl er intern ook schade schuilgaat? Om te voorkomen dat je met een ogenschijnlijk gerepareerd toestel naar buiten loopt terwijl er nog van alles mis is, doen we een algehele check-up. Deze is onderdeel van de service, dus helemaal gratis.

Snel, voordelig en kwalitatief. Dat omschrijft wel aardig de reparatie die wij aan je Huawei uitvoeren in Alkmaar. Kwaliteit is belangrijk omdat toestellen van tegenwoordig fragiele techniek hebben die met een hoge mate van securiteit behandeld moet worden. Geen huis-, tuin- en keukenoplossingen dus maar precisie-instrumenten die door onze kundige monteurs worden gebruikt om jouw apparaat te behandelen.

In Alkmaar repareren we alleen met originele Huawei onderdelen

Veel reparateurs weten de kosten te drukken door namaakonderdelen online te bestellen en die in je apparaat te plaatsen. Op het eerste gezicht lijkt de reparatie dan succesvol maar je zal merken dat de kwaliteit van het vervangen onderdeel snel achteruit holt. Met name als je praat over batterijen of complexere technische onderdelen, dan is namaak in plaats van goedkoop duurkoop. Daarom hebben wij ervoor gekozen altijd originele onderdelen als vervanging te gebruiken. Moet jouw accu verwisseld worden? Dan krijg je een originele Huawei batterij terug in je toestel. Geen concessies aan kwaliteit dus.

Kwaliteit betekent ook duurzaamheid. Niet alleen echte onderdelen zijn daarom belangrijk als je jouw Huawei bij ons in Alkmaar laat repareren. Ook is het reparatieproces zelf ingericht met oog op het milieu. Mocht er daarom een defect of kapot onderdeel uit jouw smartphone, phablet of tablet komen, dan wordt die altijd opgestuurd voor recycledoeleinden. Zo kunnen kleinere componenten langer meegaan en eventueel weer gebruikt worden in andere toepassingen.

Kosten van een Huawei reparatie in Alkmaar

Het is fijn om te weten wat de prijs is als je bij ons in Alkmaar je Huawei laat repareren. Dat ligt helemaal aan het soort reparatie. Gaat het om een kleine softwarefout of zijn er zelfs meerdere componenten die vervangen moeten worden na een waterschade? De prijzen van de reparaties die wij het vaakst uitvoeren, worden op de site vermeld. Staat de aard van jouw klacht er niet bij? Dan kun je ons een mailtje sturen naar [email protected] of bellen naar 085 760 2727 voor advies. Ook ben je altijd welkom om langs te komen in het filiaal. Onze monteur zal je toestel onderzoeken en meteen transparant in het kostenplaatje zijn. Zo weet jij waar je aan toe bent en kun je beslissen wat je wilt doen met je toestel.

Hoe lang duurt een Huawei reparatie in Alkmaar?

Ook dat is sterk afhankelijk van het soort reparatie dat wij uitvoeren. De kans is sowieso groot dat je direct geholpen wordt bij binnenkomst. Daarna duren de meeste standaardreparaties slechts een halfuur. Wil je er 100% zeker van zijn dat je meteen als eerste aan de beurt bent? Ook dan loont het om eerst een mail te sturen of ons een belletje te geven. Wij hebben dan de tijd om de juiste onderdelen voor je klaar te leggen. Ook zal een monteur je dan direct helpen als je komt binnenlopen. Mochten we je toestel langer moeten houden, dan denken we graag mee in de planning. We houden je ook altijd up to date over de voortgang. Een Huawei reparatie zal bij ons in Alkmaar altijd in de planning passen!