Originele Onderdelen

Er is een ongekende variatie aan reserve-onderdelen voor alle toestellen die je je maar kan bedenken. Zeker bij bekende toestellen ontstaat snel een eco-systeem van reparatie-services en vervangende onderdelen die op het eerste gezicht goed in het toestel passen. Gek is dit niet, omdat de fabrikanten van de onderdelen nu eenmaal nauw met elkaar samenwerken, en het niet moeilijk is om op basis van bestaande specificaties snel een product te maken dat inspeelt op de markt.

Het is eenvoudig om te verdwalen in dit oerwoud aan onderdelen. Je weet niet hoe je namaak van echt kan onderscheiden. Waar zit het verschil hem bijvoorbeeld precies in? Phoneworld heeft hier antwoord op. Wat een merk onderscheidt van generieke producten zijn twee dingen: consistentie en duurzaamheid. De bekende merken investeren extra veel in hun producten om ze een bepaalde X-factor te geven. Hoewel merk-onderdelen veel lijken op namaak, zijn ze, door een strenge kwaliteitscontrole, ook echt beter. Ze gaan minder snel stuk, gaan langer mee, en performen ook aanzienlijk sneller dan namaak-onderdelen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan dingen als een batterij of een harde schijf. Een originele batterij heeft de kwaliteitseisen van het merk doorstaan, en is hierdoor optimaal geconfigureerd om minstens 2 tot 2,5 jaar mee te gaan. Een namaakbatterij is hiertoe in zeldzame gevallen ook in staat, maar doordat er geen strenge kwaliteitscontrole is, is er een veel groter verschil tussen individuele batterijen. De ene gaat misschien 1 jaar mee, terwijl je bij een ander, als je geluk hebt, wellicht wél 2 jaar profijt hebt.

Phoneworld als waarborging van kwaliteit

Hierdoor is kiezen voor namaak ook altijd een gok. Er is geen consistente kwaliteit. Dit is de reden dat Phoneworld altijd voor originele onderdelen kiest. Hierin volgen wij het voorbeeld van de premium smartphone merken. Dit is het geval bij een merk als Apple, dat extreem hoge eisen stelt aan fabrikanten, maar het is ook te merken bij een merk als OnePlus, dat meer inspeelt op een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Alleen door streng te letten op hun producten kunnen deze merken immers de uniek kwaliteiten van hun toestellen waarborgen.

Kies je dus voor Phoneworld, dan kies je voor dezelfde kwaliteit als het merk zelf. Wij letten hier zeer goed op, en zorgen ervoor dat we enkel originele merk-onderdelen in huis hebben voor onze reparaties. Dit kost ietsjes meer, maar op de lange termijn heb je er veel meer profijt van. Een reparatie bij Phoneworld gaat namelijk langer mee, en je toestel zal er ook beter door werken. Je toestel is immers gemaakt om te functioneren met hele specifieke onderdelen. Hoe beter het allemaal op elkaar aansluit, hoe beter de performance.

Met vestigingen door heel Nederland is Phoneworld al 10 jaar lang een begrip. Dit hebben we bereikt door consistent te zijn. In die zin is de naam Phoneworld een waarborging van kwaliteit en kun je dus op ons vertrouwen.