Macbook reparatie – 3 mnd garantie – vriendelijke prijs 2018-10-18T16:03:13+00:00

Macbook reparatie

Voor een Macbook reparatie gaat u naar PhoneWorld. Wij houden ons sinds 2009 bezig met reparatie aan Apple gerelateerde producten zoals Macbook reparatie.
Wij bieden snelle doorlooptijden en een verantwoord aantrekkelijk tarief.

Vriendelijke prijs & 3 maanden garantie

Voor actuele prijzen voor het vervangen uw scherm leest u verder op de pagina meer. Voor informatie over andere Macbook reparatie of (onbekende) problemen verzoeken wij u langs de winkel te gaan en uw Macbook langs te brengen. Zo kunnen we voordat we een Macbook reparatie uitvoeren voor € 39,95 uw Macbook onderzoeken en meer informatie geven over de te vervangen onderdelen en bijhorende kosten. Op uw Macbook reparatie ontvangt u drie maanden garantie. Zo weet u zeker dat u kan genieten van rust en uitstekende service.

Macbook reparatie

Macbook scherm reparatie

Voor een Macbook scherm reparatie kunt u terecht bij een PhoneWorld winkel. Lever uw Macbook in en in de kortste keren leveren wij uw Macbook terug met een nieuw origineel scherm voor uw Macbook. U ziet na de Macbook scherm reparatie niets van de reparatie.

Wij bieden natuurlijk altijd 3 maanden garantie op onze Macbook scherm reparatie werkzaamheden en service. Helaas is het niet altijd mogelijk op de reparatie te wachten. In de meeste gevallen moet u rekenen op een gemiddelde doorloop tijd van 1 1,5 week. In uitzonderlijke gevallen kan er wel gewacht worden op de reparatie. Waar dit nodig is kunt u het beste contact met ons opnemen.

Hieronder een beknopt prijzen inclusief BTW en arbeid voor Macbook scherm reparaties van gangbare modellen:

Macbook Unibody scherm reparatie

Bij de oudere Macbook Unibody kan in bepaalde gevallen alleen de glasplaat worden vervangen. Dit scheelt in de kosten tov een Macbook Retina waar dit niet kan.

Macbook Retina scherm reparatie

Bij de nieuwere Retina Macbook scherm reparaties is het niet mogelijk los de glasplaat te vervangen. Het LCD zit verlijmd aan het glas waardoor reparaties altijd duurder uitvallen dan bij de oudere modellen. Ook kan er prijs verschil optreden tussen de modellen die in de loop der jaren uit zijn gegeven. Deze prijzen kunnen worden opgevraagd omdat er vaak prijsverschillen zijn tussen de modellen die in de loop der jaren zijn uitgebracht..

Macbook Air scherm reparatie

Neem voor prijzen over de Macbook Air scherm reparatie contact met ons op.