iPhone zelf repareren | Alle iPhone reparaties 2018-10-18T16:01:33+00:00

iPhone zelf repareren

Uw iPhone zelf repareren is vragen om ellende. Wij kunnen uw iPhone repareren in slechts dertig minuten. Dit gebeurt door geselecteerde en vooral gekwalificeerde monteurs met jarenlange ervaring. Onze monteurs werken al jarenlamg specifiek met Apple producten en weten als geen ander hoe het apparaat werkt. Mocht er dan toch in uitzonderlijke gevallen iets niet goed werken, dan kunt u rekenen op uitstekende service. Wij geven op alle uitgevoerde iPhone reparaties drie maanden garantie.

Maak afspraak
Contact

 

Zelf iPhone repareren ESD veilig

Mocht u zelf de iPhone repareren. Zorg dan voor de juiste gereedschappen en ESD veiligheid. Wij repareren alleen in een ESD veilige omgeving. Dit houdt in dat er tijdens de reparatie geen kans is door schade van statische elektriciteit. Ook kunt u zorgeloos genieten van een kopje koffie of water. Er is wifi en zitgelegenheid om het u zo aangenaam mogelijk te laten verlopen terwijl wij de iPhone repareren.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wij zullen uw iPhone repareren alsof er nooit wat is gebeurd. Is uw glas gebroken, heeft u andere problemen of wellicht vragen over onze diensten? Neem dan contact op met ons op via Tel. 085 – 760 27 27. U kunt ons ook emailen op support@PhoneWorld.nl.

Meer informatie over: iPhone reparatie, iPhone reparatie Amsterdam, iPhone reparatie Deventer, iPhone reparatie Utrecht, iPhone reparatie lelystad, iPhone reparatie ZutpheniPhone reparatie glas, iPhone scherm kapot, iPhone glas reparatie, iPhone glas vervangen, iPhone kapot scherm, iPhone achterkant gebroken, iPhone herstellen, iPhone achterkant gebroken, iPhone batterij vervangen, iPhone homebutton werkt niet, iPhone repair, iPhone 6 reparatie