iPhone waterschade reparatie 2018-10-18T16:01:11+00:00

iPhone waterschade reparatie en herstel

PhoneWorld biedt in de filialen Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Zwolle voor alle vormen van waterschade aan uw iPhone een hoogwaardige oplossing. Of het nu gaat om een iPhone waterschade reparatie, datarecovery of een vervanging van het toestel. Bel voor gratis advies en uitleg of maak een afspraak en kom langs om uw toestel in te leveren!

Maak afspraak
 
Contact

 

iphone-waterschade-ultrasoon-reinigen iphone-waterschade-reparatie-apparatuur

Uw iPhone met vochtschade is niet afgeschreven!

Wij hebben speciale technieken en apparatuur die velen malen verder gaat dan de gemiddelde reparateur gebruikt bij vochtschade behandeling. Daarnaast zijn wij ook in staat om bij total loss een datarecovery uit te voeren en/of een vervangend toestel van hetzelfde model en opslag capaciteit aan te bieden tegen een gereduceerd tarief.

Ultrasoon reinigen iPhone waterschade

We hebben een speciaal recept ontwikkeld van meerdere vloeistoffen en machines waar diverse componenten van uw telefoon achtereenvolgens doorheen gaan. Dit bij elkaar vormt een totale behandeling die zorgt voor een zeer hoog slagingspercentage. De meeste reparateurs stoppen bij het reinigen met een tandenborstel en alcohol of een enkel (Ultrasoon) bad. Hierbij zijn de slagingspercentages veel te laag. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat de kans op volledig herstel aanzienlijk hoger is.

Hoewel de kans op reparatie groot is, zal er altijd een klein percentage iPhones zijn dat niet meer te repareren is. Echter hebben we ook voor deze gevallen een goede oplossing in de vorm van een vervangend model tegen een gereduceerd tarief.
Bij PhoneWorld kunt u nu al terecht en voor slechts €49,95 een reiniging uitvoeren. Soms is het ook nodig de iPhone batterij te vervangen voor een nieuwe iPhone batterij

Wacht niet te lang met vochtschade herstel en reiniging

Het beste is om zo snel mogelijk langs te komen met uw apparaat dat vocht- of waterschade heeft opgelopen. De allerbelangrijkste regel is om het toestel niet aan te zetten en als deze nog aan staat hem uit te zetten en niet meer aan te zetten tot na de reiniging. Doe de iPhone dus ook niet in de oplader. Zelfs na drogen is dit niet verstandig omdat er bepaalde schade kan zijn waardoor het opladen of aanzetten van het toestel tot meer en zelfs onherstelbare schade kan leiden.

Maak gebruik van de unieke werkwijze en expertise van PhoneWorld en laat uw iPhone met waterschade vandaag nog repareren en herstellen.