Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone overige reparaties
iPhone overige reparaties2021-07-22T19:15:39+01:00

iPhone
overige reparaties

Is de volumeknop, oplaadconnectie, camera, speaker of ander onderdeel van je iPhone beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je iPhone graag voor je. Sinds het toestel uit is, hebben we al talloze reparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone overige reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone overige reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone overige reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone overige reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone reparatie?

iPhone scherm vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone batterij vervangen

iPhone scherm vervangen

iPhone gaat niet meer aan

iPhone laadt niet op

iPhone laadt niet meer op

Waterschade iPhone

iPhone waterschade

Homeknop iPhone kapot

iPhone homeknop vervangen

iPhone microfoon kapot

iPhone microfoon kapot

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone touchscreen werkt niet

iPhone moederbord reparatie

iPhone moederbord reparatie

Reparaties voor de iPhone

Een defect aan je iphone kan verschillende oorzaken en gevolgen hebben. Soms is de oorzaak niet helemaal duidelijk en kan er softwarematig iets niet goed zijn. Soms is een iphone gevallen of gestoten en is het duidelijk dat deze niet naar behoren functioneert en aan het uiterlijk beschadigd is. De gevolgen kunnen heel uiteenlopend zijn: van een gebarsten scherm tot interne hardware- of softwarematige problemen. Alle problemen kunnen door Phoneworld worden opgespoord en in de meeste gevallen kunnen wij het voor je oplossen.

Gebroken of gebarsten achterkant

De glazen behuizing van smartphones is prachtig om te zien maar het levert veel mensen een gebroken, dan wel gebarsten scherm of achterkant op. Op zich kan de iphone nog functioneren met een beschadigde achterkant maar als er glassplinters vrijkomen kunnen deze in je hand terechtkomen. Ook is het mogelijk dat er intern meer beschadigd is geraakt in de telefoon dan je op het eerste gezicht kunt zien. Belangrijk is het dus om je iphone tijdig te laten repareren zodat verdere schade aan je telefoon (en aan je handen!) voorkomen kan worden. Met een gebroken achterkant kun je ook bij Phoneworld terecht. Eerst lopen we na of de iphone niet verdere interne schade heeft opgelopen waarna we weer een prachtige originele achterkant voor je op je smartphone zetten.

De iPhone valt steeds uit

Beschadigingen aan de buitenkant van een iphone zijn makkelijk op te sporen. De binnenkant van een smartphone is echter een veel fragieler en gecompliceerder stuk elektronica. Als een iphone uitvalt kan dat meerdere oorzaken hebben. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de batterij niet meer goed werkt of dat bepaalde delen een verstoorde verbinding hebben door bijvoorbeeld vochtschade. Wat er ook ten grondslag ligt aan het probleem, wij sporen het op en gaan in overleg met je om de iphone te repareren en/of onderdelen te vervangen.

Transparantie in reparatiekosten

De kosten voor het repareren of vervangen van onderdelen kan uiteen lopen. Zo hangt het ervan af welk onderdeel gerepareerd/vervangen moet worden en welke soort of type iphone je hebt. Wat het kostenplaatje ook is, bij Phoneworld vinden wij het belangrijk dat we helder in de prijzen zijn. Voordat we daarom beginnen aan een reparatie doen we eerst uitgebreid gratis onderzoek om zo goed mogelijk het probleem en de oorzaak in kaart te brengen. Op deze manier kunnen wij zo snel mogelijk voor je aan de slag en blijven de kosten beperkt tot wat noodzakelijk is. Zodra je bij ons je iphone binnen hebt gebracht, houden we je op de hoogte van onze werkzaamheden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je wanneer je weer optimaal gebruik kunt maken van je gerepareerde iphone.

Kwalitatief en snel laten repareren

De meeste reparaties aan een iphone kunnen binnen 30 minuten voltooid worden. Dit komt doordat we zorgen dat er geen wachtenden voor je zijn en omdat we de meeste onderdelen op voorraad klaar hebben liggen. Als je langskomt in een van onze vestigingen staat de koffie voor je klaar en wacht er ook nog eens gratis Wifi op je. Mocht het om een ingewikkelde reparatie gaan die meer tijd kost, dan bespreken we dat met je. Ben je echt heel druk, dan kun je er ook nog altijd voor kiezen om je iphone per post te sturen.

Onze monteurs zijn zeer ervaren en deskundig. Elk onderzoek en elke reparatie wordt dan ook met de grootste zorg uitgevoerd door een professional die secuur werkt. Mocht er een onderdeel in je iphone vervangen worden, dan zorgt de monteur dat het oude onderdeel gescheiden en teruggestuurd wordt. Milieubewust staat bij ons hoog in het vaandel!

Garantie

Als wij een onderdeel vervangen, zorgen we dat je een garantie krijgt op het vervangen onderdeel. Bewaar je factuur daarom altijd goed.

Ook als je je iphone op een dag wilt doorverkopen, is het belangrijk dat deze naar behoren functioneert voor de volgende gebruiker. Laat daarom tijdig onderdelen vervangen of repareren als dit nodig blijkt te zijn. Zo kun je niet alleen zelf voor een lange tijd genieten van een goede smartphone, ook degene na jou zal je dankbaar zijn. Een groot voordeel van Phoneworld: wanneer je je iphone van de hand doet kun je erbij vertellen dat alle onderdelen origineel zijn!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.