Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone XS reparatie»iPhone XS overige reparaties
iPhone XS overige reparaties2021-07-22T20:52:45+01:00

iPhone XS
overige reparaties

Is de microfoon, speaker of camera van je iPhone XS kapot of beschadigd? Of is de achterkant van je toestel beschadigd of kunnen we je helpen met een andere reparatie? Onze ervaren monteurs repareren je toestel graag. Bekijk op deze pagina de prijs per reparatie en maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone XS reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XS reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XS reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Op zoek naar een andere iPhone XS reparatie?

iPhone XS scherm reparatie

iPhone XS scherm reparatie

iPhone XS batterij vervangen

iPhone XS batterij vervangen

iPhone XS waterschade

iPhone XS waterschade

Overige iPhone XS reparaties

Werkt je iPhone XS niet naar behoren? Defecte aan-/uitknop, laadt hij niet meer op, of reageert je scherm niet meer? De ervaren reparateurs van Phoneworld herstellen je iPhone XS snel en tegen een laag tarief.

Phoneworld heeft ruim 10 jaar ervaring in de reparatiebranche en dat merk je. Hierdoor kunnen we jou razendsnelle en vakkundige service bieden tegen een laag tarief. De opgeleide monteurs repareren je telefoon in slechts 30 minuten, waardoor jij zo weer ‘up and running’ bent!

Prijzen en tarieven

De kosten voor een reparatie kunnen per toestel verschillen. Wil je een indicatie van de kosten voor de reparatie van jouw toestel? Kom dan langs in een van onze vestigingen of neem contact met ons op. Weet je niet wat er defect is? Ook dan helpen onze monteurs je graag. In een kort onderzoek stellen zij het probleem vast en geven jou een prijsopgave voor de reparatie. In veel gevallen kunnen de monteurs je toestel direct repareren.

Onze reparaties

Voor de volgende iPhone XS reparaties kan je bij Phoneworld terecht:

 • Gebroken of beschadigd glas
 • Nieuwe batterij
 • Waterschade
 • Behuizing
 • Herstellen slechte stand-by tijd batterij
 • Reparatie van vastzittende of defecte aan/uit – knop
 • Het herstellen van de trilfunctie
 • Herstel microfoon
 • Ombouwen telefoon van wit naar zwart of andersom
 • Home button reageert slecht of helemaal niet
 • Dock connector onderaan de telefoon reageert niet
 • Display of LCD-scherm defect of reageert slecht
 • Speakers / luidsprekers, weinig of geen geluid
 • Volumetoets, mute-knop of koptelefoonuitgang
 • Gescheurde body of backcover

Zoek je een reparatie die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op. We denken graag mee over een passende reparatie.

Nieuwe kleur

Ben je het kleurtje van je iPhone XS zat, wil je van wit naar zwart of andersom? Ook dat kan bij Phoneworld. Zonder enige sporen van reparatie veranderen we zo de kleur van je toestel. Na het wisselen is hij als nieuw!

Data in vertrouwen

Wat de reparatie ook is, de monteurs van Phoneworld zullen altijd vertrouwelijk met je persoonlijke data omgaan. We begrijpen de persoonlijke waarde van data en zullen er dan ook voor zorgen dat er tijdens de reparatie geen data verloren gaat. Ook daarvoor ga je met je telefoonreparatie naar Phoneworld.

De groene reparateur

Reparaties bij Phoneworld zijn minder milieubelastend dan bij de meeste reparateurs. Waar andere partijen onderdelen weggooien, scheiden wij de oude onderdelen en sturen ze terug. De materialen kunnen worden gebruikt voor nieuwe onderdelen. Zo dragen we samen bij aan duurzamere elektronica.

Contact

Afspraak maken of vrijblijvend advies nodig? Bel ons op het landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op [email protected]. Onze medewerkers staan voor je klaar!

Met onze vestigingen door het hele land is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. De adresgegevens vind je hier. Woon je wat verder weg? Ook dan helpen we je graag bij de reparatie van je toestel. Je kan eenvoudig en veilig je toestel naar ons toe sturen. De status van de reparatie kun je online volgen, zodat je ziet wanneer je toestel weer gereed is. Dat is flexibel Phoneworld!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.