Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone XS reparatie»iPhone XS waterschade
iPhone XS waterschade2021-07-22T20:56:06+01:00

iPhone XS
waterschade

Heeft je iPhone XS waterschade opgelopen? Kom dan snel in actie voordat het te laat is! Je beste kans om de waterschade aan je iPhone XS te laten repareren is deze zo snel mogelijk te overhandigen aan onze ervaren monteurs. Lees op deze pagina de tips door hoe je zelf extra schade kunt beperken. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€49,953 werkdagen
iPhone XS reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XS waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.

Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XS waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
     
Dan voeren we je iPhone XS waterschade reparatie binnen 3 werkdagen uit.
Stuur je je toestel naar ons op?
     
Dan voeren we je iPhone XS waterschade reparatie uit binnen drie werkdagen na ontvangst en na ongeveer drie werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XS reparatie?

iPhone XS scherm reparatie

iPhone XS scherm reparatie

iPhone XS batterij vervangen

iPhone XS batterij vervangen

Overige iPhone XR reparaties

iPhone XS overige reparaties

iPhone XS waterschade

Winters of herfstweer, een nacht stappen of een uitschieter kunnen al fataal zijn: waterschade aan je iPhone XS? Laat je toestel herstellen door de ervaren reparateurs van Phoneworld. Het zou het meest waterafstotende toestel van Apple tot nu toe zijn, maar nog steeds zien we veel klanten met waterschade.

Twijfel bij vermoedens van vochtschade niet te lang: wachten kan de schade verergeren. Ook trucs met rijst of een föhn halen niet veel uit. Dan kan het zo zijn dat je ook onderdelen moet laten vervangen. Laat je toestel professioneel en snel herstellen door de specialisten van Phoneworld! Wij bieden snelle service tegen een lage prijs.

Kom en langs en laat je iPhone XS binnen 30 minuten van waterschade herstellen. Dat is de razendsnelle service van Phoneworld. Ook met je iPhone XS Max kun je bij ons terecht. Onze reparaties zijn bovendien erkend en goedgekeurd door bekende telefoonverzekeraars.

Kosten herstel iPhone XS waterschade

De kosten van het watervrij maken van je iPhone XS of XS Max bedragen€49,95. Wij gebruiken de techniek van ultrasone reiniging om je telefoon volledig te herstellen. Op de reparatie bieden we met de originele factuur altijd 6 maanden garantie. Niet tevreden, geld terug!

Originele onderdelen

Mocht het nodig zijn om onderdelen van je smartphone te vervangen, dan gebruiken wij daarvoor altijd originele onderdelen. Zo garanderen we maximale kwaliteit. De techniek die we gebruiken om je iPhone XS vochtvrij te maken is daarvoor tevens het meest geschikt. Alleen de beste kwaliteit krijg je bij Phoneworld!

Inclusief databehoud

Het herstel van je telefoon betekent bij ons géén dataverlies. Na het watervrij maken van je iPhone XS, krijg je hem weer als de oude terug, inclusief je data. Naast het behoud van de data op je telefoon, garanderen we je privacy en gaan we vertrouwelijk om met jouw persoonlijke data. Je telefoon is bij ons in goede handen!

Contact

Je iPhone XS van waterschade herstellen doe je bij Phoneworld. Onze vestigingen bevinden zich verspreid door het land. De exacte adresgegevens kun je hier vinden. Mocht je niet in de buurt wonen of geen tijd hebben om langs te gaan, dan kun je jouw telefoon altijd naar ons opsturen voor reparatie. De status van de reparatie van je toestel kun je vervolgens online volgen via onze website zodat je weet wanneer hij gereed is.

Advies nodig of een afspraak maken? Bel naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27. Een e-mail sturen kan ook via [email protected], onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Op Phoneworld kan je rekenen!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1416 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.