iPhone XS
scherm reparatie

Is het scherm van je iPhone XS gebroken of beschadigd? Je iPhone XS scherm laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone XS schermreparaties uitgevoerd. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€339,9030 minuten
iPhone XS reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone XS scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone XS scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone XS scherm reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone XS scherm reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XS reparatie?

iPhone XS batterij vervangen

iPhone XS batterij vervangen

iPhone XS waterschade

iPhone XS waterschade

Overige iPhone XS reparaties

iPhone XS overige reparaties

iPhone XS scherm reparatie

De zogenoemde super Retina HD eigenschappen van een iPhone XS beeldscherm zorgen voor een haarscherp beeld. Helaas is een nadeel dat het beeldscherm van de iPhone XS ook zeer kwetsbaar is. Met een ongelukkige val is het scherm zo gebroken. Vervelend voor het gebruik en om te zien, maar geen nood! De specialisten van Phoneworld kunnen je iPhone XS scherm reparatie snel en tegen een scherp tarief uitvoeren. Een nieuw scherm voor je iPhone XS ligt zo binnen handbereik!

Bij Phoneworld hebben we ruim 10 jaar ervaring in de reparatie branche en dat zie je. Wil je dit zelf ervaren? En profiteren van onze secure reparaties waar je van op aan kunt, goede en snelle service? Kom dan bij ons langs! Onze reparateurs kunnen de reparatie van een scherm voor iPhone XS binnen 30 minuten uitvoeren. Onze service is bovendien erkend en goedgekeurd door telefoonverzekeraars. Dit vergroot de kans op goedkeuring van de schadeclaim die je bij de verzekeraar neerlegt.

Originele onderdelen bij iPhone XS glas reparatie

Als je iPhone XS een nieuw scherm nodig heeft, gebruiken we bij de reparatie altijd een origineel scherm om terug te plaatsen. Van originele onderdelen is bewezen dat deze sterker zijn en langer meegaan. Ook daarom laat je jouw iPhone XS scherm reparatie uitvoeren bij Phoneworld.

Als je niet weet wat er mankeert aan je telefoon kan je ook altijd bij Phoneworld terecht. Onze specialisten kijken je telefoon na en kunnen hem na vaststelling van het probleem vaak ter plekke repareren. Wil je even overleggen of advies? Ook voor een vrijblijvend advies kan je altijd contact met ons opnemen.

Prijzen en tarieven van een scherm laten maken voor iPhone XS

De prijsindicatie voor het vervangen van het iPhone XS scherm is €339,90. Voor de exacte prijzen en mogelijkheden adviseren wij om langs te komen in een van onze vestigingen of om contact op te nemen met onze specialisten. Zij informeren je graag over de mogelijkheden en kosten voor een eventuele iPhone XS scherm reparatie.

Wij staan voor kwaliteit bij de reparatie van een iPhone XS scherm, daarom krijg je met de originele factuur 6 maanden garantie!

Data in vertrouwen

De opgeleide monteurs gaan vertrouwelijk met je persoonlijke data om. Reparaties vinden bovendien altijd plaats inclusief databehoud. Jouw telefoon is bij de specialisten van Phoneworld in goede handen!

De groene iPhone reparateur

Is een nieuw glas voor je iPhone XS noodzakelijk? Het vervangen van het scherm van je iPhone XS kan ‘groen’ bij Phoneworld. Waar andere partijen onderdelen weggooien, houden wij ze gescheiden. We sturen ze terug en bieden ze gescheiden aan, zodat de materialen een tweede leven krijgen in nieuwe toestellen. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere elektronica branche. Wil je hier ook aan bijdragen? Laat je iPhone XS glas vervangen bij Phoneworld!

Contact

Bel voor een afspraak of advies op maat naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur ons een e-mail op [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Onze medewerkers staan voor je klaar!

Met vestigingen door het hele land is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. De adresgegevens vind je hier. Is er geen vestiging bij jou in de buurt of komt het niet uit om langs te komen? Dan kan je ook je toestel naar ons opsturen. De verzending en de reparatie kan je online volgen via onze website. Zo weet je wanneer het scherm van je iPhone XS gerepareerd is en jij weer optimaal gebruik kunt maken van je telefoon.

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1115 reviews op Kiyoh