iPhone XS
batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone XS niet meer goed? Je iPhone XS batterij laten vervangen kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Sinds het toestel uit is, hebben onze ervaren monteurs al talloze iPhone XS batterijen vervangen. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

KOSTENREPARATIEDUUR
€79,9030 minuten
iPhone XS reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone XS batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.

Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone XS batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Kom bij ons langs

PhoneWorld Amsterdam Oost

Stuur je toestel op

Kom je bij ons langs?
Dan voeren we je iPhone XS batterij reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht.
Stuur je je toestel naar ons op?
Dan voeren we je iPhone XS batterij reparatie uit binnen twee werkdagen na ontvangst en na ongeveer twee werkdagen heb je je toestel weer terug.

Op zoek naar een andere iPhone XS reparatie?

iPhone XS scherm reparatie

iPhone XS scherm reparatie

iPhone XS waterschade

iPhone XS waterschade

Overige iPhone XR reparaties

iPhone XS overige reparaties

iPhone XS batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone XS snel leeg? Valt je telefoon om de haverklap uit? Moet hij meerdere keren per dag aan de oplader? Is de powerbank voor jou iets dat je altijd mee hebt? Laat de batterij van je iPhone XS vervangen door de ervaren monteurs van Phoneworld. Ook voor het vervangen van de batterij van de iPhone XS Max kun je bij ons terecht. Snelle service tegen een lage prijs!

Met ruim 10 jaar ervaring in de reparatiebranche weten de specialisten van Phoneworld altijd raad met jouw kapotte telefoon. We staan voor razendsnelle service. Als je jouw telefoon bij ons langs brengt voor reparatie, kan hij binnen 30 minuten worden hersteld. Dit betekent dat we jouw iPhone XS accu vervangen binnen een halfuur en jij daarna weer buiten staat met een nieuwe batterij die weer uren meekan!

Voor het vervangen van jouw iPhone XS batterij gebruiken wij altijd originele onderdelen. Zeker voor batterijen raadt Apple het af om namaakonderdelen van derden te gebruiken voor reparaties. Met een originele batterij garanderen wij de beste kwaliteit. Heeft jouw iPhone XS een nieuwe batterij nodig? Kom dan naar Phoneworld.

iPhone XS nieuwe batterij – wat zijn de kosten?

De prijs van een nieuwe iPhone XS batterij en het installeren ervan is €79,90. Na het vervangen van je batterij kun je er weer lang tegenaan en je iPhone XS gebruiken zoals hij bedoeld is. Op de reparatie krijg je bij ons met de originele factuur altijd 6 maanden garantie. Niet goed, geld terug! Onze service is bovendien erkend en goedgekeurd door bekende telefoonverzekeraars.

De groenste reparateur in omstreken

Het vervangen van je iPhone XS batterij ook nog groen? Dat kan bij Phoneworld. Onze reparaties zijn minder milieubelastend. Wij scheiden de oude onderdelen en sturen ze terug. Zo kunnen de materialen opnieuw worden gebruikt. Samen dragen we bij aan een duurzamere elektronicawereld, ook daarvoor ga je naar Phoneworld.

Onze opgeleide monteurs gaan vertrouwelijk met je persoonlijke data om. Jouw telefoon is bij ons in goede handen. Ook over dataverlies hoef je je geen zorgen te maken. Na reparatie is je telefoon weer als vanouds!

iPhone XS batterij origineel

Batterij snel leeg van je iPhone XS? De expert van Phoneworld kennen dit probleem en lossen het graag voor je op. De iPhone XS accu vervangen biedt vaak een eenvoudige en snelle oplossing. Omdat het niet de bedoeling is dat de batterij van je iPhone XS snel leeg is en de kwaliteit van de onderdelen geborgd moet zijn werken we uitsluitend met originele onderdelen. Wanneer je bij Phoneworld komt om de iPhone XS accu te vervangen kan je ervan uit gaan dat de iPhone XS batterij origineel is.

Contact

Kijk voor de vestiging bij jou in de buurt op deze pagina. We hebben locaties in Amsterdam, Alkmaar, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Kom bij ons langs en ervaar de snelle service van Phoneworld! Lukt het niet om langs te komen? Dan kun je je toestel voor reparatie naar ons opsturen. Online kan je de reparatie volgen zodat je weet wanneer je toestel weer gereed is.

Bel voor een afspraak of voor vrijblijvend advies naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze medewerkers staan voor je klaar en nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Phoneworld.nl krijgt een 9.4/10 uit 1228 reviews op Kiyoh