Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Home»iPhone reparatie»iPhone XS reparatie
iPhone XS reparatie2021-07-22T20:53:51+01:00

iPhone XS
reparatie

Ben je op zoek naar een iPhone XS reparatie? Is het scherm van je iPhone XS bijvoorbeeld gebroken, is je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone XS reparatie nodig hebt? Bij Phoneworld maken we al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone XS reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPhone XS scherm reparatie

iPhone XS scherm reparatie

iPhone XS batterij vervangen

iPhone XS batterij vervangen

iPhone XS waterschade

iPhone XS waterschade

Overige iPhone XS reparaties

iPhone XS overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone XS schermreparatie

Zit er een barst in het scherm van je iPhone Xs? Of reageert het scherm niet meer? Dan raden wij je aan om zo snel mogelijk een afspraak bij ons in te plannen. Onze monteurs hebben enorm veel ervaring met de schermreparatie van de iPhone Xs. Het beeldscherm van de iPhone Xs zorgt vaak voor een haarscherp beeld. Echter is het wel erg gevoelig. Wanneer je de iPhone laat vallen, zit er al snel een barst in het scherm. Dit is vervelend voor het gebruik en niet prettig om naar te kijken. Onze monteurs kunnen het kapotte scherm binnen 30 minuten vervangen voor een nieuw scherm tegen scherpe prijzen. Een nieuw scherm voor jouw iPhone Xs ligt zo binnen handbereik!

iPhone XS batterij vervangen?

Is de batterij van jouw iPhone Xs snel leeg? Dan is het misschien tijd om deze te laten vervangen. Andere batterij problemen die vaak voorkomen zijn dat de iPhone uitvalt bij een batterijpercentage van boven de 5% of dat de iPhone Xs niet meer oplaadt. Het vervangen van de accu van de iPhone biedt vaak een eenvoudige oplossing. Bij Phoneworld werken we uitsluitend met originele iPhone-onderdelen. Daarnaast beschikken we over de beste apparatuur, waardoor we de staat van de batterij van de iPhone Xs kunnen achterhalen. De prijs voor het vervangen van de batterij van je iPhone Xs bedraagt €79,90. De reparatietijd van de batterij is ongeveer 30 minuten.

iPhone XS achterkant reparatie

Heb je per ongeluk je iPhone Xs laten vallen en is de achterkant beschadigd? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een iPhone XS achterkant reparatie. Een kapotte achterkant kan namelijk sneller zorgen voor waterschade of andere schade door stof of vuil. Daarnaast is het natuurlijk niet prettig om naar te kijken. Bij Phoneworld is het mogelijk om de achterkant van je iPhone Xs te laten vervangen door onze monteurs. De kosten hiervan bedragen €309,90. Het vervangen van de achterkant van het toestel kost onze monteurs ongeveer 30 minuten.

Camera of speaker van je iPhone XS kapot?

Merk je dat de camera van je iPhone Xs niet meer kan scherpstellen of focussen? Dan kan je altijd contact opnemen met ons. Onze ervaren monteurs nemen dan uitgebreid de tijd om de oorzaak te achterhalen. Daarna zullen ze aan de slag gaan om de camera van je iPhone Xs te repareren. De reparatie van de camera kost €74,90.

Merk je dat de speakers van je iPhone Xs niet meer zoveel geluid maken als dat het toestel voorheen deed, hoor je de ander niet vloeiend wanneer je met iemand aan het bellen bent, of hoor je een ruis door het geluid? Dan is de speaker van je iPhone Xs hoogstwaarschijnlijk beschadigt. Bij Phoneworld zijn we in staat de speaker binnen 30 minuten te repareren. Hierdoor kan je je toestel dezelfde dag nog gebruiken. Het repareren van de speaker kost €74,90.

Contact

Heb je nog steeds vragen over de reparatie van de iPhone Xs? Phoneworld staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op! Je kan altijd een van onze filialen binnenlopen. Verder is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via het nummer 085 – 760 27 27. Je kan je vragen ook mailen naar [email protected]

Andere telefoon reparatie nodig?

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.4/10 uit 1419 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.