fbpx
Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren Phoneworld sterren
9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen
Getrainde monteurs Razendsnel klaar Originele onderdelen - Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
Getrainde monteurs    Razendsnel klaar    Originele onderdelen    Garantie op reparaties   
Landelijk telnummer: 0857602727 | [email protected]
»»iPhone XS reparatie
iPhone XS reparatie2019-04-03T01:55:48+01:00

iPhone XS
reparatie

Is het scherm van je iPhone XS gebroken, je batterij niet meer goed, wil je toestel niet meer aan gaan of heb je een ander probleem waardoor je een iPhone XS reparatie nodig hebt? We maken al 10 jaar met veel plezier en de meest ervaren monteurs duizenden telefoons en tablets en repareren ook graag jouw toestel. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

iPhone XS reparatie
     

Onze service

Razendsnel klaar
Originele onderdelen
6 maanden garantie
Ruim 10 jaar ervaring
Getrainde monteurs
Opstuur service
4 fysieke winkels
Eerlijke prijs
Professionaliteit

Kies je soort reparatie

iPhone XS scherm reparatie

iPhone XS scherm reparatie

iPhone XS batterij vervangen

iPhone XS batterij vervangen

iPhone XS waterschade

iPhone XS waterschade

Overige iPhone XS reparaties

iPhone XS overige reparaties

Kies hieronder de reparatie waar je naar op zoek bent. Behalve de getoonde reparaties voeren nog meer reparaties uit zoals de volumeknop, oplaadconnectie, camera of speaker. Staat je reparatie er niet tussen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel helpen. Neem contact met ons op en we laten je zo snel mogelijk weten of we je kunnen helpen.

iPhone XS reparatie

Camera defect, glas gebroken of waterschade aan of aan je iPhone XS? Laat hem repareren door de experts van Phoneworld. Voor elk probleem aan je telefoon kun je bij ons terecht voor snelle service tegen een lage prijs.

Snelle service betekent bij ons dat je telefoon binnen 30 minuten gerepareerd is. Daarna kan je weer hem weer zorgeloos zoals vanouds gebruiken. Op onze reparaties krijg je met de originele factuur altijd 6 maanden garantie. Niet goed, geld terug!

Voor de reparatie van jouw iPhone XS worden altijd originele onderdelen gebruikt. Namaakonderdelen van derden kunnen je telefoon blijvend beschadigen en gaan minder lang mee. Daarom laat je je telefoon herstellen bij Phoneworld tegen een lage prijs!

Prijzen en tarieven iPhone XS reparatie

De kosten van de reparaties lopen uiteen. Het is afhankelijk van het soort reparatie dat je wilt laten uitvoeren. Of het nu de batterij is of het scherm. Voor alle reparaties kan je bij ons terecht. Voordat de monteurs overgaan tot reparatie van je toestel stellen zij de kosten van de reparatie vast aan de hand van een kort onderzoek. Zo weet jij direct waar je aan toe bent. Voor een indicatie van de kosten kan je een van onze vestigingen bezoeken of telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers. We denken graag mee over een passende oplossing.

Data in vertrouwen

De experts van Phoneworld zullen bij het herstel van je iPhone XS zorgvuldig omgaan met je persoonlijke data. Van dataverlies is bij ons dan ook geen sprake. Onze monteurs zorgen ervoor dat je telefoon na reparatie weer volledig de oude is, met alle data die erop stond. Onze reparaties zijn erkend en goedgekeurd door telefoonverzekeraars.

Een groene reparatie

Je zou er misschien niet meteen aan denken, maar de reparatie van jouw iPhone XS kan minder milieubelastend dan vaak gebeurt! Bij Phoneworld denken we aan het milieu. Waar andere partijen onderdelen vaak weggooien, sturen wij ze terug en bieden we ze gescheiden aan. Zo kunnen de materialen een tweede leven krijgen en dragen we samen bij aan duurzamere elektronica.

Contact

Phoneworld heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. De adresgegevens vind je hier. Liggen deze locaties niet bij jou in de buurt of komt het niet uit om langs te gaan? Dan kun je jouw toestel ook altijd naar ons opsturen. Via de website kan je de reparatie van je iPhone XS live volgen. Zo zie je direct wanneer hij ontvangen is en wanneer hij gereed is voor gebruik.

Bel voor een afspraak of advies naar ons landelijke nummer 085 – 760 27 27 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zullen dan spoedig contact met je opnemen om met je mee te kijken naar een voor jou passende oplossing.

Ook als je niet weet wat het defect is aan je toestel kan je altijd bij ons terecht. Onze ervaren monteurs onderzoeken wat je telefoon mankeert en kunnen hem vaak ter plekke repareren. Twijfel niet en wandel bij ons binnen!

Phoneworld.nl | Blijf mobiel krijgt een 9.1/10 uit 1293 reviews op Kiyoh

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt mijn reparatie? 2020-04-01T19:15:34+00:00

In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. In Sommige gevallen kan het langer duren dan 30 minuten, als er bijvoorbeeld meer aan de hand is dan op voorhand gedacht. Bij tablets zoals een iPad duurt een reparatie meestal wel wat langer dan 30 minuten, dit is afhankelijk van wat het exacte defect is. Uiteraard word je hiervoor gewoon ingelicht door een van onze medewerkers.

Wat zijn de kosten? 2020-04-01T19:15:44+00:00

Al onze kosten worden hier getoond. De prijzen zijn inclusief montage en je hebt altijd 6 maanden garantie op je reparatie.

Moet ik een afspraak maken? 2020-04-01T19:15:53+00:00

Nee dit hoeft niet, maar we raden het wel aan. Indien je een afspraak maakt dan reserveert onze collega tijd voor je, zodat je er in de meeste gevallen zeker van bent dat de reparatie in 30 minuten kan worden gedaan.

Wanneer zijn wij geopend? 2020-04-01T19:16:01+00:00

We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30 uur.
In Amsterdam zijn we nog extra geopend op donderdagavond tussen 17:30 – 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30.

Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld? 2020-04-01T19:16:09+00:00

Onze collega’s hebben gemiddeld meer dan 4 jaar ervaring in de reparatie branche. Je bent bij PhoneWorld verzekerd dat er een deskundige kijkt naar je telefoon of tablet en je hebt altijd 6 maanden garantie op de reparatie.

Kan ik een offerte ontvangen voor mijn verzekering? 2020-04-01T19:16:17+00:00

Via deze link kun je een digitale offerte downloaden, dit is geheel gratis. Je verzekering kan deze offerte inzien en zodra de telefoon bij ons is gerepareerd, geven wij goedkeuring op de offerte zodat de verzekering het geld kan uitkeren.

Wertgarantie/Smartphonepolis? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld is aangesloten bij Wertgarantie/Smartphonepolis. Wanneer je telefoon defect is en je hebt een verzekering bij Wertgarantie/Smartphonepolis dan kunnen wij dit in z’n geheel met hen afhandelen. Als klant hoef je dan helemaal niets te doen, behalve even wachten op de reparatie van je telefoon.

PhoneWorld locaties? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld heeft 4 (Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle) locaties door heel Nederland. Je kunt de locaties vinden en direct een afspraak inplannen.

Garantie? 2020-04-01T19:16:09+00:00

PhoneWorld biedt 6 maanden garantie op de reparaties. Dit houdt in dat als er defect ontstaat waar de gebruiker niets aan kan doen, hier gewoon garantie op wordt gegeven.